فارسي كردن قالب هاي ناك از ابتدا تا انتها

كي پاك كرده آقا سينا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من از طرف كسي كه اونارو پاك كرده معذرت مي خوام

دوستان عزیز تقریبا دو هفته بیشتره که انقلاب فارسی سازی قالب رو اعلام کردم و دیگه لزومی نداره کسی فایل theme رو دستکاری کنه یا به استایل ور بره و در عرض 30 ثانیه شما میتونید یه قالب رو به صورت قابل قبول فارسی شده داشته باشید البته اگه بخواید بهش ور بری و ایمیج ها و غیره رو درست کنید دیگه به خودتون مربوط میشه ولی دیگه مشکلی از نظر راست به چپ و فونت نخواهید داشت
این مورد برای همه پرتال ها قابل انجامه و فعلا من برای زوپس انجام دادم امید وارم که برای نیوک و بقیه هم استفاده بشه
کپی شده از لینک: http://www.jadoogaran.com/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=8
انقلاب فارسي سازي قالب :
اگر تا کنون از تمپليت فارسي استفاده ميکرديد يا کلي با theme ور ميرفتيد تا بتوانيد يک ثيم را فارسي کنيد ما کاري کرده ايم که شما در عرض نيم دقيقه بتوانيد خودتان هر ثيمي را فارسي کنيد.

در اين نسخه فايل themes/stylefa.css را با هر اديتوري مثلا نوت پد باز کنيد و در آخر فايل style.css هر ثيمي که خواستيد کپي کنيد. ثيم شما فارسي خواهد شد و نيازي به تغيير فايل theme.html هم نداريد.
توضيح:
نکته اينجاست که فايل استايل از بالا به پايين خوانده مي شود و درنتيجه اگر شما استايل فارسي را در پايين فايل کپي کنيد کد هاي بالايي خود به خود ناديده گرفته مي شوند.
البته ما اين استايل را بايد به مرور پر بار تر کنيم و ممکن است هنوز ايراداتي در آن وجود داشته باشد در نتيجه لطفا هر ايرادي از جمله ايراد در فونت - راست به چپ - چپ به راست - مخلوط شدن کلمات فارسي و انگليسي - اعداد و غيره را از قسمت نظرات همين فايل به ما اطلاع دهيد.

پيام به فارسي کنندگان ثيم بقيه CMS ها:
شما هم ميتوانيد از اين مورد که ما اطلاع داديم استفاده کنيد و استايل خاص ثيم برنامه مديريت محتواي خود را بنويسيد و در اختيار استفاده کنندگان بگذاريد.

در واقع دیگه گذشت اون روزا که theme.html یا theme.php رو باز میکردی و توی تیبل هاش dir=rtl میزاشتی اینا همش از استایل قابل انجامه
شعار من اینه :
تمام تغییرات فقط باید از فایل استایل باشه و متمرکز روی استایل

omidmtl

Member
عشق مدرن جان واقعا دستت درست لطف تو هميشه شامل حال من ميشه و از بابت ممنون
دانلود ميكنم و سعي مي كنم براي nuke آمادش كنم

پارسا جان يه نكته اي رو كه به نظر من رسيد اينه كه چون تكنيكهاي قالب سازي در قالبهاي مختلف متفاوته بهتره كمي كلي تر اين بحث رو ادامه بديم.

مثلا من يه تم رو فارسي كردم كه هيچ فايل html ي نداشت و تمام كدهاي قالب در فايل theme.php بود براي راست به چپ كردن مشكلي وجود نداشت فكر مي كنم همه بتوننن اين كارو انجام بدن نكته اي كه وجود داشت در تمام صفحات بجز صفحه اصلي بلاك سمت چپ (بلاك عير اصلي) بصورت ثابت نمايش داده مي شد در صورتي كه بلاك سمت راست كه حاوي منوي اصلي هست بايد داراي اين خاصيت باشه بعد از كلي تفحص متوجه شدم كه بلاكي كه در تابع themeheader با دستور block در صفحه نمايش داده ميشه اين خاصيت ثابت بودن رو داره چون در قالب انگليسي منوي اصلي در بلاك سمت چپ هست در ابتدا در تابع مذكور بلاك سمت چپ بود كه من اونو به راست تغيير دادم همين موضوع باعث شد كه بلاك سمت راست (بلاك غير اصلي) كه حالا در سمت چپ صفحه نشون داده ميشه بطور ثابت در تمام صفحات نشون داده بشه و بلاكي كه مثلا براي امتياز دهي به مطلب هست روي بلاك اصلي ظاهر بشه.
براي تست اين موضوع جدولي كه در تابع themeheader بود رو در frontpage شبيه سازي كردم كه شامل 4 سلول به شكل زير بود

<table border="1" width="100%">
<tr>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
</table>

حالا در داخل تگ td اول يه چيزي نوشتم (مثلا سلام) صفحه رو كه نمايش دادم ديدم به اين شكل در اومده

دوباره بعد از كلي كلنجار رفتن فهميدم كه چون direction از چپ يه راسته در نتيجه كلمه در سلول سمت چپي قرار گرفته پس با يه تگ <div dir="rtl"> در قبل از table و بستن اون در بعد از /table مشكل حل شد.

يه مثال ديگه :
اگر به theme هاي سايت www.kalgash.com تا بحال برخورد كرده باشين متوجه شديد كه فايل theme.php خيلي عجيبه و به هيچ سراطي مستقيم نيست در اين حالت كافيه داخل تگ body دايركشن رو راست به چپ كنين مثل
<body dir=\"rtl\"
در اين روش ديگه نياز نيست جاي left و right ها را با هم عوض كنين.
البته اين روش براي اونايي كه به scroll در سمت چپ حساسيت دارن مثل خودم جالب نيست باز هم سعي ميكنم از يه روشي غير از اين استفاده كنم كه scroll در سمت راست باشه

ببینید اگه تمی استایل داشته باشه هر کاری که درون تم بشه انجام داد از استایل هم میشه مثلا
- به جای <table dir=rtl داریم: table{direction:rtl}
- به جای <body dir=rtl داریم: body{ direction:rtl}
و همینطور هر تگی در قالب باشه هر چی میخواد باشه توی استایل میشه گذاشتش و تموم

omidmtl

Member
پارسا جان مي دونم ولي خوب بعضي از تمهاي غير استاندارد انقدر قشنگن نمي شه ازشون گذشت

theme.JPG

عشق مدرن جان ممنون از راهنماييت دارم روي استايل شما كار مي كنم تا در nuke هم كار بده و nuke هم از شيوه فارسي سازي شما بي نصيب نمونه

amin_salehi

Member
مشكلات موجود در فارسي كردن تم(كمك -------------------- كمك)

سلام اقا پارساي گل...
اقا جند تا مشكل دارم تو فارسي كردن تم ها
1.بعضي از تم ها block.html يا footer.html ندارند...
2.// /// table.php ندارند.(در اين مورد توسط اين جانب كشف شد كه قسمت مورد نياز براي تغيير در table.php يعني table width در THEME.PHPموجود است.)
3.وقتي جاي تم ها هم تغيير كرد (اگر با اوصاف بالا راهي بهم بگي كه بتونم اين كار را بكنم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) مشكل راديو باتم هايي كه در فسمت انتخاب هاي تظر سنجي است كه در اخر موضوع قرار مي كيرند نه اولشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
4.اخرين مورد اينكه نظم چهارچوب بلوك ها به هم ميخوره وچوب ها(عكس هاي كنار )مرند تو كه براي اينكه بيشتر بفهمي 2 تا تم كه به اين مشكل گرفتارند رو ضميمه ميكنم

حرف اخر اينكه هر كي كه بگه چه كار كنم خيلي ممنونم ميشم چون 120 تا تم خوب دارم كه همگي اين مشكل را دارند
اگه حل بشه به همه قول مردونه ميدم اپلود كنم و لينكش رو بدم
[email protected]

پیوست ها

• themes.rar
    145.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

amin_salehi

Member
مشكل تم هاي فرستاده شده

اقا اين تم براي نوك 6.5 به بالا ست
مشكل انهم تو فارسي كردنش است........
اگر تونستيد مشكلي كه سر چهارچوب بلوك ها اتفاق ميفته رفع كنيد با
[email protected]تماس بگيريد.....
:wink:
ــــــــــــــــــ
قربون شما
امين

omidmtl

Member
امين جان اشكال شما اينه كه وقتي جدول رو راست به چپ مي كنيد عكسها هم راست به چپ ميشن شما ميتونيد به راحتي با paint اين عكسهارو بگردونيد من براي مثال تم 3D-Fantasy رو درست كردم مي تونيد ببينيد.
اما واسه اينه اگر بقيه هم به اين مشكل برخوردن بدونن كه چيكار كنن روي همين تم توضيح ميدم :
فايلهاي
down-left3
down-right3
left2
left3
right2
right3
رو توي paint باز كن از منوي image گزينه Flip/Rotate رو انتخاب كن و گزينه Flip horizontal رو انتخاب كن و Ok رو بزن همونطور كه ميبينيد عكس از جهت افقي برعكس شد براي همه فايلهاي ذكر شده اين كار رو انجام بديد همين
بطور كلي بعد rtl كردن هر عكسي كه احساس كرديد سر جاش نيست همين بلا رو سرش بياريد به شرطي كه خودتون جاي عكسها رو عوض نكرده باشيد.

پیوست ها

• 3d-fantasy.rar
    31.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

hamid1395

Member
سلام دوستان
ممنون از شما به خاطر آموزش هايتان

من يه مشكل در فارسي كردن دارم
وقتي كه تم ها را فارسي ميكنم با دو بلوك نظرسنجي و آمار سايت مشكل دارم
نوشته هاي داخل آنها به سمت چپ منتقل نميشه
اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
قربان شما
حميد

سلام

ببخشيد دير كردم !

امين : اميد جان گفت ديگه! اميد خيلي ممنون

حميد : خواهش ميكنم -- شما بايد اون فايل بلوك.اچ تي ام ال رو تو فرانت پيج باز كني و اون قسمت وسط كه نوشته هات قرار ميگيره انتخاب كن <سلــكت> و برو تو قسمت پاراگراف و رايت تو لفت رو انتخاب كن و اپــلاي كن

-پارسا-

hamid1395

Member
سلام آقا پارسا
من همان طور كه در آموزش گفته بوديد عمل كردم و block.html را مانند شكل زير اديت كردم
1.gif

و پس ازآن بلوكها به صورت زير در آمده
2.gif

اگر در ديدن عكسها مشكل داريد در فايل زير قراردارند
قربان شما
حميد

پیوست ها

• pics_106.rar
    18.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
بابا من كه ميگم شما با دقت نمي خوني

كله اين بلاك و سلكت كن بعد راست كليك بعد روي پاراگراف كليك كن بعد ان فيلد اول رو بذار روحال رايت تو لفت به خدا همينه!!

hamid1395

Member
سلام پارسا جان
به جز گفتن شرمنده ديگر حرفي ندارم :oops:

من به جاي
12.gif

از
11.gif

استفاده مي كردم
بازم شرمنده :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا