فارسی کامرس

memeri

Member
دوستان کسی نمی دونه من که می خواهم از فارسی کامرس استفاده کنم برای اینکه به جای کلیدهای اون بره تو شرکت پرداخت باید کدوم صفحه رو و به چه کدی تغییر بدم؟؟؟
در ضمن من که یه شخص حقیقی هستم می تونم با بانک سامان قرار داد ببندم (برای فارسی کامرس) یا حتماً باید یه شخص حقوقی باشم؟؟؟
خیلی فوری

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دوستان کسی نمی دونه من که می خواهم از فارسی کامرس استفاده کنم برای اینکه به جای کلیدهای اون بره تو شرکت پرداخت باید کدوم صفحه رو و به چه کدی تغییر بدم؟؟؟
من که متوجه نشدم. بیشتر توضیح بده.

memeri

Member
من به شرکت پرداخت زنگ زدم گفتند نسخه اواس کامرس ما 550 هزار تومان
من می خواهم به پلان ارزونشون یه فروشگاه راه بندازم،برای همین هم از فارسی کامرس استفاده کنم!کسی می دونه چگونه می تواند با فارسی کامرس به شرکت پرداخت وصل شد؟؟؟
بعد چه جوری بخش پرداخت توسط بانک سامان رو فعال کنم؟؟؟
باید برای این کار شرکت داشته باشم؟؟؟

دوست عزیزم آره شما میتونید قرارداد ببندید . 20 تومان هزینه سالیانه هست و فقط یه سری مدارک از شما مثل فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و ... میخواد . همین
برای سوال اول شما هم 1 جواب دارم تو همین مجید آنلاین بگردید دوستانی هستند که براتون با هزینه خیلی کم این کار رو انجام میدن ولی اگر خود شرکن این کارو بخواد انجام بده 50 تومن پول بی زبون از شما میگیره

123456za

Member
سلام
در صورتیکه می خواین فقط لینک هر محصول رو کلیک کردین یک صفحه جدا باز بشه و بره توی سایت پرداخت اونجایی که محصول رو وارد می کنید نوشته لینک به خارج که می تونید از این قسمت و با کمی وقت این کارو خودتون انجام بدید
من برای خودم دارم برنامه نویسی می کنم اگه می خواین البته رایگاه نه پولی:wink: به ایمیل
[email protected] ایمیل بزن و یادم بیار تموم شد برات بفرستم

جدیدترین ارسال ها

بالا