فايلهاي فلاش Swf با چه نرم افزاري �( سوژه حتما ب?

Farhadi

New Member
من از سايت نغمه www.naghmeh.com چند تا کليپ (نوا نما) گرفتم . کليپ هاي گرفته شده داخل IE باز مي شوند . و فايل SWF آنها نيز در فولدر موقتي Temporary Internet Filesذخيره مي شود . من ميخواستم آنها را بصورت دائم داشته باشم .لذا آنها را در يک فولدر ذخيره کردم . حالا بايد دنبال نرم افزاري مي گشتم که آنها را پخش کند . داخل cd Asistant 2002 که خريده بودم ؛ نرم افزار flash player 5 for win را نصب کردم . حالا حدود 70% فايل هاي swf قابل پخش مي باشد , ولي 30% بقيه قابل پخش نيست.
لطفاً بفرماييد
چرا بعضي از فايل ها قابل پخش نيست؟
من براي پخش آنها از چه نرم افزاري ديگري مي توانم استفاده کنم؟
اين نرم افزار را از کجا مي توانم download کنم ؟
آيا مي توان فايل SWF را EXE کرد؟ چطوري؟

sepi90

Member
سلام
اول منم حال کردم یه پست بیارم بالا
دومن Farhadi جان فک کنم مشکل از font سیستم ت باشه یه بار پاکشون کن دوباره نصب کن !!!

اين جناب کاکرويه پهلوان هر پنج سال يک بار آنلاين ميشن و بين 10000 تا پست ميگردن اون سوالي رو که توش شک هم دارن جواب اشتباه ميدن .

سال 2003 فلش 6 اومده بود و اين آقا داشته از فلش پلير 5 استفاده ميکرده .

فونتاشووووووووووووو دوبار نصب کنه ؟

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
اول منم حال کردم یه پست بیارم بالا

که این طور!
msn_red_fox_smilies-15.gif

Avang2005

مدیر انجمن
سلام فرهاد جان

اين مشكلت با فلش پلير 6 به بالا حل ميشه

ميتوني از سايت آدوبي دانلودش كني

موفق باشيد.

mshgames

Well-Known Member
اوه سپهر جان من اصلا تاریخ پست ندیدم گفتم جدیده حتما این کاگرو چرا این پستو آورده بالا.

padideh

Member
دوستان خواهشا بحث رو همینجا تمومش کنین این تاپیک قدیمی تر از این حرفاس که بخواین در موردش بحث کنید
در ضمن آقای قهرمان سعی کن دیگه اینجوری حال نکنی ممکنه یوهو مدیرا بدجوری حالتو بگیرن ها.....
این پست تقریبا مال 5 سال پیشه لا اقل نکردی جواب درست بدی البته تا اونجایی که یادم میاد معمول جوابهات اینجوریه یه بار یادم میاد یه نفر پرسیده بود باچی cd مالتی مدیا (یا یه همچین چیزی) بسازم گفته بودی paint مگه بچه های این انجمن مسخره تون که هر کاری دلت میخواد میکنی اگه بلدی جواب مردم رو بدی بسم الله ولی اگه بلد نیستی دیگه خراب کاری نکن

جدیدترین ارسال ها

بالا