غیر قابل خمیدگی کردن یه آبجکت

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه
من یه موبایل رو تو طول و عرض چند تا کپی کردم. حالا میخوام به همشون یه wave بدم تا موج مانند بشند ولی خودشون دچار تغییر نشن

حالا چه راهی هست که یه آبجکت رو کاری کرد که پولی هاش خم نشن و ... .

3dmad

Well-Known Member
فکر کردم با پروکسی کردن میشه غیر قابل ویرایشش کرد ولی بازم با wave خم میشه:-?

آخرین ویرایش:

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز . من خودم از این روش استفاده کردم بد نشد. اول یک پلان کشیدم و مدیفایر wave رو به اون دادم . و بعد با استفاده از scatter جسمم رو روی پلان تکثیر دادم . همزمان که پلان موج میخوره اون اجسام هم بدون خمیدگی موج میخورن .
موفق باشی.

nc_hamid

Member
سلام
برای این کار همون طور که دوستمون گفت باید یه سطح تعریف کنی و به اون Wave یا هر مدیفایر دیگه ای که می خوای اعمال کنی بعد Object رو روش Scatter کنی .
روش های Scatter هم زیاده .
اگه کارت انیمیت داره این روشی رو که من می گم امتحان کن روش خوبیه اما شاید تو تعداد بالا سیستم نکشه .
من با Attachment Control کار می کنم .
یه Script ساده برات نوشتم با یه ویدئوی کوتاه ببین . خالی از لطف نیست .

پیوست ها

• AttClone.zip
    3.9 مگایابت · بازدیدها: 24

3dmad

Well-Known Member
سلام دوست عزیز . من خودم از این روش استفاده کردم بد نشد. اول یک پلان کشیدم و مدیفایر wave رو به اون دادم . و بعد با استفاده از scatter جسمم رو روی پلان تکثیر دادم . همزمان که پلان موج میخوره اون اجسام هم بدون خمیدگی موج میخورن .
موفق باشی.
سلام رفیق منم از این روش استفاده کردم و برای اینکه منظم پخش شن سیستم توزیعشو ورتیکال انتخاب کردم ولی یه بدی ای که داره اینه که بعد نمیتونی روش مدیریت داشته باشی مثلا بعضیهاش رو حذف کنی

سلام
برای این کار همون طور که دوستمون گفت باید یه سطح تعریف کنی و به اون Wave یا هر مدیفایر دیگه ای که می خوای اعمال کنی بعد Object رو روش Scatter کنی .
اگه کارت انیمیت داره این روشی رو که من می گم امتحان کن روش خوبیه اما شاید تو تعداد بالا سیستم نکشه .

ممنون حتما امتحانش میکنم.
(دیروز هم کمکت خیلی موثر بود بازم ممنون)

3dmad

Well-Known Member
سلام
آقا من این اسکریپت رو اجرا کردم ولی ارور میده

Capture.PNG

nc_hamid

Member
سلام
شرمنده که من با عجله اسکریپتو نوشتم و براش فیلتر نذاشتم که Error هاش کم بشه .
این Error به خاطر اینه که Plane ی که دادی Edit_Mesh یا Edit_Poly نیست . شاید قبلش بهش Scatter دادی یا Boolean .جسم رو اول به Edit_Mesh یا Edit_poly تبدیل کن بعد بهش Wave رو بده . اگه مشکل داشت بگو دوباره بررسی کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا