فارسی نویسی در فلش cs4 مخصوص ویندوز 7

majid000

New Member
با سلام :
سر قضیه فارسی نویسی در فلش cs4 در ویندوز 7 اشکم در اومده و اکثر تاپیک های موجود در این زمینه قدیمی اند...
نرم افزار نازنین نسخه 4.3.4 در ویندوز 7 نصب نمی شود و در ضمن نمی دونم ورژن جدید کرک دارشو از کجا گیر بیارم.
راههای مختلفو تست کردم - نشد که نشد
لطفاً مدیران محترم یک روش مرسوم و ساده پیش روی من بگذارند...

با تشکر از توجه شما

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام
از فارسی نویس مریم استفاده کنید ورژن 4

اگر میتونی ورژن cs5 رو نصب کن هیچ نیازی به فارسی ساز نداره و فارسی رو ساپورت می کنه

majid000

New Member
سلام دوست عزیز و گرامی :
ورژن 4 فارسی نویس مریم رو تست کردم
نصب می شه - اما نه help ش کار می کنه و نه اینکه درست میشه توش فارسی تایپ کرد.
ورژن 4.3.4 هم که بدون کرک دانلود و نصب کردم و ایندفعه نصب شد - اما موقع اجرا کد یا سی دی رو میخواد
any idea?

آخرین ویرایش:

majid000

New Member
سلام
از فارسی نویس مریم استفاده کنید ورژن 4

اگر میتونی ورژن cs5 رو نصب کن هیچ نیازی به فارسی ساز نداره و فارسی رو ساپورت می کنه

سلام :
منظورتون از اینکه فارسی رو ساپورت می کنه چیست ؟
یعنی me بودن آن مهم نیست ؟
چون اکثر لینکهایی که برای دانلود پیدا کردم در مورد me بودن حرفی نزده بودند...

NARANJTORANJ

Well-Known Member
دوست من ورژن cs5 یک قابلیت داره به نام TLF text که اون میتونید به هر زبانی که خواستید تایپ کنید کلا این برنامه قابلیت های فراوانی داره و تقریبا با تکس هر کاری که بخواید میتونید انجام بدید البته باید پروژه در AS3 بسته بشه و در as2 کار نمی کنه

من تمام این مراحل رو گذروندم وفتی میگم مریم ورژن 4 یعنی .......

با سون مشکل داره به کندی تایپ میکنه ولی خروجی ش جواب رو میرسونه و کافیه
به help نیاز نیست روش کار اینجوره که شما تکس رو در مریم می نویسی و کپی میکنی در فلش و واسش از سری فونت های F_
می ذارید

موفق باشید

majid000

New Member
با تشکر از شما دوست عزیز:
من نمی دونم چطوری تونستید با مریم ورژن 4 کار کنید.
اشک آدمو در میاره تا دو کلمه بتونی توش تایپ کنی (البته در ویندوز 7 اینجوریه)
در ضمن موقع تایپ حروف عجیب غریب می زنه که نمی دونم طبیعیه و پس از ورود به فلش درست میشن یا نه.
ولی به نظرم باید دنبال یه راه بهتر بگردیم.
یا ورژنی از مریم که در 7 کار کنه یا یه فارسی نویس خوب دیگه مثل مریم !
any idea?

majid000

New Member
سلام دوست من

جهت درست کار کردن مریم در ویندوز 7 باید آپدیت کنید نرم افزار رو به این نسخه

قبلا در این مورد بحث شده و رفع مشکل رو در انجمن گذاشتم سرچ کنید

موفق باشید

سلام دوست عزیز :
من نرم افزار مریمو که لینک جدید اونو گذاشتین چند مرتبه از چند جای مختلف از اینترنت دانلود کردم
اولش تصور می کردم که ورژن مزبور آپدیت می باشد و باید روی ورژن نصب شده ی 4 نصب گردد تا مشکلات ورژن 4 رو در ویندوز 7 حل کند
اما ظاهرا ورژن 4.3.4 آپدیت نیست و خود یک ورژن مستقل است که نیاز به کرک دارد
من حتی برخی از فایل های کرک ورژن 4 رو روی ورژن 4.3.4 پس از تغییر نام دادن اوررایت کردم و دلیل تغییر نام دادن این بود که هیچ شباهتی بین 2 ورژن 4و 4.3.4 از نظر نام فایل ها وجود نداشت
به هر تقدیر نتونستم راه حلی برای این موضوع پیدا کنم ...
میشه در همین فروم منو به تاپیک مورد نظر راهنمایی و هدایت فرمایید؟
با تشکر
مجید

emadvet84

New Member
سلام دوست عزیز.
من یه فایل xmlدارم که مال یه برنامه است که با فلش نوشته شده. می خوام برنامه رو فارسی کنم. هر وقت یه جمله رو از تو xml حذف می کنم و عبارت جایگزین رو می نویسم به حرف ی که می رسه نظم حروف به هم میریزه و میبرتشون اول جمله. فایل xmlرو توی flash cs4 باز می کنم. هرچی نرم افزار دانلود کردم واسه این کار همه توی textfield کار میکنن. من textfield ندارم. تازهcomponent ها هم وقتی این فایل xml رو باز میکنم غیر فعالن. هرکاری به فکرم میرسید انجام دادم. اگه ممکنه کسی کمکم کنه. خیلی ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا