فايل psd در تمپليت

aghamir

Member
با سلام به همه شما عزيزان

من قصد دارم يك سايت راه اندازي كنم و براي اين كار از قالبهاي آماده كه روي www هست استفاده كنم .
قبلا هم با فرانت پيج كار كردم .
ميخواستم بدونم كه اين فايل psd كه همراه تمپليتها مياد به چه دردي ميخوره و كاربردش چيه ؟؟؟

ممنوون

adame_haji

Member
سلام آقا امیر
به مجید آنلاین خوش اومدی برادر
خدمتتون عرض کنم که :
اون فایل های PSD که با تمپلیت میاد برای سهولت در کاره که قالب سایت شما را طراحی کرده و شما کمی تغییرات در اون میتونی قابل سایت را به دلخواه خودت عوض کنی البته باید برای این کار دستی در فتوشاپ داشته بشی
یعنی شما اول فایل PSD را باز میکنی و در لایه های اون تغییراتی را که دلت میخواد اعمال میکنی مثلا اسم سایتو عوض میکنی و هر کاری که دلت میخواد بعد اون عکس رو ذخیره میکنی و با برنامه های سازنده Web Page مثل Dream Weaver و Front Page لینکاشو براش میزاری
البته قبل از اینکه تو فتوشاپ کارتو ببندی باید با ابزار Slice خوب کارتو تقسیم بندی کنی تا راحت توی Browser ها لود بشه
در ضمن من پیشنهاد میکنم بجای فتوشاپ و فرانت پیج از برنامه های Fire Work و Dream Weaver که دو تا برنامه دوقلو هستند و با برنامه Flash هم خواهر برادرند و همدیگرو هم درک میکنن استفاده کنی البته این برنامه ها مال شرکت Macromedia هستند
در ضمن یه پیشهناد دوستانه بهت میکنم . اینه که حتما در مجلس فاتحه خوانی فرانت پیج شرکت کنی چون این برنامه دیگه مرده اگه میخوای تو کارت پیشرفت کنی حتما حتما از Dream Weaver استفاده کن

aghamir

Member
حاجی جان ممنوون از پاسخت
من دراین زمینه خیلی مبتدی هستم !
در مورد Slice چه قانونی داریم که رعایت کنم؟ یعنی مثلا header رو چطوری از قسمت پایینی جدا کنم ؟
کلا صفحه باید به چند قسمت تقسیم بشه ؟
قسمتهای جدا شده رو به چه فرمتی ذخیره کنم که توی برنامه های سازنده Web Page فراخوانی بشن ؟

ممنوون

adame_haji

Member
بین اگه کل ساییت کفشو از عکس میخوای بپوشونی که Slice قانون خاصی نداره ولی به نظر من از 10 تا 15 قسمت بزاری بد نیست عکستم سعی کن زیاد ضایع تیکه تیکه نکنی مثلا قسمت Header سعی کن برای لوگو یه تیکه و برای بقیش هم یه تیکه هر کدوم از قسمتها هم که قراره لینک بخوره بقول معروف Image Map بشه هم یه تیکه کن البته این کار ضزورتی نداره ولی انجام بشه بهتره چون بعدا میشه با ابزار Hot Spot اونو بلینکی
خوب بعد از Slice کردن توی فتوشاپ از منوی File گزینه Save for Web رو بزن اونجا تاجایی که راه داره عکسو Optimize کن بعد ذخیره کن که در نهایت یه فایل Html بهت میده اونو توبرنامه های Web page میتونی ویرایش کنی
حالا اگه فقط یه جاهایی از سایتت عکس داره که هیچ اونو با فتوشاپ بزن و وقتی داری توی مثلا فرانت پیج اونو میچینی بوسیله Tabel اونو در جای خودش قرار بده
راستی یادت باشه حتما از پسوند Gif یا PNG استفاده کنی چون ججمش پایینه
یا علی

aghamir

Member
آقا خیلی ممنون :oops:

يكمي :idea: شدم :mrgreen:

فقط توي تيكه كردن ي سوال برام پيش اومد ! قسمتهايي كه توش سرچ يا يوزرنيم پسورد وارد ميشه رو بايد چيكار كنم ؟ :neutral:

d@nial

Well-Known Member
aghamir گفت:
آقا خیلی ممنون :oops:

يكمي :idea: شدم :mrgreen:

فقط توي تيكه كردن ي سوال برام پيش اومد ! قسمتهايي كه توش سرچ يا يوزرنيم پسورد وارد ميشه رو بايد چيكار كنم ؟ :neutral:
جدا کن، بعد که سیوش کردی برو تو سورسش input جایگزین کن

aghamir

Member
جدا کن، بعد که سیوش کردی برو تو سورسش input جایگزین کن

input رو کجای کد و چطوری باید به کار ببرم كه دقيقا روي همون فيلد كه تبديل به عكس شده قرار بگيره ؟!
بعد از گزاشتن input چطوري كار ميكنه ؟ يعني با چي به دكمه سرچ يا ... ربط پيدا ميكنه ؟

آخرین ویرایش:

aghamir

Member
از دوستان وارد كسي مقاله يا سايت در اين مورد داره ؟ :sad:

ممنوون

جدیدترین ارسال ها

بالا