فارسي(fa) و يا كيبورد (en)

saman_sweden

Active Member
سلام
دوستان عزيز يه خواهش دارم
اونهايي كه در كامپيوترشان كي بورد فارسي(fa) و يا كيبورد (en) نصب شده لطفا اين سايت مرا سريع يه لينك كنند و نتيحه را بمن بگويند كه آيا اوناي كه فارسي(fa) سايت را فارسي ميبينند و يا اونايي كه كيبورد (en) سايت را به لانيد ميبينند
لازم به توضيح اين سايت 4 زبانه است و هدف من از اين خواهش اينكه آيا اين كد من كه نوشته درست كار مي كنه يانه
ممنون از همگي

amirnezhad

Member
ببخشيد اين ربطي به سوال شما نداره ...
توي سايتتون يه صفحه تماي با ما داريد كه توش سه تا email نوشتين. ولي لينك اونها اشتباه است.
(فكر كنم بدونيد ولي ...)
قبل از آدرس بايد از عبارت :mailto استفاده كنيد.

Zanguei

Member
saman_sweden گفت:
سلام
دوستان عزيز يه خواهش دارم
اونهايي كه در كامپيوترشان كي بورد فارسي(fa) و يا كيبورد (en) نصب شده لطفا اين سايت مرا سريع يه لينك كنند و نتيحه را بمن بگويند كه آيا اوناي كه فارسي(fa) سايت را فارسي ميبينند و يا اونايي كه كيبورد (en) سايت را به لانيد ميبينند
لازم به توضيح اين سايت 4 زبانه است و هدف من از اين خواهش اينكه آيا اين كد من كه نوشته درست كار مي كنه يانه
ممنون از همگي
من كه هم با fa رفتم هم با en ولي هر دفعه به زبان انگليسي آورد.

saman_sweden

Active Member
سلام دوستان
ممنونم
راستش هدف من تبليغ سايت نبود براي همين هم اسم سايت را ننوشتم گفتم هركه بتونه كمك كنه لينك اون پايين است
كلا منظور من در پيوست اين سوال بود كه قبلا از شما دوستان سوال كرده بودم
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=4085&highlight=
الان كه فكر كنم راهشو پيدا كرپم خواستم از شما ها بپرسم كه آيا صفحات سايت باتوحه به زيان كشور مورد نظر تغيير مي كنه يا نه
مثلا اگر شما كيبورد فارسي داشته باشيد اين موقع لينك به سايت بايد صفحه فارسي بيايد و يا اگر كيبورد انگليسي داريد بايد صفحات لاتين باشد
ممنونم
درضمن اگر كيبورد انگليسي و كيبورد فارسي داريد اون صفحه دفالت شده و باز لاتين است

جدیدترین ارسال ها

بالا