فارسی نویسی در سایت فلش

wlan

New Member
با سلام دوستان من یه مشکلی دارم من اول اینکه با هزار بدبختی تونستم توی سایت فارسی بنویسم چون وقتی مینوشتم اصلا نشون نمیداد.حالا اصلا مرتب نشون نمیده حروف جابه جا هستند از دوستان که سوال کردم گفتند که باید rtl کنم ولی از اون جایی که من با فلش آشنایی زیادی ندارم نمیدونستم باید تو فلش این کارو انجام بدم یا باید کد بنویسم میشه راهنماییم کنید؟ممنونتون میشم خیلی حیاتیه.

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز،
شما مشخص نکردید که می خواهید متون static داشته باشید یا داینامیک.
برای متون static می تونید از برنامه شتاب فارسی نگار یا مریم استفاده کنید بدون هیچ مشکلی متون رو داخل فلش بیارید.
اما برای متون dynamic، اگر از action script 2 استفاده می کنید که باید از rtl استفاده کنید یا خودتون کدش رو بنویسید. rtl یه کامپوننت هست که می تونید با جستجو اون رو پیدا کنید. به نسبت امکانات خوبی داره.
اگر هم از فلش cs5 به بالا و اکشن اسکریپت 3 استفاده می کنید، می تونید از خود تنظیمات فلش برای متون فارسی استفاده کنید، منظور گزینه TLF TEXT در منوی پروپرتیس تکست باکس هست به جای Classic Text.
در ضمن حتما توجه داشته باشید، شما باید از حرف ي تصحیح شده و ک تصحیح شده استفاده کنید، در غیر اینصورت حروف قبل و بعد از این حروف به هم می ریزند. می تونید ورودیتون رو توش این حروف رو با حروف تصحیح شده replace کنید.

موفق باشید و سربلند

wlan

New Member
سلام دوستم خوبین؟ممنون که جوابمو دادین من کاری رو که گفتید کردم ولی این گزینه غیر فعاله باید چیکار کنم؟؟؟

Security9776

Active Member
سلام دوست عزیز،
ممنونم، الحمدالله خوبم. امیدوارم شما هم خوب باشید.
کدوم گزینه رو می فرمایید ؟ فکر کنم گزینه tlf رو می گید ؟
باید حتما پروژه شما as3 و همین طور نسخه پابلیش فلش پلیرتون رو نیز 10 به بالا قرار بدید تا فعال بشه.

موفق باشید و سربلند

wlan

New Member
خوب خدارو شکر ایشالله همیشه سلامت باشین.د.ست عزیز من با cs5 کار میکنم و فلش پلیرم هم 11 هستش ولی این غیر فعاله.راه دیگه ای برای درست نوشته شدن متون فارسی نیست؟؟

Security9776

Active Member
با سلام مجدد،
اکشن اسکریپ شما در فایل خروجی 3 تنظیم شده ؟
ممکنه با cs5 اما اکشن دو داشته باشید کار کنید.

موفق باشید و سربلند

جدیدترین ارسال ها

بالا