فارسی کامرسی

miladsafary

New Member
من یه فروشگاه با فارسی کامرسی(FarsiCommerce_Gold) درست کردم.
ولی این فروشگاه خرید مستقیم پستی نداره، چطوری لینک خرید پستی رو باید موقع خرید بزارم؟
پیشاپیش ممنون

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
من تا حالا این کار رو انجام ندادم ولی فکر کنم لینک خرید پستی هر محصول رو اگر مثلا در ایران مارکت سنتر ثبت نام کرده باشین خودشون به شما میدن .
البته باید قبلا محصولتون رو در ایران مارکت سنتر ثبت کرده باشین .
اگر که لینک سایتتون رو بزارین فکر کنم بهتر بتونم کمک کنم .
موفق باشید .

D.A.V.O.O.D

Member
سلام

اسکریپتتون جایی واسه قرار دادن لینک خرید پستی نداره ؟

اگه اینطوره باید اسکریپتتون را بدید به یه نفر تا براتون اضافه کنه . اگه خواستید من می تونم برات انجام بدم .

موفق باشی

miladsafary

New Member
در حال حاظر اگه کسی خریدی تو سایت من داشته باشه،کامرسی به سیستم پارس پیک وصل نمیشه!
یعنی اگه سفارش بده، سفارشش به پارس پیک منتقل نمیشه،در حالی که لینک پارس پیک و تو محصول گذاشتم و من باید سفارشاتو از داخل کامرسی مدیریت کنم!!!!!!!
سایت من par30market.com هستش
اما اگه تو سایت eshooop.com سفارش بدین اولا نیاز به ثبت نام نیست،دوما مستقیم میره تو پارس پیک ، سوما خرید اینترنتی داره نه سبد خرید!!!

E-Boy

در حال حاظر اگه کسی خریدی تو سایت من داشته باشه،کامرسی به سیستم پارس پیک وصل نمیشه!
یعنی اگه سفارش بده، سفارشش به پارس پیک منتقل نمیشه،در حالی که لینک پارس پیک و تو محصول گذاشتم و من باید سفارشاتو از داخل کامرسی مدیریت کنم!!!!!!!
سایت من par30market.com هستش
اما اگه تو سایت eshooop.com سفارش بدین اولا نیاز به ثبت نام نیست،دوما مستقیم میره تو پارس پیک ، سوما خرید اینترنتی داره نه سبد خرید!!!
سلام دوست عزیز .
میگم این سایتتون که روش نیوک نصب بود .
پس کامرس کو ؟
موفق باشید .

foranyone

Well-Known Member
از فارسی کامرس استفاده نکنی بهتره !

مشکل GLobal Rigester هنوزم حل نشده پس فردا اگه بخوای هاستتو عوض کنی به مشکل میوفتی !

فروشگاه قوی تر از فروشگاه شرکت توسعه سامان تو دنیا نوشته نشده !!!

E-Boy

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من که حالم از کامرس به هم میخوره .
البته من بهتون فروشگاه ساز های پولی رو هم پیشنهاد نمی کنم .
چون خیلی از کامرس بد تر هستن .
پس بهتره پولتون رو حروم نکنید و به سایت فارسی ساز فروشگاه ساز رایگان زیر برید و اون رو دانلود کنید :
لینک : http://www.marketsaz.com
این فروشگاه ساز عالیه و نیازی به تعریف نیست .
نصب کنید خودتون می فهمید .
اسم انگلیسیش هم Open Cart هست .
موفق باشید .

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من یه فروشگاه با فارسی کامرسی(FarsiCommerce_Gold) درست کردم.
ولی این فروشگاه خرید مستقیم پستی نداره، چطوری لینک خرید پستی رو باید موقع خرید بزارم؟
پیشاپیش ممنون
موقع اضافه كردن هر محصول، يك فيلد به اسم آدرس محصول يا سايت سازنده (دقيقا يادم نيست) وجود داره كه ميتوني داخلش يك URL رو وارد كني.
براي سوالي كه پرسيدي، ميتوني لينكي كه براي خريد پستي از شركت طرف قراردادت گرفتي رو وارد كني.
در بخش ويرايش قالب هم برو و عنوان اين لينك كه زير هر محصول نمايش داده ميشه رو تغيير بده و بجاش از تگ img استفاده كن و عكسي رو بذار كه روش نوشته شده "خريد پستي" و ... .

جدیدترین ارسال ها

بالا