فاطمیه

massomeh1

Member
من می دونم که توی این سایت اکثرا دنبال کارهای جلوه های ویژه ایی هستید که روی فیلم پیاده شده یا کارهای تری دی مکس و میونه زیاد خوبی با موشن گرافیک ندارید اما خواهش می کنم بدون طرف نظرتون رو بگین حتی اگر کار رو اصلا پسندهم نمی کنید بگین و علتش رو هم بگین به هرحال انتقاد باعث پیشرفت کار هرفردی میشه . در ضمن نمی دونم چرا شما دنبال یک کاری هستید که پرزحمت باشد خیلی پول درست و حسابی می دهند استخدام می کنند که آدم دلش خوش باشه و زحمت زیادی بکشه بعد هم کار پرزحمت باید گروهی باشه یکنفر دست تنها و بدون امکانات که نمی تونه دست به کارهای بزرگ بزنه بعد هم به نظرمن اگر کار بخواد سلامتی آدم رو به خطر بیندازه اگر پول خیلی زیادی هم بدند بازهم ارزش نداره چون اگر سلامتی نباشه نه پول بدرد می خوره نه کار پس باید وقتی کار می کنیم به همه جوانب نگاه کنیم مهم اینه که یک کاری داشته باشیم که پول حلالی ازش دربیاد و مفید باشه همین و بس .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
کارتون قابل تحسینه خسته نباشید

اما به شخصه سبک کار رو دوست نداشتم یه چیز روتین و تکراری بود ! ایده ی جدیدی رو درش ندیدم!
بعضی جاها هم درک نمیکردم گلها از کجا در میومدن از کجای این گونی یهو میفتادن زمین!
میشد یه سبک زیبا تر با یه زمینه لطیف تر و یه ترکیب رنگ با هارمونی رنگ مناسبتر رو به کار برد !
سبک واتر کالر رو میشد درش گنجوند!

جدا از کار یه بحثی هست!

ببنید شما میفرمایید دنبال یه کار پر زحمت هستید که پول خوب میدن و ...
شما چرا از این دید نگاه میکنی ؟!
بعضی ها مثل خودم عاشق کارشون هستند
با دل و جون کار میکنن چه 2d کار و چه 3d کار حالا توی هر زمینه
شب رو طوری پای سیستم صبح میکنند که گذر زمان رو متوجه نمیشن بعضی موقع ها !
درسته لطمه به بدن انسان میزنه
اما خوب همه چی برای پول نیست ! این دیدگاهتون کاملا غلط هست!
هر کس بالاخره یه دیدی داره نسبت به هر هنر و هر کاری
نمیشه بگیم چون این کار پر زحمته و ضرر داره انجامش ندیم ! همه چی هم توی پول خلاصه نمیشه!

massomeh1

Member
سلام مثل اینکه سوء تفاهم پیش اومده ببینید منظور من این نیست که کار پر زحمت رو رد کنم یا اینکه هرکس چنین کارهایی انجام میده دنبال پول بیشتره. نه منظورم اینه که اصلا چه برای یک کار پر زحمت پول زیادی بدهند که برابر رنج ما باشه ، چه مزدکارما کمتر از زحمتی باشه که کشیدیم ، چه اصلا صدردصد رایگان به نیت خیر و رضای خدا و صرفا برای دل خودمون کار کنیم بازهم چندتا نکته را باید توجه کرد:
1- نباید همه زندگی و مخصوصا سلامتی را فدای کار کرد حتی در دین هم کاری که مضر سلامتی باشه انجام اون جایز نیست. هر چیزی سرجای خودش خوبه یعنی رعایت اعتدال.

2 - کارهای پرزحمت بهتره که گروهی انجام بشه تا فشار زیاد بر یک نفر تحمیل نشه اگر چندنفر در یک پروژه همکاری کنند مشورت باهم در طرح ایده - همکاری در اجراء طرح همه اینها کمک می کنه تا کار بهتر و موفقتر انجام بشه . مخصوصا اگر طراح ایده یک خانم باشه برای اجرای طرح خودش اگر تکی عمل کنه خیلی سخته به خاطر محدودیتهای خاصه خودش امیدوارم متوجه شده باشین یک آقا ممکنه تنهایی بتونه یک کار پرزحمت (مثلا کار اجراء جلوه های ویژه روی تصویری که خودش تهیه کرده و یا یک کار سه بعدی پیچیده) رو از آب دربیاره اما برای خانمها دربعضی موارد خیلی دشواره .

3 - من اصلا منکر زحمت برای کار نیستم چون من خودم ساعتها برای هرکاری (چه ساده چه پیچیده) که انجام می دهم برحسب نوع کار از طرح ایده و تهیه منابع گرفته تا اجرا کلی زمان می گذارم و گاهی پیش می آد که ساعتهای زیادی رو باید پای کامپیوتر بگذرانم و از خیلی چیزها مایه بگذارم تا یک کار رو از آب دربیارم که حا لا آیا پسند بشه یا نشه ؟ معلوم نیست گاهی ایده ام موفق میشه گاهی هم ممکن ناموفق باشه و رد بشه . مهم اینه که من زحمت خودم رو کشیدم و نخواستم کار بد و ضعیف دربیاد اما به هرحال گاهی پیش می یاد که سلیقه دیگران اونو رد می کنه.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و سوء تفاهم برطرف شده باشه.من حرف دلم رو زدم قصد جسارت به کسی را هم نداشتم.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
کارتون قابل تحسینه خسته نباشید

اما به شخصه سبک کار رو دوست نداشتم یه چیز روتین و تکراری بود ! ایده ی جدیدی رو درش ندیدم!
بعضی جاها هم درک نمیکردم گلها از کجا در میومدن از کجای این گونی یهو میفتادن زمین!
میشد یه سبک زیبا تر با یه زمینه لطیف تر و یه ترکیب رنگ با هارمونی رنگ مناسبتر رو به کار برد !
سبک واتر کالر رو میشد درش گنجوند!

جدا از کار یه بحثی هست!

ببنید شما میفرمایید دنبال یه کار پر زحمت هستید که پول خوب میدن و ...
شما چرا از این دید نگاه میکنی ؟!
بعضی ها مثل خودم عاشق کارشون هستند
با دل و جون کار میکنن چه 2d کار و چه 3d کار حالا توی هر زمینه
شب رو طوری پای سیستم صبح میکنند که گذر زمان رو متوجه نمیشن بعضی موقع ها !
درسته لطمه به بدن انسان میزنه
اما خوب همه چی برای پول نیست ! این دیدگاهتون کاملا غلط هست!
هر کس بالاخره یه دیدی داره نسبت به هر هنر و هر کاری
نمیشه بگیم چون این کار پر زحمته و ضرر داره انجامش ندیم ! همه چی هم توی پول خلاصه نمیشه!

ممنون از نظرتون من هم به کارم خیلی علاقه دارم و با جون ودل کار می کنم اما خب به هرحال مشکلاتی هم دارم اصلا نگفتم این کارها را نباید انجام داد هرکس به هر فن و هنری که علاقه داره و استعداد داره باید به اون بچسبه و دنبال کنه تا به موفقیت و مراتب بالا برسد من خودم هم رشته ام رو با علاقه انتخاب کردم و دنبال کردم و البته بیشترین علاقه من به همین گرافیک متحرک هست نه گرافیک چاپی.
گفتید گلها از کجا دراومدن من هدفم این بود که گلها از دید دوربین روی زمینه بیافتد اما نشد .می دونم زیاد طبیعی نیست. اما مثل اینه که از پشت گونی دراومدن اینگار اون دیوار خونه حضرت زهراست و یاسها از پشت در و دیوار بیرون افتاده ولی انطوری که می خواستم نشد.
درباره رنگ دقیقا متوجه منظورتون نشدم سبک واتر کالر رو میشه بیشتر توضیح بدید.
منظورتون از زمینه لطیفتر چیه ؟ یعنی چیزی غیراز گونی و بدون بافت باشه بهتره ؟

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
درضمن دوستانی که نظر نمی دن از حرف دل من ناراحت شدند یا ....

دوستان چرا کم لطف شدن ؟ چرا نظر نمی دین من دوست دارم پیشرفت کنم و نقاط ضعف کارم رو بدونم لطفا مشارکت

کنید.
ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
همین نظرخاصی نداشتید اگر خیلی ضعیفه یا متوسطه بگین منظورم اینه که سطح کار رو معین کنید همراه با دلیل درباره رنگبندی و هارمونی رنگ و ترکیبندی و حرکت دوربین و... نظرتون را معین کنید ممنون میشم درضمن با صحبتهای من در بخش دوم که بعد از گیلاس اومده موافقید یا مخالف چرا ؟

hamid987

Member
سلام

سبک کارهای گذاشته تون بهتر بود

ولی این هم خوب بود ولی جای کار بیشتر داشت

قالب کار خوبه ولی نوع موزیک زیاد خوب نبود در ضمن پس زمینه خوب نبود

کار متوسط بود

massomeh1

Member
سلام

سبک کارهای گذاشته تون بهتر بود

ولی این هم خوب بود ولی جای کار بیشتر داشت

قالب کار خوبه ولی نوع موزیک زیاد خوب نبود در ضمن پس زمینه خوب نبود

کار متوسط بود[/QUOTE

ممنون از اینکه مشارکت کردید و نظرتون رو اعلام کردید تا حدی موافقم اما متوجه اینکه چرا پس زمینه خوب نبود نمیشم میشه بگین اگر پس زمینه چطوری بود بهتر می شد.یا اگر چکارهایی انجام می دادم بهتر می شد؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام و خسته نباشید

از تلاشتون تشکر میکنم مشخصه که هم می خواید پیشرفت کنین هم یه کم متاسفانه سر در گمید

احساس میکنم فقط یه سری چیزایی که دیدید از کارهای بقیه سعی می کنید تو کار خودتون بیارید

من کار های دیگه شما رو هم دیدم شما برای اجرا خوب عمل میکنین اما مشکل شما همونطوری که قبلا هم گفتم اینه که باید یکی دیگه بهتون خط بده و مثلا یه شخصی مثل کارگردان بیاد بهتون بگه چنین چیزی می خوام و شما با توانایی خودتون میاید و همونو می سازید این توانایی نرم افزاری رو دارید و اما اما اما ....... اون حس و توانایی کارگردانی تو شما نیست و وقتی به قول خودتون قرار دست تنها یه کار بزنین یه کم گیچ میشید و نمیدونین چی کار باید بکنین اول میرین گوگل و بعد از کلی تلاش مثلا فوتیج مورد نظرتونو پیدا میکنید و ..... پیشنهاد میکنم قبلش همه کار رو روی کاغذ یاد داشت کنین و حین کار دچار سر درگمی نشید و ببینین که چی به کار میاد و هی طرح رو عوض کنین ( اشاره به اون داستان گونی و تکسچر و ساده بودن که خودتون مطمئن نبودید کدوم خوبه ) منظورم اینه که قشنگ بدونین چه می خواید

متاسفانه از این سبک موشن گرافیک اصلا خوشم نمی اد اما مهم اینه که کسی که کار رو براش زدید خوشش بیاد ولی مشکلش اینه که سبک کار شما و شاید کار هایی که امثال شما میدنبرای پخش یا شهری یا tv باعث میشه سطح سلیقه مردم اینا رو بپسنده به هر حال از تلاشتون ممنون

یه نکته دیگه اگه میگم سر در گمید به این دلیله که وقتی از اعضای انجمن کسی نظرشو میده شما کاملا متزلزل عمل میکنین و انگار خودتون اصلا از سبک و کارتون خوشتون نمی اد و هی می پرسید اون کار چیه یا این کار چیه

من تحسینتون میکنم که می خوایید یا د بگیرید اما در پشت این قضیه مخاطب می فهمه شما خودتون هیچ الگویی برای کارتون ندارید و هنوز انگاری مطمئن نیستید از چیزی که ارائه دادید و شما باید کار خودتون رو قبول داشته باشید . اگه سبکتون اینطوری باید براش دلیل های خوبی بیارید و ازش دفاع کنین نه اینکه هر کدوم از اعضای عزیز انجمن راهنماییتون میکنن شما به اون سمت برید و کار و سبک خودتون رو هی عوض کنین از این جهت مگم متزلزل ( امید وارم منظورمو بفهمید ) من خودم از این انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم

اما شما مشخص نیست کدوم هدف یا ایده رو دنبال میکند نظرات بچه ها ؟ کارهای دیگران ؟ وقتی داشتم با مجید فرهبد صحبت میگردم بهش در مورد Optical Flare و استفاده تو همه ی کلیپ هاش پرسیدم به من گفت هر کی یه سبکی داره منم این سبکیم

یه آهنگ + چند تا عکس + پن دوربین و .... تکست

نمیشه به این گفت سبک یه این میگن یه پرزنته خوب

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
:)سلام علیکم خوشم اومد از حرفهاتون تا حدی متوجه مشکلات من شدید اما چندتا نکته رو باید بگم : 1- من در کار برای رسانه ملی مخصوصا برای ایام شهادت با محدودیت در کارم روبرو هستم برای همین معمولا کارهایی که برای ولادت ارائه می دم موفقتره چون دستم بازتره هم در طرح و هم در اجرا ء .
مثلا همین کار فاطمیه که دیدید پخش نشد می دونید چرا ؟ فقط به خاطر اینکه در پلان دوم یاس خونین و کبوتر با بال خونین استفاده شده بود گفتند ممنوع یا در پلان آخر قطره خون به جای نقطه فاطمه استفاده شده بود بازهم گفتند استفاده از درسوخته - یاس خونین و پرنده با بال شکسته و خلاصه قطره خون ایراد داره و همینطور پلان وسط که یاس و یک تسبیح و صلوات حضرت فاطمه بود باز به خاطر قطره خون .
من قبل از درست کردن این کار چند تا پوستر دیدم بعد با الهام از المانهای آن و تلفیق با ایده خودم کاری که دیدید رو ساختم و خودم خیلی به اون مطمئن بودم و ازش راضی بودم اما وقتی زدن تو ذوق من و گفتند خوب نشده و کارهای قبلی شما بهتر بود و علتش گفتند (دلایل بالا) ناراحت شدم چون ایرادها درنطرمن غیرمنطقی بود و قبول نداشتم.
گذاشتم تو انجمن که نظر بقیه را بررسی کنم.
2 - مشکل دیگه من اینه که اینها کاری که شبیه کارهای قبلی باشه قبول نمی کنند و هر دفعه یک کار نو باایده جدید می خوان و همین منو سردرگم می کنه و هر دفعه که می خوام کارکنم فکرم درگیرمیشه و نگران میشم که چجور کار کنم که بپسندند و تکراری نباشه و نو باشه.
3- من خیلی دوست دارم صاحب سبک بشم میشه بفرمایید چکار کنم که کارهام سبک داشته باشه ؟
اگر درست فهمیده باشم منظوره شما این هست که باید در همه کارهام یک عنصر تکرارشونده به شکلهای مختلف باشه مثل همون اپتیکال فلر که گفتید.
خوب در اینصورت من همین الان همه کارهام همچین بی سبک هم نیست چون اگر شما همه کارهای مرا ببینید متوجه میشید که اکثرا استفاده از خط نستعلیق به چشم می خوره تازه خود حرکات دوربین و قالب کار و کادربندی و رنگبندی و یا المانها و ... هم می تونند سبک ایجاد کنند !
درصورتیکه شما گفتید اینها سبک نیست. مثلا بعضی از کارگردانها یک نوع تصویربرداری معین با شاتهای خاص در فیلمهاشون دارن و همیشه هم رعایت می کنند و این میشه یک سبک برای کارشون مثل کار سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت و سریال تا ثریا و...
در انجمن هم اگر درباره بک و گونی و اینها پرسیدم دلیلش این نبود که کارم رو قبول ندارم تعجب کردم که چرا دوستان استفاده از بافت قدیمی رو نمی پسندند می خواستم نظرشون جویا بشم بالاخره نظرات دیگران میتونه باعث پیشرفت آدم بشه. و جرقه های نو ایجاد کنه.
حالا از شما تشکر می کنم که نظر دادید فقط منو راهنمایی کنید که چگونه میتونم صاحب سبک بشم ؟و دچار سردرگمی نشم.من دوست دارم هم در ارائه طرح موفق باشم هم در اجرا طرح.
درضمن فراموش کردم بگم اینها اصلا به من طرح نمی دن ! در ایده پردازی هم با من همکاری ندارند! حتی منابع صوتی و تصویری هم در اختیارم قرار نمی دن فقط کار نو و خوب می خوان من خودم باید این در اون در بزنم و یک کار که باب میل اونها باشه ارائه بدم همانطور که گفتم در ایده و طرح هم منو محدود می کنن مخصوصا در مناسبتهای شهادت ائمه و زیاد آزاد نیستم در نتیجه ذهنم محدود میشه و نمی تونم آنطور که باید و شاید نوآوری کنم.چون ممکن رد بشه. ببخشید طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.:rose:

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام در مورد محدودت باهاتون موافق چون اصولا اون افزار هم حرفه از کار چیزی سرشون نمیشه و فقط یه چیزایی دیدن و می خوان محصول خودشون یا برند خودشون هم همون شکلی به مخاطب نشون داده بشه حالا شما هر چی بگید ه اون قدیمی شده و خز شده اونا به خرجشون نمیره بگزریم :-? :sad:

و اما داشتن سبک چیزی نیست که من 3 مورد ذکر کنم و شما اونا رو گام به گام انجام بدید و بعدش صاحب سبک شید

سبک یعنی نوع نگرش شما

حالا این فوتیج ها از DJ تا گوگل هر چی که می خواد باشه امروزه بواسطه نت دسترسی به منابع خیلی آسون شده پس دیگه داشتن هارد چند ترابایتی از منابع یک مزیت نیست

چیزی که مزیت هست فکر شماست شما هم که میگید گرافیک خوندید من هم که شرایطمو توضیح دادم قبلا پس شما نباید مشکل خیلی ها رو داشته باشید

به نظر من شما بیاید از نو خودتونو کد نویسی کنید :neutral: الان شما یه کپی کار خوبید ( که این خودش توانایی رو میرسونه ) اما اول این نتیجه رو در مورد خودتون بگیرید که شما بلدید اجرا کنین و بلد نیستید طرح بزنین پس اول برید سراغ کتاب قورباغه را قورت بده کمک میکنه نم نم یه چیزایی رو بیشتر و راحتتر قبول کنین

بعدش برید یه سری کارهای ببینین که تا الان نمیدید اصلا موشن گرافیک این سبکی رو کنار بزارید من یه سوال ازتون میکنم بعدش شما یه ایده بدید

تصور کنین می خواید برای مبحث اعداد اول ریاضی یک موشن گرافیک 30 ثانیه ای بزنین ایدتون چیه؟

بفرمائید تا بعدش من یه ایده ساده و زیبا رو به عنوان مثال بهتون بگم

massomeh1

Member
سلام من به این لفط کپی کار حساسیت دارم چون من اصلا دوست ندارم کپی کار باشم و به نظرخودم نیستم چرا شما اینطوری فکر می کنید به نظرمن کپی کار یعنی کسی که یک کار را ببینه و عین اونو سعی کنه شبیه سازی کنه .

خواهش می کنم این بخش رو به دقت مطالعه کنید :
باید بگم این کار (یعنی کپی کاری)از لحاظ شرعی طبق فتوای مراجع بدون اجازه صاحب اثر جایز نیست خودم چند روز قبل از شبکه قرآن برنامه عروة الوثقی شنیدم که یکنفر سوال کرده بود من یک فیلمی رو که می بینم می خوام عین اون فیلم رو از نو با قلم خودم بنویسم جوابش این بود که باید اجازه صاحب اثر رو داشته باشی اما گفت (اینو خوب توجه کنید) اگر شما یک فیلم یا اثر هنری رو دیدید و حالا از مضمون اون یا المانهای اون به یک ایده رسیدی و جرقه ایی در ذهنت ایجاد شد حالا اگر رفتی و اجرا کردی حتی اگر شبیه اون دربیاد مانعی نداره چون عین و کپی اون نیست فقط ممکن از بعضی لحاظ شبیه باشه .اما این نوع کار دیگه اسمش کپی کاری نیست.

متوجه منظورم شدید یا باز حرف خودتون رو می زنید.

ببخشید یک مقدار ناراحت شدم .

درباره ایده اعداد ریاضی اگر منظورتون اینه که اعداد همینطور یکی یکی بیان و برن تا به عدد آخر برسه
جیزی که به ذهنم الان میاد اینه که روی یک تخته سیاه یا رنگی با گچ اعداد یکی یکی نوشته بشه همراه با افکت صدای گچ رو تخته به نظرم جالب میشه.
2 - یا اینکه روی ورقهایی شبیه تقویمهای رومیزی که اعداد نوشته شده برگها یکی یکی کنده بشن و بیافتن و برگه بعدی نمایان بشه تا عدد آخر
3- با ذرات پراکنده در هوا که جمع میشن روی صفحه ایی جذب میشن و یکی یکی اعدا رو ایجاد می کنند بعد دوباره پراکنده میشن و بعد عدد بعد همین روال تکرار میشه تا آخر یا اعداد رو یک صفحه با همین ذرات ایجاد بشه اما بجای اینکه دوباره پراکنده بشن دوربین حرکت کنه به راست و عدد بعدی ایجاد بشه.
4 - یک خط صاف داریم با تکنیک مورف هر دفعه به یکی از اعداد تغییر شکل بده اول عدد یک رو بسازه بعد تغییر شکل بده بشه عدد 2 بعد بشه عدد 3 و همینطور تا عدد آخر.
5 - از تکنیک ترک موشن میشه استفاده کرد برای تلفیق اعداد با یک فیلم یا تلفیق اعداد سه بعدی در یک فیلم به شکلی خاص.
مثلا یکنفر با حالت شعبده بازی دستها اعداد رو در بین دودستش یا روی کف دستش ایجاد کنه که مرحله اضافه کردن عدد به دست در فیلم با افترافکت صورت می گیره.

یا طرحهای بیشمار دیگه که اگر فکر کنم ممکن ایده های بهتر و بیشتری به ذهنم بیاد. این طرحها که دادم چطور بود؟

حالا نوبت شماست ایده تون چیه ؟

در ضمن میشه بگین خودتون سبک دارید یا نه و درمورد سبکتون اگر دوست داشتید یک مختصری توضیح بدین.

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
از تلاشتون ممنون اما مفهوم اعداد اول در ریاضی اعدادی هستند که فقط بر خوشون و 1 تقسیم میشن بجز خود 1

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%AF%D8%AF_%D8%A7%D9%88%D9%84

و اما در مورد سبک خودم من کاری که میکنم موشن گرافیک نیست بلکه به نوعی جلوه های ویژه هست و ایده من با استوری بورد و فیلم برداری بر همون مبنا کامل میشه یعنی فقط پست پروداکشن نیست اما موشن گرافیک ساده تر از این حرفاس

حالا که مفهوم اعداد اول رو میدونید منتظر ایدتون هستم

massomeh1

Member
از تلاشتون ممنون اما مفهوم اعداد اول در ریاضی اعدادی هستند که فقط بر خوشون و 1 تقسیم میشن بجز خود 1

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D8%AF%D8%AF_%D8%A7%D9%88%D9%84

و اما در مورد سبک خودم من کاری که میکنم موشن گرافیک نیست بلکه به نوعی جلوه های ویژه هست و ایده من با استوری بورد و فیلم برداری بر همون مبنا کامل میشه یعنی فقط پست پروداکشن نیست اما موشن گرافیک ساده تر از این حرفاس

حالا که مفهوم اعداد اول رو میدونید منتظر ایدتون هستم

:shock:بخش دوم حرفتون رو نفهمیدم از (یعنی فقط پست پروداکشن....) میشه توضیح بدین .شما گفتید یک ایده ساده و جالب با موشن گرافیک دارید میشه بگین ایده تون چی بود اینطور تلگرافی هم توضیح ندین یک کم بهتر و کاملتر شرح بدین. مثل من که توضیح دادم.درضمن من اعداد اول در ریاضی شنیدم در تحصیلاتم مبحث اونو گذراندم اما اصلا فکر نمی کردم که شما بطور تخصصی از ریاضی سوال طرح کنید :-?
چه سوالهای عجیبی می پرسید من ریاضی تخصصیم ضعیفه و اصلا به ریاضی علاقه ندارم بعد این کاربردی نه درصنعت تیزر نه کلیپ نه آرم نداره من چرا ذهن خودمو الکی مشغول کنم . حالا همون ایده هایی که گفتم چطور بود؟
نشون میده که من طرح و ایده هم از خودم می تونم داشته باشم.

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یعنی شما میشینید پای کامپیوتر و با آبجکت ها می خوای چیزی بسازی درسته موشن گرافیک همینه اما خلق یه چیزه موندگار رو فقط ایدش تضمین میکنه اما در مورد کاری که من میکنم همه چیزش رو خودم درست میکنم حتی تراتزیشنی هم که احیانا بخوام استفاده کنم چون فیلم برداری داره + ایده های مربوط با هر فرد که باهاش کار میکنم

در مورد ایدتون هم چون منظورمو نفهمیده بودید نظری ندارم چون اونایی که شما مطرح کردید یه سواله دیگه هست و با سوال من فرق داره
مشکل شما همین جاست دیگه مگه حتما باید کار لوگو داشته باشه بیشتر فکر کنین در واقع عمیق تر فکر کنین آینده تیزر و این چیزا دست امثال ماهاست اینقدر سطحی نباشیم

massomeh1

Member
یعنی شما میشینید پای کامپیوتر و با آبجکت ها می خوای چیزی بسازی درسته موشن گرافیک همینه اما خلق یه چیزه موندگار رو فقط ایدش تضمین میکنه اما در مورد کاری که من میکنم همه چیزش رو خودم درست میکنم حتی تراتزیشنی هم که احیانا بخوام استفاده کنم چون فیلم برداری داره + ایده های مربوط با هر فرد که باهاش کار میکنم

در مورد ایدتون هم چون منظورمو نفهمیده بودید نظری ندارم چون اونایی که شما مطرح کردید یه سواله دیگه هست و با سوال من فرق داره
مشکل شما همین جاست دیگه مگه حتما باید کار لوگو داشته باشه بیشتر فکر کنین در واقع عمیق تر فکر کنین آینده تیزر و این چیزا دست امثال ماهاست اینقدر سطحی نباشیم

اتفاقا باید بگم که من بعضی مواقع شده که بیشتر بخشهای کارم رو خودم ایجاد کردم از تصاویر و فیلمها گرفته تا افکت گذاری و بقیه کارها تا اونجایی که بتونم خودم می سازم از تصاویری که با دوربین خودم گرفتم استفاده می کنم و در قالبی که در افتر افکت طراحی کردم می ریزم .
اما به نظر من طرح خوب فقط این نیست که همه چیز رو خدمون بسازیم مثلا اگر ما بخواهیم که ساعت درست کنیم با ایده خودمون به هر حال مجبوریم بعضی از بخشهای آن یا شاید همه بخشها را از قطعاتی که در بازار موجود هست و ساخته شده تهیه کنیم مهم اینه که این چیزی که ساختیم یک ایده داره و براساس یک طرح شکل گرفته و مورد توجه قرار گرفته حالا ممکن از فوتیجها و المانهای آماده باشه یا خودمون بسازیم مهم ترکیب و نوع بکارگیری هست خودتون هم به این اشاره کردید : مهم اینه که از المانهای موجود چطوری استفاده بشه ؟

به هر حال این که همه چیز تولید خودمون باشه هم یک مزیت من منکرش نیستم اما آدم باید به بودجه و امکانات و توانایی های خودش نگاه کنه بعد کار رو شروع کنه بعدهم کارهایی که شما انجام می دهید چون احتمالا گروهی کار می کنید یا حالا اگر هم تک باشید محمدیتهای منو ندارید درضمن شما صدا راهم خودتون می سازید یا صداها و افکتهای آماده استفاده می کنید یعنی شما صد درصد کارتون حتی افکتها رو خودتون می سازید و از فوتیجهای آماده بهره نمی برید ؟ اگر اینطوری باشه من زیاد موافق نیستم چون وقتی یک عده با تجهیزات فوق حرفه ایی یکسری فوتیج و افکت آماده کردند ما چرا وقت خودمون رو برای طرح اصلی و ترکیبندی مناسب متمرکز نکنیم ؟ ابداع فوتیج و کلیپها و افکتهای آماده خوبه اما درگیری و امکانات خاصه خودش رو می خواد .امیدوارم متوجه شده باشین.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
نه شما کلا اشتباه منظور منو فهمیدی

من گروهی کار نمیکنم بنا به یه دلایلی

شما ملزومات کار خودتون رو با کار من مقایسه نکنین ( منظورم صدا و .... ) من کارم چیز دیگه ای هست و خارج از مقوله الانه

من منکر به عنوان مثال دوربین های Hi-Speed نمی شم اما کاری که بیسش رو این فوتیج ها تشکیل بدن رو نمی پسندم یعنی اینکه فرد بیاد تو هارد چند ترابایتیش نگاه کنه که چه چیزایی داری و بعد خواسته مشتری با کدوم یک از فوتیجهاش می خوره و بعد چند تا تکست و صدا و خدا حافظ کاره بعدی

این برای کسی که کارش تولید انبوه هست عالی و در وافع بهترین انتخاب هست مثل خیلی از کسایی که محدودیت زمانی دارند مثلاً کار رو دو روز قبل پخش میگیرن برای چنین افرادی طبیعتاً استفاده از فایل های آماده بهترین گزینه هست اما من در مورد شرایطی صحبت میکنم که انجامش منجر به برد فرد میشه ( کمی ایده آل تر فکر کنین )

در ضمن هم انجمنیه محترم

احساس میکنم شما کمی تحت تاثیر شرایط بازار ( یا صاحب کارتون ) قرار گرفتید و خودتون هم به این نتیجه رسیدید که کپی بهتره تا خلق ( اشاره مسایل شرعی که مطرح کردید )

در ضمن این هم اشاره کنم که من مثل خیلی از بچه های این انجمن فقط تئوری کار نیستم بلکه بیشتر در حال اجرا هستم و این ها فقط حرفای روی کاغذ نیست که بگم باید اینجوری باشه یا اونجوری می بود بهتر بود ( بهانه های بنی اسرائیلی ) بلکه دارم بهش عمل میکنم اما با شرایط خاص خودم

بگزریم بهتره این بحث تموم بشه اینجا و نظرات سایرین رو در مورد کارتون بخونین

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
نه شما کلا اشتباه منظور منو فهمیدی

من گروهی کار نمیکنم بنا به یه دلایلی

شما ملزومات کار خودتون رو با کار من مقایسه نکنین ( منظورم صدا و .... ) من کارم چیز دیگه ای هست و خارج از مقوله الانه

من منکر به عنوان مثال دوربین های Hi-Speed نمی شم اما کاری که بیسش رو این فوتیج ها تشکیل بدن رو نمی پسندم یعنی اینکه فرد بیاد تو هارد چند ترابایتیش نگاه کنه که چه چیزایی داری و بعد خواسته مشتری با کدوم یک از فوتیجهاش می خوره و بعد چند تا تکست و صدا و خدا حافظ کاره بعدی

این برای کسی که کارش تولید انبوه هست عالی و در وافع بهترین انتخاب هست مثل خیلی از کسایی که محدودیت زمانی دارند مثلاً کار رو دو روز قبل پخش میگیرن برای چنین افرادی طبیعتاً استفاده از فایل های آماده بهترین گزینه هست اما من در مورد شرایطی صحبت میکنم که انجامش منجر به برد فرد میشه ( کمی ایده آل تر فکر کنین )

در ضمن هم انجمنیه محترم

احساس میکنم شما کمی تحت تاثیر شرایط بازار ( یا صاحب کارتون ) قرار گرفتید و خودتون هم به این نتیجه رسیدید که کپی بهتره تا خلق ( اشاره مسایل شرعی که مطرح کردید )

در ضمن این هم اشاره کنم که من مثل خیلی از بچه های این انجمن فقط تئوری کار نیستم بلکه بیشتر در حال اجرا هستم و این ها فقط حرفای روی کاغذ نیست که بگم باید اینجوری باشه یا اونجوری می بود بهتر بود ( بهانه های بنی اسرائیلی ) بلکه دارم بهش عمل میکنم اما با شرایط خاص خودم

بگزریم بهتره این بحث تموم بشه اینجا و نظرات سایرین رو در مورد کارتون بخونین

بله من قبل از شما از ادامه بحث خسته شده بودم اما با این حال برای اینکه کم نیارم و از خودم دفاع کرده باشم و کپی کار بودن را تایید نکرده باشم ادامه دادم . البته به نتایجی هم رسیدم که ممکن بعضی هاش در آینده کارم تاثیر مثبت بذاره .به هر حال ممنون از همکاریتون .:rose:
موافقم باید تموم بشه لطفا از من ناراحت نشین اگر زیادی ادامه پیدا کرده واقعا ببخشید قصد بی ادبی نداشتم یک مباحثه دوستانه بود که زیادی طول کشید
. :rose:
انشاء الله از من که ناراحت نیستید منو می بخشید ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا