من مدت زيادي است با FrontPage كار نمي كنم اما اگر تمام دكمه هاي تول بار منو در FrontPage را اكتيو كنيد مي تونيد توي FrontPage فلش هم طراحي كنيد و با از منو اينسرت ميتونيد دكمه فلش را بكار ببنديدAshoo گفت:چطور ميشه منويي كه توي فلش طراحي كردم توي فرانت به صفحه ها لينك بدم؟
از اين تايپك سوء تفاهم نشه من منظورم فرار دادن فايل swf توي صفجه بودsaman_sweden گفت:من مدت زيادي است با FrontPage كار نمي كنم اما اگر تمام دكمه هاي تول بار منو در FrontPage را اكتيو كنيد مي تونيد توي FrontPage فلش هم طراحي كنيد و با از منو اينسرت ميتونيد دكمه فلش را بكار ببنديدAshoo گفت:چطور ميشه منويي كه توي فلش طراحي كردم توي فرانت به صفحه ها لينك بدم؟
حاجي شما frame رو امتحان كنAshoo گفت:ازتون ممنونم .ولي باز نشد .منظورم يه چيزي تو مايه هاي سايت www.bedehi.comهست .البته ميدونم اون با پي اچ پيه .منو سرجاش باشه و صفحه كنارش عوض شه
آقا مهرزادmehrzadsoft گفت:من خيلي خيلي وقت است كه با FrontPage كار مي كنم. اگه مي خواهي كه يه فايل فلش را در صفحه html خودت اضافه كني بايستي كه اينكارو بكني:
برو به Insert > Web Component و درصفحه اي كه باز ميشه دو كادر ديده ميشه كه دست چپيه كه Component Type هستش. تو اين قسمت بايد گزينه Advanced Controls رو كليك كني و حالا از كادر دست راست Plug-in رو انتخاب كن و دكمه Finish رو بزن.
تاحالا نصف كار تمومه. حالا توكادري كه باز ميشه مي توني محل فايل فلش.سايز.لاي اوت و... رو تنظيم كني.
-----------------------------------------------------------
برو صفا كن!!