فارسی نویسی در فتوشاپ

memol_67

New Member
سلام. میخوام بدونم چرا من نمیتونم تو فتوشاپ فازسی بنوسم؟ یعنی فازسی رو چپه مینوسه! ورژنمم Cs هست! با برنامه هایی مثل مریم و ققنوس هم نتونستم! میشه راهنماییم کنین؟؟

aj-graphic

Member
سلام ...
شما باید از ورژن Me فتوشاپ ها استفاده کنی که به راحتی می تونی فارسی بنویسی
نسخه Me cs3هم تازگی به بازار اومده...
موفق باشی

galagoola

Active Member
مریم 4 و پروین قابلیت تایپ مستقیم در فوتوشاپ رو دارند
ولی مریم های دیگه رو باید از روش کپی و پیست استفاده کنی
با ققنوس هم تا حالا کار نکردم

h-akhavan

Member
اولش خیلیا مشکل دارن

سلام:)
دوست عزیز اینکه نمیتونی تو فتوشاپ فارسی بنویسی اصلا مشکل عجیبی نیست چون خیلیا اولش وقتی میخان تو فتوشاپ فارسی بنویسن این مشکل رو دارن، پس ناراحت:sad: نباش.
به دو راه می تونی این کار رو انجام بدی که هرکدوم خوبیها و بدی های خودشونو دارن:
1 - یه سری فونت با پیشوند B مثل B-badr روی ویندوزت نصب کنی. بعد داخل فتوشاپ موقع تایپ کردن زبان ویندوز رو فارسی کنی و فونتهای با پیشوند B رو انتخاب کنی و تایپ کنی.
2 - نرم افزار مریم رو روی ویندوزت نصب کن. بعد متنی رو که میخای تایپ کنی، ابتدا داخل نرم افزار مریم تایپ کن، متن رو انتخاب و بعد کپی کن و بعد داخل فتوشاپ برو یه لایه ی تایپی ایجاد کن و اون متن رو اونجا پیست (paste) کن و یادت نره که حتما باید فونت های با پیشوند F رو انتخاب کنی( دقت کن نگفتم B گفتم F).
فکررررر کنم مشکلت تقریبا حل بشه فقط میمونه چند تا فوت کوزه گری که بهت میگم: اولا نسخه های مختلفی از فتوشاپ و فارسی نویس و فونت و آدم و طراح و .... داریم که هرکدوم قلق خودشونو دارن که اگه یه خورده کار کنی قلق کار دستت میاد دوما اگه فونت یا فارسی نویسی، چیزی خواستی تو همین سایت سرچ بزنی کلی چیز میز گیرت میاد.

اگه به مشکلی برخوردی بازم بپرس:cool:
موفق باشی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا