فارسيe107

Jasem

Member
الهي قربون اين آقا كامي بريم
چه شده phpnuke 7.5 حالا هم E107 فارسي واي امروز عجب روزيه

sambol

Active Member
اي بابا هي بريد بگيد ما كار انجام نمي ديم اگه مشكلي بود ما در خدمتيم
ولي يه موضوعي هست از خنده دارم ميميرم اگه مشكلي پيش نياد ميگم بعدا بچه ها تست كنن ببينن درست هست البته آقا كامي تست كرده بازم
راستي كامي جون اون داداشم بود باهاش صحبت كردي
(-;

Jasem

Member
راستی سیامک جان برای نصب اول نشد که فایل هاي فارسي رو كنار فايلهاي برنامه اصلی بگذارم و به صورت کلی نصبش کنم . چون نصب نمي شد . ولي وقتي خود E107 اصلي رو نصب كردم بعد فايلها رو انتقال دادم كار كرد . !!!؟؟؟؟
نميدونم شايد هم من اشتباهي كردم ولي يك تستي بكن

kami_mz

Well-Known Member
sambol گفت:
اي بابا هي بريد بگيد ما كار انجام نمي ديم اگه مشكلي بود ما در خدمتيم
ولي يه موضوعي هست از خنده دارم ميميرم اگه مشكلي پيش نياد ميگم بعدا بچه ها تست كنن ببينن درست هست البته آقا كامي تست كرده بازم
راستي كامي جون اون داداشم بود باهاش صحبت كردي
(-;
د راست ميگي؟
چه قدر شبيه خودت بود!!!!!! 8O

kami_mz

Well-Known Member
يه چيزي هم بگم فقط فحش ندينا!
من خودم هنوز دانلود نکردم.

Ghamnevis

Well-Known Member
به به خداييش آدم اين همت شماها رو ميبينه كف ميكنه ;)

سمبل جان يه دنيا مرسي و كامي جان از شما هم يه دنيا تشكر.

فقط يه چيزي ميمونه !
من بدبخت برا اولين بار بود كه اسم اين بنده خدا (e107 ) رو ميشنيدم ميشه يكي آموزش نصب و مخلفاتش رو استاد كنه و كلا يه توضيحي در مورد ماژولهايي كه براش كشفيديدن بديد.

منم يه چيزي بگم فحش نديدا :) من دارم دانلود ميكنم و هنوز تست نكردم كه ببينم ميتونم نصب كنم يا نه ! اما خوب كار از محكم كاري عيب نميكنه !
ببينم اين امنتر از Nuke هستش يا نه ؟

مخلصات شما
سايان

kami_mz

Well-Known Member
آقا کسي با با extract کردن فايل فارسي مشکلي نداشته؟ من موقع باز کردنش ارور مي گيرم.

kami_mz

Well-Known Member
و چند شکل ديگه:
بعضي حاها ترجمه نشده( يعني دقيتر بگم اصلا اون خط ها توي ترجکه وحود نداره و به جاش کدش مي آد).
قالب فقط راست به چپ شده و فونتش عوض شده( که البته راست به چپ کردنش خيلي خوب انجام شده).
امکان فارسي نويسي نداره.
ولي سيامک جان خيلي ممنون.
اينا رو با اجازه ات خودم درست مي کنم.

Ghamnevis

Well-Known Member
كامي جان سلام
بابت لينكها خيلي خيلي ممنون، بعضي از قالبهاش واقعا قشنگ هستند. دمت گرم

راستي اين مشكلات رو كي انشا الله برطرف ميكنيد ؟

مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
خير از جوونيت ببيني ، انشاالله 100 در دنيا 100000 در آخرت نصيبت بشه ! ;)

خيلي خيلي مخلصم

راستي Nuke 7.5 را كي انشاالله مشغولش ميشيد ؟

مخلصم
سايان

a Truth Seeking

Active Member
خدا خيرت بده كامي جان پيرشي الهي.هموني كه سايان جان گفتن البته با فرق اينكه 100 برابر خدا بيشتر بهت بده (مي شه 10000 در دنيا و 10000000 ) اي بابا انگشت براي محاسبه كم آوردم.

Delphiran

Member
من موقع باز کردن این آرشیو با Winrar با مشکل Unexpected end of archive بر میخورم. ممکنه دوباره آپلودش کنید؟

Mamali

Member
هوووم... ما خودمون اين 107 رو فارسي كرديم. در مورد نصبش هم مشكلي نداشتيم. مي‌خوام ببينم اين 107 مجيدآنلاين كاري ها چطورياس! مى‌گن پيشرفته‌اس... ساعتش رو هم فارسي كردين؟ اين ساعتش پدر مارو در آورد... يكي ديگه هم اينكه هر چي به اين سورسش ور رفتيم چند تا چيز رو پيدا نكرديم...
- - - -
من خيلي سوال دارم در مورد اين 107... ورژن چند رو انشالله فارسي كردين؟
- - - -
داره دانلود مي‌كنه.. سوالات ادامه داره...چرا اينقدر سايزش زياد شده؟ 107 و اين سايز؟ عجيبه استاد!
- - - -
در مورد فرومش.. توي انجمن‌هاش هم زدم كسي جواب نداد... نمي‌شه اول تازه‌ها رو نشون بده؟
- - - -
و سوالات ديگه مثل اين:
توابع از پيش تعريف شده‌‌ي {THREANNAME} {SITELINKS} THREAD{Pages} و غيره توي كدوم فايل تعريف شدن؟
با تشكرات فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا