فارسي سازي كامل cms ها و قالبها و ماژولهاي آن

hnikdel

Member
با سلام
چند تا سوال دارم كه مي خوام اونايي كه واقعاً در اين كار خبره هستند نظر بدند و واقعيتها را بيان كنند.

1. براي اينكه بتونم يك اسكريپت يا يك سيبستم مديريت محتواي ساخته شده با php قالبها و ماژولها يش را كاملاً فارسي سازي و سفارشي كنيم و آنرا نصب كنيم و با آن كار كنيم، نياز به آموختن چه زبانهايي است.

2. در هر كدامد از اين زبانها چقدر بايد مهارت داشت؟

3. بهترين مرجع و در عين حال سريعترين و به صرفه ترين يادگيري اين زبانها چيست.
منظورم اينه كه بعد از آموختن اين زبانها بتوانيم كارهايي را كه گفته شد را بتوانم براحتي انجام دهم

4. چقدر طول مي كشد تا بتوانم كار فارسي سازي و سفارشي سازي يك سيستم مديريت محتواي سايت را انجام دهم .

5.بهترين و كاملترين و جامعترين آموزش فتوشاپ cs3 me چيست و چه پيشنهاد مي كنيد؟

در ضمن من خودم يه ديپلم رايانه هستم و از برنامه نويسي اطلاع دارم و كار مي كنم. و تا حالا چند ماژول رو دست و پا شكسته فارسي كردم.

خب من الان منتظر جوابم ... :)

S4DEGH

Well-Known Member
عرض شود كه چند بار يكيش خود من كامل نحوه فارسي سازي رو گفتم ..
و بااين حال چند نفرم مثل شما دوباره تاپيك زدن و منم قفل كردم !!!!

چرا جست و جو نميكنيد توي انجمن .. !

بين زبان مشخصي نداره .. در كل PHP حرف اول رو ميزنه و بايد روش تسلط داشته باشي تا بتوني تو زمينه فارسي سازي يا ساخت ماژول . .. تبهر داشته باشي .. !
اين رو ميگم كه ساختار هاي پرتال ها با هم فرق ميكنن مصلا ساختار ماژول مامبو با نيوك فرق ميكنه و وقتي روي php تسطل خوب داشته باشي ميتوني متوجه بشي كه چي به چي هست !
زبون هاي ديگه هم هست كه تا حدي بلد باشي افاقه ميكني مثل XML - javascripts و جديدا هم آجاكس !

بهترين چيزي كه ميتونم معرفي كنم كتاب : آموزش php در 10 دقيقه مال انتشارات ناقوس هست .. بشرطي كه بخري و بخوني و كار كني نه اينكه بخري بزاري بالاي تاقچه :)

ببين هيچ زماني نميشه تخمين زد براي فارسي سازي بستگي به خودت داره .. سرعت عملت ... و پشت كارت !

سوال آخرتم توي انجمن فتوشاپ بپرس ..

پيروز باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا