Helen_Farhani
Member
تفاوت فایرفاکس 2 با نسخه های 1.0.5.9 چی هست؟ فایرفاکس من همیشه Update میشده. اما حالا به 2 ارتقا پیدا نمیکنه. در حالی که روی سایت مربوطه ورژن 2 برای دانلود هست.
از پاسخ شما ممنونم. اگر در مورد این چند سوال منو راهنمایی کنید، واقعا لطف کردین.ابتدا خيلي خوشحالم كه طرفدار فايرفكس هستيد و در جواب سوالتون :
اصولا وقتي برنامه اي با يك وژن جديد ارائه ميشه و مقدار مينور ورژن(همون 0.5) به ورژن اضافه ميشه يك سري تغييرات اساسي توي برنامه ايجاد ميشه چه از نظر ظاهري و چه از نظر ساختار برنامه نويسي
توي فاير فاكس هم همين طوره ،در ظاهر مثلا دكمه close هر tab رو ي خودش قرار گرفته و كار با منو ها ساده تر شده و منوي تنضيمات ، اختيارات بيشتري به شما ارائه ميده و...
از لحاظ برنامه نويسي هم اشكالات احتمالي كه شايد به چشم شما نيومده برطرف شده و با سايت هاي مختلف سازگاري بيشتري داره و بيشتر پلاگين ها و Add on ها و برنامه هاي جانبي اغلب با اين ورژن سازگاري دارن و...
در كل بهتره فاير فاكس تون رو به اين نسخه ارتقا بدين
در ضمن آخرين نسخه رسمي ارائه شده فايرفاكس تا اين ساعت 2.0.0.1 هست كه ميتونيد از طريق سايت موزيلا دريافتش كنيد.
موفق باشيد!
سلام بر همگی... من در فایر فاکس 2 مشکلی دارم.... به هیچ وجه نمی تونم گوگل تولبار رو از طریق اینترنت نصب کنم.... حتی راهنمایی خود فایرفاکس رو هم مطالعه کردم... ولی به جای نرسیدم