فارسی ساز تمام نسخه های php-nuke

guilanict جان!
این بیچاره که حرف بدی نزده ,فقط یک سوال کرده! بیخودی بهش گیر می دی!سخت نگیر! :wink: :D

علی

يك كار عالي و ماندگار...
ثارلله جان خسته نباشي كاري كه كرديد خيلي با ارزش و ماندگاره.

omidmtl

Member
بابا نسخه آزمايشي
آقا من تست كردم خيلي عاليه دستت درد نكنه واقعا خسته نباشي وقتي ديدم نسحه انگليسي به همين راحتي فارسي شده و Persian در بين زبانهاي ديگه ميدرخشه احساس غرور كردم انصافا كار بزرگي كردي تبريك ميگم.
فقط يه سوال چطوريه كه با بعضي تم ها اسم ماژول دانلود فارسيه (دريافت فايل) و با بعضي انگليسي (Download) ؟
يه مساله ديگه كه هست نام سايت رو فارسي نشون نميده نا گفته نماند كه با فارسي سازي شده idna هم همين مشكل وحود داشت؟

sarallah

Member
عشق مدرن :
آقا ممنون از نظرات مفیدت ، ببینید تمام اون کارهایی رو که شما گفتید و هر چیز دیگه ای رو که فکرش رو بکنید رو میشه با phpnuke و تنها با کمی اصلاح کد ها انجام داد اما در اینجا فارسی سازی بطور غیر مستقیم و بدون دستکاری حتی یک خط کد انجام میشه و مسلما محدودیت های زیادی داره ....

اما در مورد فارسی ساز و مواردی که گفتید
- عنوان بلاکها رو درست کردم
- لوگو و فوتر هم چون براحتی میشه از تم تعریف کرد و هر کسی ممکنه از تم خودش استفاده کنه ، دست نزدم

و در مورد سوالتون هم ، من جداول مربوط به تم رو rtl میکنم و اگه این کار از استایل انجام بشه ممکنه با بعضی مرورگر ها سازگاری نداشته باشه ...

izone : ممنون عزیز ، بله من سعی میکنم مرحله به مرحله برنامه رو تکمیل کنم

hamidkoper : :) چی بگم ... ، نه عزیز جان همچین چیزی نبوده

guilanict : ممنون آقای حیدری ، این دوستمون احتمالا فکر کرده که این فارسی ساز یه نرم افزاره که phpnuke رو به خوردش میدیم و فارسی تحویل میگیریم ...

irantraining : ممنونم آقا بهزاد ، خیلی مخلصیم آقا

omidmtl : ممنونم امید جان ، آقا این مسائلی رو که گفتی سعی میکنم درست کنم

البته امید جان یه نکته رو هم بگم ، توصیه میکنم دوستانی که وارد ترند و به دوزبانه بودن سیستم احتیاج ندارن گزینه auto_menu رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنند و خودشون بطور دستی از قسمت مدیریت نام موژول ها رو فارسی بنویسند ...

در مورد تم هم همینطور ، اگه تم شما از قبل فارسی هست و میخواید از اون استفاده کنید ، گزینه auto_theme رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنید ( یعنی مساوی صفر قرار بدید )

بالاخره من نفهمیدم این قالب به کل عوض میشه با عوض شدن زبان یا همونه که جهتش فقط تغییر میکنه
دوم در مورد نحوه نوشتن دو زبانه در نیوک نگفتید که از تگ [fa][/fa] استفاده میکنید یا نه

در مورد استایل ما در زوپس سه فایل استایل داریم style.css برای آی ای styleNN.css برای نت اسکیپ و اینا و stylemac.css البته میشه در خود فایل قالب استایل فارسی ساز رو اضافه کرد با گذاشتن یه خط که فراخوانی کنه

البته ما یک فایل رو در زوپس برای تاریخ هجری و اینا دست زدیم و شما هم بالاخره اون رو از فایل header.php دارید فراخوانی میکنید در نتیجه بالاخره باید یه فایل دست بخوره
و یه سوال دیگم داشتم در زوپس همه تاریخ ها از یک تابع پیروی میکنند و ما اون رو فقط تغییر دادیم در نتیجه همه جا تاریخ هجری شده با همون یه تغییر آیا در نیوک تاریخ در همه ماژول ها استاندارد و غیر استاندارد و ... به همین صورت تغییر میکنه یا این تاریخ هجری محدود به ماژول های خاصی مثل اخبار هست

sarallah

Member
عشق مدرن جان ، برای اینکه کل قالب گرافیکی سایت عوض بشه باید تم سایتتون دوزبانه طراحی بشه و اگه کسی بخواد همچین سایتی داشته باشه این کارو میکنه

در مورد دوزبانه نوشتن هم ، موقعی که مثلا داریم یک خبر رو به سایت اضافه میکنیم ، خبر رو مینویسیم و بعد یک منوی باز شونده وجود داره که میشه زبان مورد نظر رو انتخاب کرد

در مورد تاریخ هم ، تابع در mainfile وجود داره که با هجری کردن اون نیمی از قسمتها هجری میشه و بقیه رو باید با دستکاری در فایلها هجری کرد

در ضمن ما در فارسی سازی nuke و این فارسی ساز فقط به فارسی کردن زبان و تاریخ بسنده نمیکنیم و مواردی از قبیل فارسی نویس در ورودی ها ، ادیتور و ... هم انجام میشه

-----------

دوستان عزیز لطف کنند فقط مسائل مربوط به این فارسی ساز و nuke رو در این تاپیک مطرح کنند تا مسیر تاپیک حفظ بشه

با تشکر

hamidkoper

Member
sarallah گفت:
hamidkoper : :) چی بگم ... ، نه عزیز جان همچین چیزی نبوده

guilanict : ممنون آقای حیدری ، این دوستمون احتمالا فکر کرده که این فارسی ساز یه نرم افزاره که phpnuke رو به خوردش میدیم و فارسی تحویل میگیریم ...

شاهد از غيب رسيد :wink:

آقاي guilanict اميدوارم تمام سوءظن هاي شما نصبت به من برطرف شده باشه :!: ادبيات شما درست نبود :arrow:

در آخر ما مونديمو كلي فحش و بدو بيراه و سوءظن...

بازهم تشكر ميكنم از آقاي ثارالله همينجوري :wink:
ذكر اين نكته هم از guilanict خالي از لطف نيست :!:
احترام به فضای انجمن مانع شد تا آزادانه به شما پاسخ بگویم و . . . بگذریم.

مگه چيز ديگه هم مونده بود به بنده نگفتين :wink:

وباز هم ...

guilanict

Member
hamidkoper دوست گرامی

تصور من بر این بود که شما بین گلایه و انتقاد صریح با بیان سخنان توهین آمیز را فرق گذاشته و ادبیاتی را که در آن حتی یک کلمه یا واژه خدای ناکرده ناشایست نیست را با همه چیز یکسان نمی پندارید.
به هر حال اگر تصور کرده اید که من همه چیز گفته ام (!!!) رسما می گویم که اشتباه نکنید و همه چیز نگفته ام. :)

شاید براستی سخن شما بنا بر احتمالی ناشی از تصوری نادرست از جنبه فنی و علمی باشد که این مقبولتر و دوست داشتنی تر است بویژه از دوستان گلستانی که باید سخنانشان چون گل بماند.
ادامه این بحث در این تاپیک که برای امر دیگری است را با توجه به اشاره نویسنده به جای دیگری وا می نهم و ایکاش دوستانمان را با سخنان دلگرم کننده بنوازیم نه با تیغ تیز اتهام و سوءظن.

موفق باشید

imanksg

Member
sarallah جان بابا ايول گل كاشتي
اميدوارم هميشه تو كارت موفق باشي.
مرسي

hamidkoper

Member
guilanict گفت:
hamidkoper دوست گرامی

تصور من بر این بود که شما بین گلایه و انتقاد صریح با بیان سخنان توهین آمیز را فرق گذاشته و ادبیاتی را که در آن حتی یک کلمه یا واژه خدای ناکرده ناشایست نیست را با همه چیز یکسان نمی پندارید.
به هر حال اگر تصور کرده اید که من همه چیز گفته ام (!!!) رسما می گویم که اشتباه نکنید و همه چیز نگفته ام. :)

شاید براستی سخن شما بنا بر احتمالی ناشی از تصوری نادرست از جنبه فنی و علمی باشد که این مقبولتر و دوست داشتنی تر است بویژه از دوستان گلستانی که باید سخنانشان چون گل بماند.
ادامه این بحث در این تاپیک که برای امر دیگری است را با توجه به اشاره نویسنده به جای دیگری وا می نهم و ایکاش دوستانمان را با سخنان دلگرم کننده بنوازیم نه با تیغ تیز اتهام و سوءظن.

موفق باشید

سعي ميكنم مطالب اين پست هم جهت تاپيك و بحث اصلي (فارسی ساز تمام نسخه های php-nuke) باشه :arrow:

بسم الله

در ابتدا بنده براي خود خيلي متاسف هستم كه نتوانستم با ادبيات عاميانه و خودموني حرف هاي خودم رو بزنم و بايد در مقالي ديگر صحبت هاي خود را تحليل كنم!
- من به عنوان يك كاربر ساده و كنجكاو جوياي علم از بزرگان علم و فن سوالي كردم! كه گويا آگاهانه و يا نا آگاهانه از صحبتهاي من برداشتي غلط و نادرست شده است!
من سوالي از روي ناداني كردم:
همين الان وقتي روي لينك فارسي سازي كه ثارالله گذاشته بود رفتم و سايت رو ديدم يه سوال برام پيش اومد!!! /اونم اين كه احتمال داشته كه كسي همچين كاري كرده باشه و بروز نداده باشه و هميشه نسخه هاي قبلي php-nuke رو به همين صورت فارسي ميكرده و به ملت ميداده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

يعني!!!!!!!!! : آيا كساني كه شغل و پيشه خود را فارسي نمودن php-nuke ميدانند و مثال گروه مشهد تيم و غيره و غيره و غيره كه كم هم نيستند احتمال دارد كه به همين روشي كه ثارالله در اينجا بيان كرد ورژن هاي مختلف php-nuke رو فارسي ميكردند و بروز نميدادند :!: اگر براي من اين احتمال نادرست. درست باشد من به شخصه به ثارالله تبريك ميگويم و باور خواهم كرد به قول guilanict ایشان بدون هیچگونه شائبه
مالی و... دست به اين كار زده است! :idea:
در آخر با دو كلمه خسته نباشيد به آقاي ثارالله اميدوار هستم خستگي ايشان از بابت انجام اين كار رفع شده باشد نقطه سر خط/

راستي به آقاي guilanict هم خسته نباشيد عرض ميكنم و تعصب ايشان بر روي دوستان درك ميكنم!

ياحق

omidmtl

Member
sarallah گفت:
omidmtl : ممنونم امید جان ، آقا این مسائلی رو که گفتی سعی میکنم درست کنم

البته امید جان یه نکته رو هم بگم ، توصیه میکنم دوستانی که وارد ترند و به دوزبانه بودن سیستم احتیاج ندارن گزینه auto_menu رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنند و خودشون بطور دستی از قسمت مدیریت نام موژول ها رو فارسی بنویسند ...

در مورد تم هم همینطور ، اگه تم شما از قبل فارسی هست و میخواید از اون استفاده کنید ، گزینه auto_theme رو در فایل farsisaz_config غیر فعال کنید ( یعنی مساوی صفر قرار بدید )

آقا خيلي ممنون
اميدوارم جسارت نكرده باشم
فعلا اصلا به دو زبانه بودن احتياجي ندارم و راهنماييت خيلي به كارم مياد. تشكر

sarallah

Member
imanksg : خیلی ممنون ایمان جان

omidmtl : خواهش میکنم امید جان ، این حرفا چیه عزیز ...

parsa fatehi : از شما هم ممنونم پارسا جان

و اما خدمت دوستان عرض کنم که من چندتا از مشکلات برنامه رو حل کردم و بعضی از قسمتها هم بهینه سازی شده و الان هم مشغول کار بر روی انجمن نوک هستم و بزودی نسخه کامل برنامه رو تقدیم شما میکنم

با تشکر از همگی
ثارا...

بابا ما ي به زبون خودمون حر ميزنيم ولي ثاراألله جان لفظ قلم
parsa fatehi : دمت سیریش خیلی باحال بود
ثارالله جان: از شما هم ممنونم پارسا جان

!!؟؟!!؟؟

باز هم خسته نباشيد

izone

Active Member
parsa fatehi گفت:
بابا ما ي به زبون خودمون حر ميزنيم ولي ثاراألله جان لفظ قلم
parsa fatehi : دمت سیریش خیلی باحال بود
ثارالله جان: از شما هم ممنونم پارسا جان

!!؟؟!!؟؟

باز هم خسته نباشيد

پارسا جان با پوزش از اين جسارت من ولي:

شايد براي ما كه داراي فرهنگ كهن و چندين هزار ساله هستيم و زبان زيباي فارسي را سخن ميگوييم بهتر باشد كه دست كم در اين انجمنها از واژه هاي زيباتري بهره گيري كنيم و سپاسگزاري خود را بگونه اي درخور آنكه از او سپاس ميگوييم بيان كنيم. سيريش و چسب و گرم و از اينگونه واژه ها بهره گرفتن نه درخور شخصيت والاي شما است و نه در خور استاد بزرگي مانند ثارالله خان است.

استادان من هميشه ميگفتند كه عامي و (با پوزش بسيار از بكار بردن اين واژه) جاهلي سخن گفتن را همه ميدانند و ميتوانند ولي زيبا گفتن و نوشتن را دانستي هنر است.

باز هم از جسارتم پوزش ميخواهم.

شاد و سربلند باشيد.

kami_mz

Well-Known Member
ثارالله عزيز مثل هميشه مفيد و جالب و فوق العاده بود.
موفق و پاينده باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا