فارسی کردن هک ها

behvir

New Member
با سلام
مشکلی که من دارم اینه که وقتی می خوام جملات انگلیسی داخل فایل XML هک ها رو فارسی کنم بعد از نصب پلاگین XML در VBulletin همه کارکتر ها تبدیل به ؟؟؟؟ می شه . حتی این کار رو با Microsoft Office و XML Notepad 2007 هم انجام دادم . ولی مشکل حل نشد. چطوری می تونم این مشکل کدینگ رو حل کنم . متشکرم

شما چرا از خود vb برای فارسی سازی استفاده نمیکنید ؟>
عبارت رو پیدا کنید برش گردونید به فارسی

البته من خودم از این راه استفاده میکنم

behvir

New Member
شما چرا از خود vb برای فارسی سازی استفاده نمیکنید ؟>
عبارت رو پیدا کنید برش گردونید به فارسی

البته من خودم از این راه استفاده میکنم

با تشکر . میشه بگین از کدوم قسمت می تونم این کار رو انجام بدم . چون من در قسمت مدیریت پلاگین ها دیدم ولی عبارات pharse اونجا نمایش داده نمی شه ؟

با تشکر . میشه بگین از کدوم قسمت می تونم این کار رو انجام بدم . چون من در قسمت مدیریت پلاگین ها دیدم ولی عبارات pharse اونجا نمایش داده نمی شه ؟

اگر فارسی هست سی پنل مدیریتتون از قسمت زبان ها و لغات : جستجوی عبارت استفاده کنید عبارت مورد نظر را جستجو کنید و بعد جمله هایی که این عبارت استفاده شده میاره جلوش مینویسه ویرایش
ویرایش رو انتخاب کنید پائین صفحه دو گزینه میاره یکیش برای زبان انگلیسی و /ائینی برای فارسی که شما جمله مورد نظر رو به جای اون تو قسمت فارسی مینویسی

سوالی داشتی در خدمتیم

behvir

New Member
اگر فارسی هست سی پنل مدیریتتون از قسمت زبان ها و لغات : جستجوی عبارت استفاده کنید عبارت مورد نظر را جستجو کنید و بعد جمله هایی که این عبارت استفاده شده میاره جلوش مینویسه ویرایش
ویرایش رو انتخاب کنید پائین صفحه دو گزینه میاره یکیش برای زبان انگلیسی و /ائینی برای فارسی که شما جمله مورد نظر رو به جای اون تو قسمت فارسی مینویسی

سوالی داشتی در خدمتیم

ای ول . بسیار متشکرم . بی سوادی هم درد بزرگی ها . مجددا از شما متشکرم. مشکلم حل شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا