Giant Monster
Member
guilanict جان!
این بیچاره که حرف بدی نزده ,فقط یک سوال کرده! بیخودی بهش گیر می دی!سخت نگیر!
علی
این بیچاره که حرف بدی نزده ,فقط یک سوال کرده! بیخودی بهش گیر می دی!سخت نگیر!
علی
sarallah گفت:hamidkoper : چی بگم ... ، نه عزیز جان همچین چیزی نبوده
guilanict : ممنون آقای حیدری ، این دوستمون احتمالا فکر کرده که این فارسی ساز یه نرم افزاره که phpnuke رو به خوردش میدیم و فارسی تحویل میگیریم ...
احترام به فضای انجمن مانع شد تا آزادانه به شما پاسخ بگویم و . . . بگذریم.
guilanict گفت:hamidkoper دوست گرامی
تصور من بر این بود که شما بین گلایه و انتقاد صریح با بیان سخنان توهین آمیز را فرق گذاشته و ادبیاتی را که در آن حتی یک کلمه یا واژه خدای ناکرده ناشایست نیست را با همه چیز یکسان نمی پندارید.
به هر حال اگر تصور کرده اید که من همه چیز گفته ام (!!!) رسما می گویم که اشتباه نکنید و همه چیز نگفته ام.
شاید براستی سخن شما بنا بر احتمالی ناشی از تصوری نادرست از جنبه فنی و علمی باشد که این مقبولتر و دوست داشتنی تر است بویژه از دوستان گلستانی که باید سخنانشان چون گل بماند.
ادامه این بحث در این تاپیک که برای امر دیگری است را با توجه به اشاره نویسنده به جای دیگری وا می نهم و ایکاش دوستانمان را با سخنان دلگرم کننده بنوازیم نه با تیغ تیز اتهام و سوءظن.
موفق باشید
همين الان وقتي روي لينك فارسي سازي كه ثارالله گذاشته بود رفتم و سايت رو ديدم يه سوال برام پيش اومد!!! /اونم اين كه احتمال داشته كه كسي همچين كاري كرده باشه و بروز نداده باشه و هميشه نسخه هاي قبلي php-nuke رو به همين صورت فارسي ميكرده و به ملت ميداده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
sarallah گفت:omidmtl : ممنونم امید جان ، آقا این مسائلی رو که گفتی سعی میکنم درست کنم
البته امید جان یه نکته رو هم بگم ، توصیه میکنم دوستانی که وارد ترند و به دوزبانه بودن سیستم احتیاج ندارن گزینه auto_menu رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنند و خودشون بطور دستی از قسمت مدیریت نام موژول ها رو فارسی بنویسند ...
در مورد تم هم همینطور ، اگه تم شما از قبل فارسی هست و میخواید از اون استفاده کنید ، گزینه auto_theme رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنید ( یعنی مساوی صفر قرار بدید )
parsa fatehi گفت:بابا ما ي به زبون خودمون حر ميزنيم ولي ثاراألله جان لفظ قلم
parsa fatehi : دمت سیریش خیلی باحال بود
ثارالله جان: از شما هم ممنونم پارسا جان
!!؟؟!!؟؟
باز هم خسته نباشيد