سلام كد مربوط به اجراي يك فايل mp3 را در دلفي مي خواستم با تشكر
MnavidM Active Member Mar 7, 2006 #2 سلام. شما کاربر جدید نیستید و با قوانین سایت آشنایی دارید ، عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب کنید . این دفعه مشکلی نیست ، من خودم عنوان رو تغییر دادم . تکرار نشود. موفق باشی.
سلام. شما کاربر جدید نیستید و با قوانین سایت آشنایی دارید ، عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب کنید . این دفعه مشکلی نیست ، من خودم عنوان رو تغییر دادم . تکرار نشود. موفق باشی.
MnavidM Active Member Mar 7, 2006 #3 سلام. در اینجا مرحله به مرحله توضیح داده . در آخر هم یک سورس گذاشته . موفق باشی. نوید.
G golab New Member Mar 7, 2006 #4 آي به روي چشم دست شما هم درد نكنه بابت راهنمائيتون اگه اشتباه نكنم شما بايد آقا نويد باشين درسته؟ خيلي مخلصيما
آي به روي چشم دست شما هم درد نكنه بابت راهنمائيتون اگه اشتباه نكنم شما بايد آقا نويد باشين درسته؟ خيلي مخلصيما
G golab New Member Mar 7, 2006 #5 اين كه شما فرمودين خيلي جامع و كامل است ولي من يك خط كد مي خام كه يك فايل mp3 را مثلا در form creat اجرا كنه يا با فشار يك دكمه اجرا بشه ممنونم
اين كه شما فرمودين خيلي جامع و كامل است ولي من يك خط كد مي خام كه يك فايل mp3 را مثلا در form creat اجرا كنه يا با فشار يك دكمه اجرا بشه ممنونم
MnavidM Active Member Mar 8, 2006 #6 سلام. ببین گلاب جان شما برای این کار باید از TMediaPlayer استفاده کنی . فکر کنم تو تب SYStem باشه .(الآن دلفی جلو دستم نیست) بعد توسط این کامپوننت کار ها تو انجام بدید . صفحه سوم همین آموزش رو نگاه کنی ، بیشتر متوجه میشی . اگه اشتباه نكنم شما بايد آقا نويد باشين درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... بابا ای ول یادت رفته سر اون برنامه MDI کچلم کردی موفق باشی. نوید.
سلام. ببین گلاب جان شما برای این کار باید از TMediaPlayer استفاده کنی . فکر کنم تو تب SYStem باشه .(الآن دلفی جلو دستم نیست) بعد توسط این کامپوننت کار ها تو انجام بدید . صفحه سوم همین آموزش رو نگاه کنی ، بیشتر متوجه میشی . اگه اشتباه نكنم شما بايد آقا نويد باشين درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... بابا ای ول یادت رفته سر اون برنامه MDI کچلم کردی موفق باشی. نوید.