فایلم failed داد دارم سکته میکنم

emadrad

Member
اومدم فایل مدلی که داشتم دیشب روش کار میکردمو باز کنم یهو دیدم این پیغامو داد
autoback هم ندارم چه کار کنم جون من کمک کنید
:cry::cry::cry:

پیوست ها

• failed.jpg
    failed.jpg
    29.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

ALI_TAKHTI

Active Member
راست کلیک کن رو فایلت ببین حجمش چنده.اگه در حد چند کیلوبایته و حجمش از چیزی که بوده کمتر شده فاتحه............

hameeda

Member
متاسفم
اگه auto back نداری کار تمومه

حالا سوال اینجاست چرا autoback نداری؟

مسیر فایل های autoback توی my document در پوشه 3dsmax هستش

چک کردی؟

emadrad

Member
متاسفم
اگه auto back نداری کار تمومه

حالا سوال اینجاست چرا autoback نداری؟

مسیر فایل های autoback توی my document در پوشه 3dsmax هستش

چک کردی؟

داشتم خیر سرم چیزی به دوستم یاد میدادم فایلای autobakam همه عوض شد
این فایلم از دیشب باز نکرده بودم

ALI_TAKHTI

Active Member
یه ورژن بالاتر مکس نصب کن ببین بازش میکنه.البته بالای 90 درصد باید عرض کنم متاسفانه کارت پریده

emadrad

Member
من قلبم ضعیفه از این شوخی شهرستانیا نکن!!!!!!!!!!:shock:
این که حجمش همون حجمه واقعیشه نمیشه کاریش کرد؟!!!
ورژن 2013 رو ندارم فردا باید بگیرمش
نرم افزاری واسه ترمیم فایل 3d وجود نداره؟؟!!!:cry:

hameeda

Member
منم یه پیشنهاد بدم
اینه که

نامید نشو به انواع روش های مختلف سعی کن فایل رو وارد مکس کنی

h.khafan

Active Member
معمولا نمیشه کاریش کرد...همیشه باید از کارتون سیو یگرید به طور منظم روی اتوبک آپ هم اصلا حساب باز نکینید.....

وقتی کارتون با مکس تموم میشه و مکس رو میبندید حداقل یک دقیقه بعد از بسته شدن مکس صبر کنید ، بعد سیستم رو خاموش کنید...من خیلی وقته با این کار دیگه با این مشکل روبرو نشدم و به تجربه فهمیدم واسه خاموش کردن سریع سیستم بعد از بستن مکسه.....نمیدونم تا چه حد صحت داره اما قبلا زیاد اینجوری میشد فایلهام...مکسو میبستم و سیستم و خاموش میکردم فردا صبح فایل دیگه باز نمیشد!

به هر حال امیدوارم فایلت درست شه..
موفق باشی

rmreza

Well-Known Member
یک سری نرم افزار مبدل هست که میتونه فایل های مکس رو به فایل دیگه تبدیل کنه فایلت رو به یک فایل دیگه تبدیل کن(فایلی که در import max موجود باشه) واز توی مکس گزینه import رو بزن شاید که شد

emadrad

Member
آقا به غیر از نرم افزار 3D OBJECT CONVERTOR نرم افزار دیگه ای برای تبدیل فایلای 3d نیست؟!!
اصلا فرمت مکس رو نمیشناسه!!!!!!!

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
معمولا نمیشه کاریش کرد...همیشه باید از کارتون سیو یگرید به طور منظم روی اتوبک آپ هم اصلا حساب باز نکینید.....

وقتی کارتون با مکس تموم میشه و مکس رو میبندید حداقل یک دقیقه بعد از بسته شدن مکس صبر کنید ، بعد سیستم رو خاموش کنید...من خیلی وقته با این کار دیگه با این مشکل روبرو نشدم و به تجربه فهمیدم واسه خاموش کردن سریع سیستم بعد از بستن مکسه.....نمیدونم تا چه حد صحت داره اما قبلا زیاد اینجوری میشد فایلهام...مکسو میبستم و سیستم و خاموش میکردم فردا صبح فایل دیگه باز نمیشد!

به هر حال امیدوارم فایلت درست شه..
موفق باشی

دقیقا با حرفت موافقم.معلومه سرد و گرم چشیده ای هاااااااا. من هم همین بلا زیاد سرم اومده کار رو میبستم سیستم خاموش میکردم بعد فردا کار باز نمیشد. من الان از یه کار 6 تا سیو میگیرم تا .......

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
این مشکل بخاطر اینه که وقتی مکس داشته فایل رو سیو میکرده شما ازش خارج شدید یا کنسل کردید یا برای خود مکس مشکل بوجود اومده و فایل خراب سیو شده، تا اونجا که امتحان کردم هیچ راهی نداره، مگر اینکه با نرم افزار های ریکاوری فایل Autobackـش رو بازگردانی کنی.

emadrad

Member
فایل autoback دوباره سیو گرفته از نرم افزار دیگه هرچیم recovery کنم اون فایلارو نشون نمیده.
تقصیر خودم بود قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود ولی نرفتم تحقیق کنم از چیه حالا از شما فهمیدم
ممنون بچه ها یادتون باشه هرکی زبانش خوبه تو انتقادات و پیشنهاداته سایت autodesk این مشکل بزرگو گوشزد کنه تا درستش کنن

قربون دستتون:rose:

Mostafa-3D

Well-Known Member
سلام
شما در صورتی هاردت رو ریکاوری کن که ارزش فایل تری دی مکس از هاردت بیشتر باشه . ( چون بعد از ریکاوری هاردت آسفالت میشه :green: )
نه نسخه تری دی مکستو گفتی و نه اینکه این مشکل به چه صورت بوجود اومده !!!!!!
احتمال داره Crash در ذخیره Scene بوجود اومده باشه !
Merge رو امتحان کردی ؟ شاید با Merge بتونی آبجکت ها رو برگردونی !

اگه درست نشد و امکانش بود فایلتو آپ کن شاید ( که احتمالش خیلی کمه ) بشه درستش کرد .

موفق باشی

آخرین ویرایش:

emadrad

Member
نه ریکاوری نمیکنم فوقش از نو میسازمش .مدل یه کشتی بود که از روی یک مدل قدیمیم داشتم ادیتش میکردم خیلیم عوضش کرده بودم.
مکس 2012.از اونجایی که تو عکسای parental contorl معلومه.داشتم مدی سازی میکردم یه فایل فتوشاپم باز بود داشتم طرح میزدم
فقط یادمه وقتی میخواستم نرم افزارارو بزارم برم سرمو بزارم مکس بسته نمیشد یعنی بعد از کلی کلنجار آخر از همه بسته شد.
منظورتو از کرش نفهمیدم.
نه مرجم جواب نداد هیچ آبجکتیرو نشون نمیده.باشه آپ میکنم اگه درست بشه که خیلی ممنونت میشم:rose:

emadrad

Member
اینم فایل فاتحه خونده شده

پیوست ها

• ship edite.rar
    4.2 مگایابت · بازدیدها: 48

جدیدترین ارسال ها

بالا