فایل فلش موجود در بخش جام جم آنلاین

ramtin_b

New Member
سلام بچه ها....وقت همیگیتون بخیر
قبل از هر چیز از مدیران عزیز واقعا عذر میخوام که من اول اینجارو ندیدم و فکر کردم باید در بخش html بنویسم سوالم

یه سوال داشتم.......کسی اینجا یه فایل فلش مثل بخش جام جم آنلاین داره؟؟
http://www.jamejamonline.ir/FlashNewsPaper.aspx?type=newspaper&year=1390&Month=09&Day=03
یا میتونه فایل فلش ورق زدن صفحاتش رو بده به من.........یا راهنماییم کنه که بدستش بیارم؟
چون کدهای فایلش رمز شده چیزی نمیشه بدست آورد.....یا اگه قالبی شبیه این دارید یا دیدید میتونید کمکم کنید؟
خیلی ممنونم

+Sata

خبرگان فلش
سلام دوست عزیز
نمونه های زیادی توی انجمن قرار داده شده "pageflip" سرچ کنید...

ramtin_b

New Member
واقعا ممنونم ازتون.......هیچ وقت نشد که بیام مجید آنلاین و جواب نگیریم.......بازم ممنونم:)

ramtin_b

New Member
فقط به سوال کوچولو........من تو نرم افزار flippingbook pdf publisher نفهمیدیم چطوری باید ورق خوردنش رو عوض کنم.......دیدم بچه ها هم یه چیزایی نوشتند........اگه یه کمک کوچلول لهم کنید عالی میشه
مرسی

+Sata

خبرگان فلش
اگه منظورتون ورق خوردن از چپ به راسته flippingbook این قابلیت رو نداره شما از نمونه تصحیح شده دوستان استفاده کنید.

ramtin_b

New Member
یه سوال دیگه.......توی این نرم افزار چطوری میشه فایلی رو که میدی بهش کل برگت رو بپشونه؟
مثلا یه جلد درست کردی میخوای صفحه اولش اون باشه......ولی یه جوری می افته که دورش سفید میشه.......همه ابعاد هم روی a4 هستش......اگه بزرگش هم کنم فرقی نمیکنه.......

جدیدترین ارسال ها

بالا