فارسي نويسي در flash mx 2004

parisa_62

New Member
من فلش 2004 را نصب كردم...كه از unicode پشتيباني ميكند...با winxp راحت در آن فارسي مينويسد...اما موقعي كه ابزار نوشتن را ميبندم...حروف باز بهم ميريزد..يعني بصورت منقطع از چپ به راست نمايش مي يابد...چكار بايد بكنم؟

سلام ====>>> م ا ل س

اينجوري ميشه...!!..

saman_sweden

Active Member
parisa_62 گفت:
من فلش 2004 را نصب كردم...كه از unicode پشتيباني ميكند...با winxp راحت در آن فارسي مينويسد...اما موقعي كه ابزار نوشتن را ميبندم...حروف باز بهم ميريزد..يعني بصورت منقطع از راست به چپ نمايش مي يابد...چكار بايد بكنم؟

سلام ====>>> م ا ل س

اينجوري ميشه...!!..
شما خيلي از ماها جلوتر هستيد
اگر از unicode پشتيباني ميكند بايد توي اسكريپتش ايو اضافه كنيد
کد:
dir="rtl"
درست ميشه

parisa_62

New Member
كجاش اينو بنويسم؟
تو اكشن اسكريپت كه نميشه...تازه اون تو مرحله اجرا ممكنه عمل كنه...
اما من در همين صفحه كار هم وقتي ابزار A را ميبندم ...به محض بستن...حروف بهم ميريزد..
بيشتر راهنماييم كنيد...

saman_sweden

Active Member
parisa_62 گفت:
كجاش اينو بنويسم؟
تو اكشن اسكريپت كه نميشه...تازه اون تو مرحله اجرا ممكنه عمل كنه...
اما من در همين صفحه كار هم وقتي ابزار A را ميبندم ...به محض بستن...حروف بهم ميريزد..
بيشتر راهنماييم كنيد...

منكه فلش 2004 را نصب نكردم بدونم كحا بايد بنويسي اون كد هم كه بهتون دادم بر مبناي اطلاعاتم تو unicode كه بايد اونطوري باشه و لا امكان نداره unicode شما بتونه از راست به چپ نمايش بده

Pooriya_Online

Active Member
دوستان منم تو فارسي نويسي تو فلش ام ايكس اولي مشكل دارم البته از چپ به راست نميشه پقتي يك فيل رو سيو ميكنم و بعد اجراش ميكنم به يك زبان ديگه تبديل ميشه.
من با هر فارسي سازي از جمله IPT مريم سروش(براي سينا پك است) و ... امتحان كردم همين طوري شده.

چه كنم؟

بهترين كار استفاده از فارسي نويس هست كه من مريم رو پيشنهاد ميكنم.
موفق باشيد :wink:

mohsen_amu

New Member
parisa_62 گفت:
من فلش 2004 را نصب كردم...كه از unicode پشتيباني ميكند...با winxp راحت در آن فارسي مينويسد...اما موقعي كه ابزار نوشتن را ميبندم...حروف باز بهم ميريزد..يعني بصورت منقطع از چپ به راست نمايش مي يابد...چكار بايد بكنم؟

سلام ====>>> م ا ل س

اينجوري ميشه...!!..

منم همين مشكل را داشتم ولي با IPT حل شد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
parisa_62 جان متاسفانه علي رغم اينكه ماكرومديا سعي كرده در نسحه 2004 برنامه هاي خودش يونيكد رو هم ساپورت كنه اما متاسفانه هنوز نتونسته كامل اين كارو انجام بده.. الان DreamWeaver هم امكان يونيكد رو داره اما متاسفانه از نظر پاراگراف بندي هنوز مشكل داره من با فلش كار نكردم اما مطمئنا اون هم يك همچين مشكلي داره .. يعني اينكه يونيكد رو خوب ساپورت نميكنه و فقط اسمش روش هست كه يونيكد رو ساپورت ميكنه!
شايد توي نسخه هاي بعدي اين مشكلشو رفع كنند..

همنطوري كه بچه ها گفتند بهترين راه اينه كه از يك فارسي نويس استفاده كني.

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا