Fa غیر قابل هک کردن فایلهای mmb

pmy3d

Member
سلام ببخشید یه راهی هست که بشه باهاش یه کاری کرد که هیچ کس نتونه دیگه فایلهایی که با mmb درست شده رو هک کنه و یکی هم اینکه نفهمه که با mmb نوشته شده:-?

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
اگه از هک کردن منظورتون دکمپایل کردن میشه گفت غیر ممکنه چون بیلدر بر هر پایه ای که بخاین پیاده میشه جز امنیت تاپیکهای زیادی هم برای این مساله ایجاد شده و اگه جستجو کنید منظور من رو بهتر درک میکنید
و یکی هم اینکه نفهمه که با mmb نوشته شده
این مساله کرک کردن حساب میشه و این موضوع تو این انجمن نمیگنجه چون مسائلی از قبیل کرک کردن خلاف قوانین هست و بحث در این مورد قوانین انجمن رو نقض میکنه

peyman136

سلام ببخشید یه راهی هست که بشه باهاش یه کاری کرد که هیچ کس نتونه دیگه فایلهایی که با mmb درست شده رو هک کنه
نه نمیشه بزرگتر از mmb ها شم امنیت ندارن
یکی هم اینکه نفهمه که با mmb نوشته شده
از خیلی راه ها میشه فهمید که با mmb نوشته شده بزرگترینشم تب ورژن هستش که برای تغییر اون باید نسخه اورجینال تهیه کنید

msnv

Well-Known Member
سلام ببخشید یه راهی هست که بشه باهاش یه کاری کرد که هیچ کس نتونه دیگه فایلهایی که با mmb درست شده رو هک کنه و یکی هم اینکه نفهمه که با mmb نوشته شده:-?

سلام
سوال اولتون که دوستان زحمتشو کشیدن
اما در مورد سوال دومتون میتونم بگم این کار نشدنیه چون خودم هر کاری کردم نشد چون حتی اگه تب ورژن فایتون رو هم حذف کنین کافیه فایل در یه برنامه ای مثل notepad باز یشه تا نام MMB رو در اون ببینه که غیرقابل تغییره
تصویر زیر رو ببینین

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22

pmy3d

Member
ولی من یه فایل دانلود کرده بود که یه افغان نوشته بود اومدم اونو Decombine کنم شد ولی بعد از این که خواستم باز کنم ارور داد با Notepad که باز کردم دیدم اولش یه سری متن فارسی تایپ کرده وقتی اونارو پاک کردم باز هم باز نشد. من خیلی از این روش خوشم اومد ولی نمیدونم چجوری اینکارو کرده چون وقتی میخوای یه فایل MMB رو ویرایش کنی بعد چجوری تو MMB باز کنیم که بتونیم Combine کنیمش!!:-?

loo30fer

من خیلی از این روش خوشم اومد ولی نمیدونم چجوری اینکارو کرده چون وقتی میخوای یه فایل mmb رو ویرایش کنی بعد چجوری تو mmb باز کنیم که بتونیم combine کنیمش!!
اینکار بسیار ساده و مبتدی است که هیچ تاثیری در بالا بردن امنیت بیلدر نداره و خواهشا این بحث رو ادامه ندین که کم کم تبدیل میشه به سوال برای نحوه دکمپایل و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا