فارسي نويسي در دلفي

mostafa1383

New Member
با سلام .
من يك برنامه دلفي نوشته ام كه در آن از يك بانك اكسس استفاده كرده ام . براي اينكه برنامه من در همه win ها فارسی باشد از سیستم استاندارد یونیکد استفاده کرده ام .مشکل من این ایت که وقتی اطلاعات را به بانک اکسس وارد می کنم اطلاعات به صورت ؟؟؟؟؟؟؟نمایش داده می شود :cry: آیا کسی می تواند مشکل مرا حل نماید ؟
 

selda

New Member
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و چون نتونستم رفعش بکنم از بانک های خود دلفی استفاده کردم اما دوست دارم بدونم راه حلش چیه ؟
 

mostafa1383

New Member
خوب منم دوست دارم بدونم حل این مشکل چجوریه . فقط کسی رو پیدا نمیکنم که به من کمک کند . البته همین مشکل را هم با sql server دارم :cry:
 

mostafa1383

New Member
با تشکر از راهنمایی که کردی . اولا سایت پارس تک را پیدا نکردم . اگر امکان دارد آدرس آنرا برایم بنویس .ثانیاً من برای استفاده از سیستم یونیکد کنترلهای tnt را دانلود کردم و در دلفی نصب کردم و برنامه را با آن نوشتم . و نمی دانم که آیا یونیکد 7 است یا خیر .
آیا می توانید بیشتر راهنمایی کنید ؟ :cry: :cry: :cry: :cry:
 
سلام
يه سئوال :
توي خود بانك اكسس، وقتي ايجادش مي كردي به اكسس گفتي كه مي خواهي يو تي اف باشه
يا مثلا زبان ذخيره اطلاعات فارسي باشه؟
 

mostafa1383

New Member
با تشکر از اینکه آدرس اون سایت رو دادی .
راستش به هنگام درست کردن بانک در اکسس هیچ جا نمی پرسه که اطلاعات تو UTF باشه یا چیز دیگه ؟ تازه من این برنامه را با بانک SQLserver هم امتحان کردم با همین مشکل برخوردم .
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 
احتمالا با ويندوز 98 اينكار رو كردي
چون 98 يوتي اف رو قبول نمي كنه
اصلا نمي شناسه كه قبول كنه و همه اطلاعات رو به صورت معمولي يعني استاندارد ويندوز ذخيره مي كنه
 

جدیدترین ارسال ها

بالا