فارسی در مکس

sallarmelli

Active Member
سلام به همگی
با چه نرم افزاری می شه در مکس فارسی import کرد
لطفا اگه لینک دانلودی از نرم افزار دارین بفرمایین.

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت شم دوست گرامی.
برای فارسی نوشتن باید از برنامه های فارسی نویس مثل(مریم-پروین,...) یا نرم افزارهای رایگان مثل( LeoMoon Persianو...) استفاده کنید.
طوری که متن مورد نظرتون را توی یکی از این فارسی نویس ها می نویسید و بعد کپی میکنید و ازش توی Max یا هر نرم افزار دیگه استفاده میکنید.
موفق و شاد باشید.:wink:

hasti 110

New Member
بهترین راه اینه که تو کرل بنویسی بعد ctrl+e میزنی سیو با پسون dwg میگیری ایمپورت میکنی تو مکس

مثل یه آبجکت میاد

sallarmelli

Active Member
بهترین راه اینه که تو کرل بنویسی بعد ctrl+e میزنی سیو با پسون dwg میگیری ایمپورت میکنی تو مکس

مثل یه آبجکت میاد
من با کرل کار نکردم لینک نرم افزار کم حجمی سراغ ندارین که بشه دانلود کرد و علی الحساب کسی می تونه با یه فونت خوب و مناسب بنویسه بانک پارسیان

khoushechin

Well-Known Member
بهترین برنامه فارسی نویس مریم هست که حجمش هم 60 مگابایت هست و به راحتی توی فضای اینترنت گیر میاد.
فقط کافی فارسی نویس مریم رو توی گوگل سرچ کنید!
شاد باشید
یا علی

SajadCG

کاربر فعال
من با کرل کار نکردم لینک نرم افزار کم حجمی سراغ ندارین که بشه دانلود کرد و علی الحساب کسی می تونه با یه فونت خوب و مناسب بنویسه بانک پارسیان

دوست من نرم افزار مریم یا پروین که گفتم حجم بالاشون به خاطر اینکه نزدیک به 400 فونت همراهشون هست .
ولی نرم افزار LeoMoon Persian حدود 3 مگ جمع داره ولی با فونت های فارسی که خودتون نصب کردید کار میکنه.
من به شما LeoMoon Persian را پیشنهاد میکنم.

البته روش استفاه از فارسی نویس یک روش ابتدای هست .بهترین کار اینه که در نرم افزار های مثل Illustrator یا Corle متن نوشته بشه و بعد به 3D max برده بشه.

شاد باشید.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا