فایلهای ارسالی Ai برای چاپ دارای چه ویژگیهایی باید باشد ؟

Unity

Member
سلام دوستان .
لطفا هر کی تو این زمینه تجربه ای داره بی زحمت تجربه گرانبهاشو برای دیگران به اشتراک بذاره . چون فکر می کنم خیلی ها هم مایل باشن اینو بدونن . ( نمیدونم مثلا اگه چاپ دو رنگ بخوایم بدیم باشد چی کار کنیم یا کاری مثل overprint فری هند رو تو ایلاستریتور ، باید انجام داد یا نه ؟ ) چه نکاتی باید در آماده کردن فایل نهایی توجه داشت ؟

مرسی .

ToFaN

Well-Known Member
سلام دوست عزیز من والا دقیق منظورت رو نگرفتم
منظورتون چاپ 2 رنگ در ایلیسترتور؟
یه خورده شفاف تر بیان کنید :)

Unity

Member
یعنی چه دقتهایی باید بشه تا کار توی چاپ خراب از آب در نیاد . مثلا توی فری هند بحث اورپرینت هستش که باید به اون دقت کرد یا مثلا اگه چاپ دو رنگ داشتیم رنگها رو اسپات کنیم . توی ایلاستریتور چه نکاتی رو باید رعایت کرد ؟ مثلا یه چنین بحثی مثل اورپرینت مطرح هست یا نه و اگه خواستیم کاری دو رنگ باشه باید چیکار کرد ؟ این دو نمونه از سؤالای من بود و موردهای دیگه ای هم شاید باشه که باید رعایت بشه .

ToFaN

Well-Known Member
Unity گفت:
یعنی چه دقتهایی باید بشه تا کار توی چاپ خراب از آب در نیاد . مثلا توی فری هند بحث اورپرینت هستش که باید به اون دقت کرد یا مثلا اگه چاپ دو رنگ داشتیم رنگها رو اسپات کنیم . توی ایلاستریتور چه نکاتی رو باید رعایت کرد ؟ مثلا یه چنین بحثی مثل اورپرینت مطرح هست یا نه و اگه خواستیم کاری دو رنگ باشه باید چیکار کرد ؟ این دو نمونه از سؤالای من بود و موردهای دیگه ای هم شاید باشه که باید رعایت بشه .
دوست عزیز کاره دو رنگ بحثش جداست تا کیفیت
شما در کاره دو رنگ مثلا آبی و زرد نباید از رنگ های دیگه استفاده کنید یه نگاه به این بنداز
در مورد کیفیت هم یه خورده از فتوشاپ راحت تری آخه اینجا نه شما DPI دارید و نه پیکس همه چیز وکتورند
فقط عکسی رو که به محیط وارد میکنید اگه TIFF باشه خروجي بهتري ميده و در آخر هم شما فایل رو بصورت EPS ذخیره کنید و به چاپخونه بدین
شاهد نهایت کیفیت میشوید :)

پیوست ها

• color.jpg
    color.jpg
    6.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

ToFaN

Well-Known Member
در ضمن یادم رفت بگم شما به هیچ وج فایل رو بصورت Ai به چاپخونه ندین بلکه بصورت EPS بدین اکثر چاپخونه های ایران متاسفانه حتی نمیدونن ایلیسترتور چیه

Unity

Member
مرسی یوسف جان . البته من منظورم این بود که توی فری هند اگه بخوایم کار دو رنگ بدیم اونا رو اسپات می کنیم و فقط از همین دو رنگ و تینت هاشون استفاده می کنیم تا توی فیلم و زینک هم همینجوری عمل بشه ، می خواستم بدونم تو ایلاستریتور چه جوری باید این کار رو کرد و یا تو فری هند بحث اورپرینت مهمه برای جاهایی که Text و یا Shape ها رو هم افتادن . تو ایلاستریتور این مورد مطرح هست یا نه ؟ چون یکی از دوستام که یه فایل ایلاستریتوری برای چاپ داده بود و چاپش خراب شده بود می گفت مثل اینکه باید همه قسمتهایی Shape ها و Text ها که روی هم افتادن باید در محل روی هم افتادگی کات بشن ( و یا یه چیزی توی این مایه ها ) . می خواستم صحت و سقمش رو بدونم .

ToFaN

Well-Known Member
Unity گفت:
مرسی یوسف جان . البته من منظورم این بود که توی فری هند اگه بخوایم کار دو رنگ بدیم اونا رو اسپات می کنیم و فقط از همین دو رنگ و تینت هاشون استفاده می کنیم تا توی فیلم و زینک هم همینجوری عمل بشه ، می خواستم بدونم تو ایلاستریتور چه جوری باید این کار رو کرد و یا تو فری هند بحث اورپرینت مهمه برای جاهایی که Text و یا Shape ها رو هم افتادن . تو ایلاستریتور این مورد مطرح هست یا نه ؟ چون یکی از دوستام که یه فایل ایلاستریتوری برای چاپ داده بود و چاپش خراب شده بود می گفت مثل اینکه باید همه قسمتهایی Shape ها و Text ها که روی هم افتادن باید در محل روی هم افتادگی کات بشن ( و یا یه چیزی توی این مایه ها ) . می خواستم صحت و سقمش رو بدونم .
گفتم که دوست عزیز تو ایران متاسفانه ایلیسترتور کم کار میکنند حالا هر مشکلی که تو چاپ بیوفته میندازن گردن این نرم افزار
این اورپرینت لعنت الله دیگه اصلا استفاده نمیکنند یعنی من دیگه استفاده نمیکنم تو ایلیسترتور همین نکاتی که گفتم رعایت میکنم و بعد آخر تمام عکس و متنم رو یه گروپ میکنم و بصورت EPS خروجی میگیرم

Unity

Member
اتفاقا یکی از سوالهای من هم این بود که تو چاپخونه های دبی هم چنین مشکلاتی پیش میاد ؟ چون خودم شاید تا چند وقت دیگه برم دبی . اگه درباره کار دو رنگ هم راهنمایی کنی ممنون میشم .

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
Unity گفت:
اتفاقا یکی از سوالهای من هم این بود که تو چاپخونه های دبی هم چنین مشکلاتی پیش میاد ؟ چون خودم شاید تا چند وقت دیگه برم دبی . اگه درباره کار دو رنگ هم راهنمایی کنی ممنون میشم .
نه تو دبی اصلا
در ضمن قیمت ها در اینجا طوریه که تیراژ پایین مثلا 5000 تا یا 10.000 تا آنچنان رو فرقی نمیکنه کاره 2 رنگ و چهار رنگ یعنی طوریه که ترجیح میدی همون 4 رنگ و بزنی
اومدی دبی خبر بده بهت چند تا چاپخونه خوب معرفی میکنم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا