فايل mmb به عنوان سايت اينتر نتي ؟

KAIREZA

Member
آيا مي شود از پروژه ساخته شده با mmb به عنوان سايت اينتر نتي استفاده کرد؟

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
سایت های اینترنتی عموماً با زبان هایی مثل html ، JavaScript ، CSS (سمت مشتری) و PHP و ASP (سمت سرور) طراحی میشن این در حالی هست که خروجی برنامه مولتی مدیا بیلدر یه فایل اجرایی(exe) قابل اجرا بر روی ویندوزه یعنی اساسا برای اجرا روی ویندوز طراحی شده هر چند فکر کنم بشه با برنامه هایی مثل wine در توزیع های لینوکسی هم اجراش کرد اما نمیشه از اون به عنوان یه سایت اینترنتی تحت وب استفاده کرد!!!

برای ساخت سایت شما می تونی از برنامه های ساده ای مثل publisher و یا پیشرفته مثل dreamweaver یا FrontPage استفاده کنید.

اگه دوست داری به سمت طراحی و توسعه وب بری بهت پیشنهاد می کنم مطلب زیر از وبلاگ حامد عزیز رو مطالعه کنی:

http://silvercover.me/2012/12/03/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D9%88/

KAIREZA

Member
با تشکر از پاسخ شما
با برنامه Dreamweaver کاملا آشنا هستم. اين با ديدن يه پروژه mmb اين سوال به ذهنم رسيد
ولي اگر راهي داشت خيلي کارها رو راحت مي کرد!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب از MMB که نمیشه به این شکل استفاده کرد، یعنی برای اینکه همچیزی چیزی قابل اجرا بشه باید یه پلاگین برای مرورگرها نوشته بشه، که البته باید توسط شرکت سازنده اینکار صورت بگیره.
که البته من همین پلاگین فلش رو هم از در مرورگرم غیر فعال کردم و نظر شخصیم اینه که چیز بیهوده ایه (گرچه دنیای وب رو خیلی پویاتر کرده)
البته پاسخ کوتاه و نهایی اینه که خیر، نمیشه

احتمالاً علاقه تون به این موضوع بخاطر محیط طراحی ساده ی MMB و شاید کدنویسی ساده ش باشه.

به هرعنوان، نرم افزار Real Studio یک محیط توسعه ی برنامه برای پلتفرم های Windows, Linux, Mac و وب هست. محیط طراحیش برای وب همچین ساده گی ای رو داره و زبان برنامه نویسیش هم مشتق شده از Basic هست.
میتونید امتحانش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا