فايل هاي php من باز نميشه

ToFaN

Well-Known Member
سلام
من اصلا خيلي سر از phpbb در نميارم و فايل هاي phpbb من باز نميشه اشكال از چيه

ToFaN

Well-Known Member
تو رو خودا يكي اول كامل در باره phpbb و آموزشش ... مو به مو به ما توضيح بده

saman_sweden

Active Member
ToFaN گفت:
سلام
من اصلا خيلي سر از phpbb در نميارم و فايل هاي phpbb من باز نميشه اشكال از چيه

خوب بايد هم باز نشه

شما سرور لوكال نداري برنامه پي اچ پي نداري ماي سكويل نداري اول اينا را نصب بكن بعد فايل هاي phpbb باز ميشه

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
خودتا راحت كن
:)
بزار الان لينكشا پيدا مي كنم

ToFaN

Well-Known Member
يعني من با برنامه php اون فرم phpbb كه داديد و درست كنم نه؟

saman_sweden

Active Member
ToFaN گفت:
يعني من با برنامه php اون فرم phpbb كه داديد و درست كنم نه؟

ببخشيد من رك صحبت مي كنم قصدم ناراحتي كسي نيست تا جايي هم لازم باشه مي بينيد كمك مي كنم و سعي دارم اطلاعات درست داده و درست دوستان را راهنمايي كرده و كمكشان كنم

پيشنها من اينه قبل از شروع به كاري از پايه شوع كنيد شما هيچياز برنامه php اون فرم phpbb نمي دونيد پس بهتره با يه كتاب ساده شروع كنيد ياد بگيريد بعد اقدام كنيد
مانند اين ميمونه شما مهندس ساختمان نيستيد اما ميخواهيد ساختمان درست كنيد اون ساختمان ميشه برج پييزا در ايتاليا
پس بهتره پله به پله از ابتدا شروع كنيد

d@nial

Well-Known Member
tofan جان کتاب phpbb دیگه چیه عزیز؟

phpbb کاری نداره! اگر میخوای php یاد بگیری مسئلش جداست

d@nial گفت:
tofan جان کتاب phpbb دیگه چیه عزیز؟

phpbb کاری نداره! اگر میخوای php یاد بگیری مسئلش جداست

ببين tofan جان اولين كه كتابي به نام phpbb نداريم يا لا اقا من نشديدم اما تو بازار ايران دو تا كتاب هست كه در مورد php توضيح داده و يكيش مال انتشارات روزنه هست و اونيكي هم مال انتشارات ناقوس پدر جان مي توني اوها رو مطالعه بكني اما توصيه من به شما و به همه كساني كه تازه قدم به دنياي بزرگ php گذاشتن يا مي خوان كه بزارن اينكه از كتابي كه انتشارات ناقوس چاپ كرده استفاده كنن چون كه خيلي مفيد و ساده و رون گفته و الكي هم يه مطلب رو دور سرت نمي چرخونه بعد تحويلت بده (براي كسي كه تازه مي خواد ياد بگيره گيج كننده هستش ) بعد از اينكه خوب اون كتاب رو استاد كردي برو سراغ اونيكي كه مال انتشارات روزنه بود اونوقت مباحث اون رو بهتر متوجه ميشي.
در ضمن در مورد سوالات شما هم در مورد لوكال يا هميم چيزي كه دوست خوبم دانيال جان گفتن easy php و .. مطالب زيادي تو همين چند روز اخير گفته شده اما احيانا اگه سرچ كردن برات سخته :wink: بگو تا لينكش رو بزارم همين جا تا استفاده كني

موفق باشي
اشكان

ToFaN

Well-Known Member
حالا اگه من بخوام يه سايتي بزنم كه توش مثل همين انجمن باشه (‌كوچك تر )‌ چي كار كنم ؟

d@nial

Well-Known Member
tofan جان ، اینجا روزی 50 بار بحث میشه در این مورد

برای اینکه سایتی بزنی که مثل اینجا داشته باشی، باید فایلهات رو دانلود کنی بعد بصورت صحیح اونا رو ترکیب کنی ، بعد کل مجموعه رو اپلود کنی رو هاست سایتتت؛ حالا موقع نصب رسیده ، بعد از نصب دو تا پوشه رو پاک میکنی انجمنت نصب شده

همین
http://phpbb.farsiprojects.com/files/subSilver_Farsi.zip

http://phpbb.farsiprojects.com/files/lang_farsi.zip

http://aleron.dl.sourceforge.net/sourceforge/phpbb/phpBB-2.0.8a.zip

ترکیب: باید فولدره lang_farsi توی language و فولدره subsilver_farsi توی template کپی کنی

پاک کردن: دو فولدر install و contrib

saman_sweden

Active Member
ToFaN گفت:
ketab phpbb bekharam ya php
????

من در آخرهاي هفته آينده اگر وقت بكنم يه سايت ميزنم و در آن از انيستال php گرفته تا mysql ديتا بيس و .... همه را بصورت ابتدايي و قابل فهم همه آموزش خواهم داد و برنامه نويسي php از پايه شروع خواهم كرد اين يه نياز واقعي براي دوستانو دانش پژوهان ايراني است اميدوارم صبرش را داشته لاشيد تا من همه را رديف كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا