فام بلاگ

irdavidnet

Banned
سلام ، من دارم یک CMS می نویسم ، یه سوال دارم ، می خوام اون CMS رو در دو جای سایت نصب کنم .
یکی شو نصب کردم ، دومیشو چطوری Table Prefix نصب کنم ؟
فکر می کنم ، چون Table Prefix های MYSQL هر دوتاش یکی اند ، به مشکل بر بخوریم .
چه کار باید بکنم ؟
تو رو خدا کمک کنید

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
لطفا سوالتون رو درست مطرح کنید یکبار خودتون بخونید ببینید چی نوشتید !!!

siavashmusic

Active Member
اولا که مشکلی پیش نمیاد !!!
ضمناخوب شما خودت سیستم رو نوشتی !! بعد نمیتونی توی ستاپ در دومین نسخه پیشوند رو تغییر بدی؟

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
من که نمیدونم شما تیبل ها رو کجا ریختی !!
هر جا گذاشتی پیشوند رو به هر چیزی که دلت میخواد تغییر بده سپس دوباره سیستم رو روی سرور Setup کن

آخرین ویرایش:

irdavidnet

Banned
می گم ، مثلاً برای ورود به مدیریت باید پسورد رو از MYSQL از تیبل admin بگیره
حالا من مثلاً تو فایلinstall-sql.php اونو بکنم : fa_admin
مشکلی نداره ؟

siavashmusic

Active Member
مگه میشه !!!؟
شما باید اول پیشبند جداتول رو از توی سیستم و روی بانک اطلاعات ویرایش کنی
اینطوری که شما میگی امکانپذیر نیست

I.NoBody

Active Member
عزيز من شما كه اصلاً با اين چيزا مشكل داري، مجبوري بگي خودم نوشتم؟
خوب خيلي راحت بگو يه CMS گرفتي و نصب كردي.
شما اگه دو تا نسخه داري و يك ديتا بيس، هر كدوم از اون نسخه ها فايل تنظيمات خودشونو دارن و شما فقط بايد prefix جدول هاي هر نسخه رو تغيير بدي

irdavidnet

Banned
I,NoBody جان
خودم نوشتم ، من می گم ، چطوری دو تاشونو نصب کنم ، یکی تو پوشه اصلی ، یک تو ساب دومین

I.NoBody

Active Member
من هم كه گفتم، شما دو تا نسخه توي دو تا پوشه داري. پس دو تا فايل config داري. حالا مي توني به راحتي هر دوشونو تنظيم كني

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چرا بحث الکی میکنید؟!!!
آقا جان شما برای کوئری هاتون قبل از اسم تیبل متغیر prefix تعیین کردی؟ اگه نکردی که هیچ کاری نمیتونی بکنی!!!
اگه کردی باید این prefix گلوبال باشه تو همه جا بعد تو کانفیگ cms باید متغیر prefix رو مقدار دهی کنی و موقع نصب هم prefix دومی باید با اولی فرق کنه!
همین.....

amir01

Well-Known Member
خیلی آدم ....... هستی دیوید. یعنی میدونستم اینجوری هستی ولی نه دیگه تا این حد ...... این سیستم رو که من بهت دادم همون نسیم بلاگی هست که خودم نوشتم. واقعا برات متاسفم.
اصلا بچه ها یکم فکر کنید کسی که تونسته یه سیستم مدیریت وبلاگ بنویسی چطوری نمیدونی چجوری باید تو دوتا شاخه نصبش کنه. به جان خودم یک خطش رو هم نمیتونی توضیح بدی میشناسمت دیگه. الان خیلی دارم میسوزم خیلی نامردی واقعا که برات متاسفم بچه ای 14 ساله از الان داری این کار هارو میکنی.......
دیگه نمیدونم چی بگم. یعنی وقتی چشمم به این تاپیک خوردها دوست داشتم همون لحظه با دستام خفت کنم.
اینجوریه دیگه ؟؟؟
باشه محمد میگفت که ...... هستی ولی من هیچوقت در مورد شخصیت افراد زود قضاوت نمیکنم ولی الان مطمئن شدم....

بچه ها ببخشید آخه خیلی سوزش داره از تابستون پارسال رو این سیستم کار کردم تازه تموم شده یه ورژنش رو رایگان گذاشتم که آدم ها استفاده کنن ولی اینجور .... ها آدم رو از به اشتراک گذاشتن اطلاعات پشیمون میکنن.
بازم از بقیه اعضای این تاپیک معذرت می خوام.
همین...

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خیلی آدم ....... هستی دیوید. یعنی میدونستم اینجوری هستی ولی نه دیگه تا این حد ...... این سیستم رو که من بهت دادم همون نسیم بلاگی هست که خودم نوشتم. واقعا برات متاسفم.
اصلا بچه ها یکم فکر کنید کسی که تونسته یه سیستم مدیریت وبلاگ بنویسی چطوری نمیدونی چجوری باید تو دوتا شاخه نصبش کنه. به جان خودم یک خطش رو هم نمیتونی توضیح بدی میشناسمت دیگه. الان خیلی دارم میسوزم خیلی نامردی واقعا که برات متاسفم بچه ای 14 ساله از الان داری این کار هارو میکنی.......
دیگه نمیدونم چی بگم. یعنی وقتی چشمم به این تاپیک خوردها دوست داشتم همون لحظه با دستام خفت کنم.
اینجوریه دیگه ؟؟؟
باشه محمد میگفت که ...... هستی ولی من هیچوقت در مورد شخصیت افراد زود قضاوت نمیکنم ولی الان مطمئن شدم....

بچه ها ببخشید آخه خیلی سوزش داره از تابستون پارسال رو این سیستم کار کردم تازه تموم شده یه ورژنش رو رایگان گذاشتم که آدم ها استفاده کنن ولی اینجور .... ها آدم رو از به اشتراک گذاشتن اطلاعات پشیمون میکنن.
بازم از بقیه اعضای این تاپیک معذرت می خوام.
همین...
eeeee

اینجوریاست؟!

RainDigital

Member
این سی ام اس فام بلاگ همون نسیم بلاگ که خیلی هم ازش استقبال شده که به طرز فجیعی دزدیده شده

1p30

Member
به نظر من از اوپن سرس درش بیار و کدش کن و خیال خدتو راحت کن

جدیدترین ارسال ها

بالا