کارتون قابل تحسینه خسته نباشید
اما به شخصه سبک کار رو دوست نداشتم یه چیز روتین و تکراری بود ! ایده ی جدیدی رو درش ندیدم!
بعضی جاها هم درک نمیکردم گلها از کجا در میومدن از کجای این گونی یهو میفتادن زمین!
میشد یه سبک زیبا تر با یه زمینه لطیف تر و یه ترکیب رنگ با هارمونی رنگ مناسبتر رو به کار برد !
سبک واتر کالر رو میشد درش گنجوند!
جدا از کار یه بحثی هست!
ببنید شما میفرمایید دنبال یه کار پر زحمت هستید که پول خوب میدن و ...
شما چرا از این دید نگاه میکنی ؟!
بعضی ها مثل خودم عاشق کارشون هستند
با دل و جون کار میکنن چه 2d کار و چه 3d کار حالا توی هر زمینه
شب رو طوری پای سیستم صبح میکنند که گذر زمان رو متوجه نمیشن بعضی موقع ها !
درسته لطمه به بدن انسان میزنه
اما خوب همه چی برای پول نیست ! این دیدگاهتون کاملا غلط هست!
هر کس بالاخره یه دیدی داره نسبت به هر هنر و هر کاری
نمیشه بگیم چون این کار پر زحمته و ضرر داره انجامش ندیم ! همه چی هم توی پول خلاصه نمیشه!
همین نظرخاصی نداشتید اگر خیلی ضعیفه یا متوسطه بگین منظورم اینه که سطح کار رو معین کنید همراه با دلیل درباره رنگبندی و هارمونی رنگ و ترکیبندی و حرکت دوربین و... نظرتون را معین کنید ممنون میشم درضمن با صحبتهای من در بخش دوم که بعد از گیلاس اومده موافقید یا مخالف چرا ؟خوب بود!
سلام
سبک کارهای گذاشته تون بهتر بود
ولی این هم خوب بود ولی جای کار بیشتر داشت
قالب کار خوبه ولی نوع موزیک زیاد خوب نبود در ضمن پس زمینه خوب نبود
کار متوسط بود[/QUOTE
ممنون از اینکه مشارکت کردید و نظرتون رو اعلام کردید تا حدی موافقم اما متوجه اینکه چرا پس زمینه خوب نبود نمیشم میشه بگین اگر پس زمینه چطوری بود بهتر می شد.یا اگر چکارهایی انجام می دادم بهتر می شد؟
از تلاشتون ممنون اما مفهوم اعداد اول در ریاضی اعدادی هستند که فقط بر خوشون و 1 تقسیم میشن بجز خود 1
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%AF%D8%AF_%D8%A7%D9%88%D9%84
و اما در مورد سبک خودم من کاری که میکنم موشن گرافیک نیست بلکه به نوعی جلوه های ویژه هست و ایده من با استوری بورد و فیلم برداری بر همون مبنا کامل میشه یعنی فقط پست پروداکشن نیست اما موشن گرافیک ساده تر از این حرفاس
حالا که مفهوم اعداد اول رو میدونید منتظر ایدتون هستم
یعنی شما میشینید پای کامپیوتر و با آبجکت ها می خوای چیزی بسازی درسته موشن گرافیک همینه اما خلق یه چیزه موندگار رو فقط ایدش تضمین میکنه اما در مورد کاری که من میکنم همه چیزش رو خودم درست میکنم حتی تراتزیشنی هم که احیانا بخوام استفاده کنم چون فیلم برداری داره + ایده های مربوط با هر فرد که باهاش کار میکنم
در مورد ایدتون هم چون منظورمو نفهمیده بودید نظری ندارم چون اونایی که شما مطرح کردید یه سواله دیگه هست و با سوال من فرق داره
مشکل شما همین جاست دیگه مگه حتما باید کار لوگو داشته باشه بیشتر فکر کنین در واقع عمیق تر فکر کنین آینده تیزر و این چیزا دست امثال ماهاست اینقدر سطحی نباشیم
نه شما کلا اشتباه منظور منو فهمیدی
من گروهی کار نمیکنم بنا به یه دلایلی
شما ملزومات کار خودتون رو با کار من مقایسه نکنین ( منظورم صدا و .... ) من کارم چیز دیگه ای هست و خارج از مقوله الانه
من منکر به عنوان مثال دوربین های Hi-Speed نمی شم اما کاری که بیسش رو این فوتیج ها تشکیل بدن رو نمی پسندم یعنی اینکه فرد بیاد تو هارد چند ترابایتیش نگاه کنه که چه چیزایی داری و بعد خواسته مشتری با کدوم یک از فوتیجهاش می خوره و بعد چند تا تکست و صدا و خدا حافظ کاره بعدی
این برای کسی که کارش تولید انبوه هست عالی و در وافع بهترین انتخاب هست مثل خیلی از کسایی که محدودیت زمانی دارند مثلاً کار رو دو روز قبل پخش میگیرن برای چنین افرادی طبیعتاً استفاده از فایل های آماده بهترین گزینه هست اما من در مورد شرایطی صحبت میکنم که انجامش منجر به برد فرد میشه ( کمی ایده آل تر فکر کنین )
در ضمن هم انجمنیه محترم
احساس میکنم شما کمی تحت تاثیر شرایط بازار ( یا صاحب کارتون ) قرار گرفتید و خودتون هم به این نتیجه رسیدید که کپی بهتره تا خلق ( اشاره مسایل شرعی که مطرح کردید )
در ضمن این هم اشاره کنم که من مثل خیلی از بچه های این انجمن فقط تئوری کار نیستم بلکه بیشتر در حال اجرا هستم و این ها فقط حرفای روی کاغذ نیست که بگم باید اینجوری باشه یا اونجوری می بود بهتر بود ( بهانه های بنی اسرائیلی ) بلکه دارم بهش عمل میکنم اما با شرایط خاص خودم
بگزریم بهتره این بحث تموم بشه اینجا و نظرات سایرین رو در مورد کارتون بخونین