Fa فایلهای Zip

سلام دوستان...

آیا میشه به کمک پلاگینی فایلی رو از داخل یه فایل Zip لود کرد؟
برای مثال:
C:\x.zip\ax1.bmp

جواد جان میشه بیشتر توضیح بدید!!!!

می خوام که کاربر نتونه عملیات روببینه و فقط فایل لود بشه ...
به غیر از پلاگین هم با استفاده از فایل خود وینرر هم میتونید
میشه مطب بالا رو هم بیشتر توضیح بدید.

جواد عزیز ممنونم که وقت گداشتی.
این پلاگین ها فایلهای زیپ رو باز میکنن اما نمیتونن فایلی که داخل اونه رو در برنامه لود کنن.

m javad

کاربر متخصص
جواد عزیز ممنونم که وقت گداشتی.
این پلاگین ها فایلهای زیپ رو باز میکنن اما نمیتونن فایلی که داخل اونه رو در برنامه لود کنن.
شما فایلها رو از حالت فشرده خارج و در مسیری ذخیره میکنید و بعد اونها رو توی برنامتون فراخوانی بکنید

m javad

کاربر متخصص
آیا میشه zipهایی که Password دارن رو باز کرد؟
بله این کار شدنی هست

به غیر از پلاگین هم با استفاده از فایل خود وینرر هم میتونید
میشه مطب بالا رو هم بیشتر توضیح بدید.
اقای silvercover یه نمونه خوب برای این مورد قبلا تو انجمن قرار داده بودند
بگردید پیداش میکنید
موفق باشید

silver جان من قبل از نصب تست کردم و Error داد ، اما بعد از نصب 7Zip مشکل حل شد ، شاید به یه مقدار در رجیستری وابسته باشه!!!

silver جان میشه در مورد کار با Winrar و استفاده پارامترهاش در MMB راهنماییم کنید.
در این مورد تو انجمن زیاد جستوجو کردم و تمام مباحث شما رو هم که در مورد این مطلب بود مطالعه کردم اما به این امر مسلط نشدم !

mbsa

Active Member
سلام
كارهايي كه شما ميخوايد با فايل هاي فشرده انجام بديد اگر در سطح استخراج ،‌فشرده كردن ،‌بازكردن پسوردها يا .... باشه ميتونه به راحتي با پلاگين plugy انجام بديد.
خود پلاگين هم يه راهنماي ساده داره . مطالعه كنيد خودتون روش كار دستتون مياد .
بازم اگر مشكلي بود در خدمتيم ...

Mbsa عزیز
ممنونم که وقت گذاشتی .
در اصل هدف من اینه که از طریق mmb به فایل رو که در یه zip با پسورد قرار داره باز بشه !
مثل خود ویندوز که میتونه یه فایل رو مستقیما از یه zip باز کنه

noorabas

Active Member
سلام علیکم
آقا احسان مطلب خوبی رو عنوان کردن که اگر امکانش باشه میشه مقدار بیشتری فایل رو توی مثلاً 1 سی دی اتوران جای داد و اگر بشه با پسورد باشه امکان سرقت اطلاعات! رو هم کمی کاهش میده .
پس اگه دوستان راهی براش می دونن ممنون میشم بذارن .
تو مثالی که گذاشته بود فقط بحث زیپ و آن زیپ بود نه لود یک شی ء از فایل فشرده .
یا علی

farzandanerooz

New Member
سلام علیکم
آقا احسان مطلب خوبی رو عنوان کردن که اگر امکانش باشه میشه مقدار بیشتری فایل رو توی مثلاً 1 سی دی اتوران جای داد و اگر بشه با پسورد باشه امکان سرقت اطلاعات! رو هم کمی کاهش میده .
پس اگه دوستان راهی براش می دونن ممنون میشم بذارن .
تو مثالی که گذاشته بود فقط بحث زیپ و آن زیپ بود نه لود یک شی ء از فایل فشرده .
یا علی

سلام
این دوستمون راست میگه
کسی بلده که یک فایل اعم از ویدئو یا صدا یا عکس و ... رو از فایل فشرده شده ای که پسورد روش گذاشتیم فراخوانی کنه؟
یعنی یه جوری اسکریپت بدیم که مخفی باشه و توسط خود برنامه بیلدر (نه کاربر) پسورد جایگذاری شه و برنامه رو باز کنه
اما زمانی که کاربر مثلا میخواد بره داخل فولدر سی دی رام با یک فایل زیپ پسورد دار مواجه بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا