فارسی نوشتن در mmb

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

1-
اول بگم سرچ کردم مطالب قبلی رو خوندم اما پستی که زدم چون تاپیک قدیمی بود اجازه نمی داد.

من یه دکمه با فونت فارسی مریم درست کردم
حالا میخوام این فونت با برنامه نصب بشه ( یا همون Embeded ) چکار کنم؟

اگه ویندوز مشتری تنظیمات فارسی داشته باشه که هیچ مشکلی پیش نمی آد. یعنی با همین نصب فونت کار حله دیگه؟

2-
میخوام وقتی ویدئوم پخش میشه یه نوار لغزشی داشته باشم که کاربر بتونه ویدئو را عقب جلو کنه و پلی و پاوز داشته باشه.

ممنون

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
تو xp که با همون دستور زیر و بعد از امبد کردن فونت کار حل میشه
تو وین 7 باید برنامتون admin بیاد بالا تا بتونید فونت رو نصب و فایلهاتون رو توی یه سری از مسیرها کپی کنید
البته بسته به تنظیماتی که کاربر هم انجام میده داره، میتونه کاری کنه که این قسمت رو نیاره ولی نرمال داستان این هست که برنامه رو ادمین اجرا کنید
برای ادمین اجرا شدن برنامتون از player موجود برای این کار توی این پست استفاده کنید
بعد هم با همون دستور نصب فونت فونتتون رو نصب کنید
کد:
[LEFT]InstallFont("<Embedded>\belham.ttf")[/LEFT]
اگر تنظیمات برای فارسی باشه دیگه مشکلی پیش نمیاد
در مورد ساخت اون ویدئو سیکبار هم این لینک رو دنبال کنید:

آموزش قدم به قدم ساخت Video SeekBar

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
تو xp که با همون دستور زیر و بعد از امبد کردن فونت کار حل میشه
تو وین 7 باید برنامتون admin بیاد بالا تا بتونید فونت رو نصب و فایلهاتون رو توی یه سری از مسیرها کپی کنید
البته بسته به تنظیماتی که کاربر هم انجام میده داره، میتونه کاری کنه که این قسمت رو نیاره ولی نرمال داستان این هست که برنامه رو ادمین اجرا کنید
برای ادمین اجرا شدن برنامتون از player موجود برای این کار توی این پست استفاده کنید
بعد هم با همون دستور نصب فونت فونتتون رو نصب کنید
کد:
[LEFT]InstallFont("<Embedded>\belham.ttf")[/LEFT]
اگر تنظیمات برای فارسی باشه دیگه مشکلی پیش نمیاد
در مورد ساخت اون ویدئو سیکبار هم این لینک رو دنبال کنید:

آموزش قدم به قدم ساخت Video SeekBar

ممنون
توی یه تاپیک یکی از بچه ها این کد رو نوشته برای کپی فونت در محل مورد نظر

destdir$ = '<Windows>\fonts'
dest$ = destdir$ + '\BLOTUS.TTF'
source$ = '<Embedded>\BLOTUS.TTF'
SysCommand("CopyFile","source$,dest$")

آیا با همون یه خط فونت شما کل حله؟

m javad

کاربر متخصص
ببینید داستان کپی کردن فونت تو پوشه فونت ویندوز با نصب کردن فونت یه تفاوتهایی داره
اون کدی که من گفتم فونت روبراتون تو لحظه اجرای برنامتون کپی و نصب میکنه
اگر میخواهید از کد دوستمون استفاده کنید، یعنی خودتون کپی کنید باید بعد از کپی کردن یه بار explorer.exe رو refresh کنید که روشهای خاص خودش رو داره
از نظر من همون کد بالا که خودش فونت رو نصب میکنه کامل هست و نیازی به کارهای جانبی نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا