فارسی سازی بیلدر با امکانات جدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SINISTERMMP

Member
نسخه فارسی مولتی مدیا بیلدر در راه است با همکاری SILVERLIGHT&SINISTER
این نسخه از قابلیت های جدیدی نظیری 50 قالب ها 50 مثال کاربردی 50پلاگین جدید (که دست ساخته بر بچه مجید انلاینه)
و فارسی سازی محیط
ایکون های جدید
اضافه شدن دیتا بیس SQLitePlugIn
10 تیمپلیت جدید
منو سازی پیشرفته
همراه با
MMBButtonMaker ساخته YURAJ
HTML EDITOR
500ICONS
HTML TO MMB
APPLICATION WIZARD
SMALL WORD
همراه با بیش از 250 DLLبرای سازندگان مولتی مدیا
اگر بتوانیم این ها رو هم اضافه می کنیم:
نسخه 64BIT
ویرایش عکس
شبکه
SETUP MAKER
و...
از همه مولتی مدیا سازان دعوت به عمل می اید تا یک مولتی مدیا بیلدر بهتر درست کنیم
لطفا اگر یک برنامه خوبی دارید اگر بتوانیم به اسم خودتون اضافه می کنیم
لطفا پیشنهاد بدید که اگه تونستیم اضافه کنیم:green::green::green:
و در اینجا ار همه کسانی که برنامه هایشان استفاده شده حلالیت می خواهیم
اینم یک عکس اولیه از لودینگ که کاره خودمه این عوض می شه
MMB5.0.1.png

آخرین ویرایش:
به شما و تمامي دوستان تبريك مي گويم . لطفا" پس از آماده شدن روش تهيه آنرا نيز اعلام فرماييد . موفق باشيد

SINISTERMMP

Member
به شما و تمامي دوستان تبريك مي گويم . لطفا" پس از آماده شدن روش تهيه آنرا نيز اعلام فرماييد . موفق باشيد
حتما روش تهیه ان را اعلام می کنیم
فقط در خواست نکنید که اگه اعلام کنیم در فروردین اردیبهشت
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
میخاین نسخه 64 بیتی ازش تهیه کنید؟
میشه بفرمایید دقیقا چطوری؟

بعد نسخه بیلدر 5.0.1؟

من واقعا موندم مورچه چیه کله پاچش چی باشه. زود همه میخان یه چیزی رو فارسی کنن، بزنن سر هم، 10 تا اتوران مشابه کینگ و گردو بزنن و بادی در گلو بگن، آره داداش ما اینیم.

اضافه کنم که بنده به هیچ وجه من الوجوه راضی نیستم که پلاگین های ساخت دست بنده که رایگان هست در یک مجموعه با هر نیتی که دارین پخش و یا فروخته بشه.
که چی آخرش؟

چه به شما بر بخوره چه بر نخوره، اما دوستان سال ها شاهد رعایت ادب از جانب من در این تالار بودند. ولی با دیدن این کار شما صراحتا با چشمانی کاملا باز و صدای رسا شما رو یک سودجوی بی عرضه خطاب می کنم و بحثم رو در همین جا خاتمه می دم.

ehsan58

Member
سلام دوستان من با نظر آقاي سيلور كاور موافقم و ديگه اين كه اگه اونا هم رضايت بدن به نظر من اصلن نبايد فارسيش كنيد

SINISTERMMP

Member
سلام دوستان من با نظر آقاي سيلور كاور موافقم و ديگه اين كه اگه اونا هم رضايت بدن به نظر من اصلن نبايد فارسيش كنيد
سلام
من نمی دونم چه بدی داره که چند تن از اقایان بهشان بر خورده
شما بیلدرو فولید
اون بدبخت های که تازه وارد مولتی مدیا شدن و انگلیسی هم بلد نیستن چطور
نه خدارو خوش میاد
بجای این که اون نفرات اصلی به ما کمک کنند دشمن ما شدن

SINISTERMMP

Member
ولی یک جیزی ببخشیدا
شما خودتون می رید زحمت می کشید یک راهنما یا اموزش می نویسید بعد اون وقت راضی نیستید که یک نفر بیاد کل برنامرو فارسی کنه
بعد من سودجو هستم
مگه چه چوب تری به شما فوروختم
من که گفتم با SLIVERLIGHTکار می کنم اگرم کار نکرد یکی دیگه از بچه ها فارسیش می کنیم بعد در اختیار بچه ها قرار می دیم
بعد گفتم بچه ها من بعضی از کار های شما رو در برنامه استفا ده می کنم حلالم کنید
بعد گفتم هر کی یک کار خوب داره می دیم بچه های بالا(,...silvercover( ا گه دیدن خوبه می زاریم تو برنامه

SINISTERMMP

Member
سعد راستی شما که پیش کسوتید باید خودتون زود تر میومدید فارسیش می کردی برای اون مبتدی های بیچاره
خدا نگهدار

ehsan58

Member
دوست عزيز از شما هم زود تر فارسيش كردن اگه مشكل سر فارسي كردنش باشه آقاي پاپ خيلي وقت پيش فارسيش كردن و استقبال نشد

واسه من فرقي نميكنه ولي .....

SINISTERMMP

Member
حیف که امتحان دارم وگر نه می شستم تا شب نسخه فارسی(5.0.1)بتا نسخه ازمایشی رو می دادم
ولی امروز یعنی همین شب حدود ساعت 10 تصاویری از نسخه بتا رو دریافت کنید

JavidX

Apadana Developer
سلام
اولا قبلا فارسی شده ولی دیگه این روزها مردم از انگلیسی بیشتر استفاده میکنن چون اصطلاحات کامپیوتر و ویندوز و... رو به انگلیسی بهتر میفهمن تا فارسی.
ثانیا روی چه حسابی اسم این رو گذاشتید 5.0.1؟؟؟!!!!! خود برنامه که تغییر نمیکنه و این امکاناتی هم که گقتید صرفاً یه جمع آوری از منابع رایگانه. اگه مثلا میتونستید (که امکان پذیر نیست) یونیکدی چیزی به بیلدر اضافه کنید اونوقت ورژن جدید به حساب میومد! البته حتی اگه اینکار رو هم میکردید فقط سازنده ی بیلدر حق داره ورژن جدید ارائه بده! 64 بیتی هم که...!
موفق باشید

SINISTERMMP

Member
اینم دو عکس از مولتی مدیا 5.0.1

لودینگ برنامه:
1.PNG

در برنامه:
2.PNG

آخرین ویرایش:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
بنده هم از این فارسی سازی و گردآوری حمایت می کنم. کار بسیار نیکو ای هست چه برای دوستان حرفه ای چه دوستان آماتور، اگر هم کسی با این بومی سازی نرم افزارها مشکل داره می تونه استفاده نکنه.
ادامه بدید ما شما رو حمایت می کنیم....

ali guard

Member
سلام من هم باگفته‌ها اقای JavidX موافقم با جای این كار بیهتر هست بیاید یك پلاگین جدید برای بیلدر بنویسید كه‌ دوستان حرفایی هم مبتدی از استفاده‌ كنن نه‌ بیاید برنامه‌ را فارسی كنید ویا بیاید پلاكینهاو چیزیهای دیگه‌ كه‌ قبلا بچه‌ها برای نویشتنش عزیت خوردن جام كنید البت این نڤر من هست موافق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا