غیر فعال کردن یک تکست فبلد که روی یک دکمه قرار گرفته در برابر موس

سلام
من قبلا هم این مشکل را مطرح کردم و جوابهایی را که دوستان داده بودند از جمله تبدیل این تکست فیلد به گرافیک که نمیشد چون من به اون نیاز دارم و نیز مثلا کد mouseEnabled که جواب نمیداد و باز جلوی رویداد کلیک دکمه را می گرفت. خلاص راه دیگه ای نیست که کاری کنم موس اصلا اونو نادیده بگیره و کلیک دکمه زیرش اتفاق بیفته!!

flash.developer

Active Member
PHP:
MyTextFild.mouseEnabled=false
این دستور برای غیر فعال کردن رویداد موس اشیای اینتراکتیو استفاده میشه خواه مووی‌کلیپ باشه، خواه تکست فیلد

نمیشه قبلا هم امتحان کرده بودم. بی زحمت یک نمونه که این کد را توش کار کرده بودید لطف کنید ممنون میشم. اوندفعه هم گفتید میشه ولی نمیدانم اشکال کار کجاست که نمیشه.

سلام
ممنونم نمونه ای که گذاشتید کلاسیک تکست فیلد بود و درست بود ولی مال من tlf هست این تغییر را در نمونه شما دادم و به همون مشکل من برخورد یعنی در مقابل موس عکس العمل نشون میداد. و جلوی کلیک دکمه زیرش را گرفت!!

mmz2006

Active Member
با سلام

من حکمت این نوع برنامه رو متوجه نشدم ولی به نظرم شما از چند راه می تونید به هدفتون برسید.
1:اون برنامه و رویدادی که می خواین برای دکمه زیر تی ال اف می نویسید همون رویداد رو برای تی ال اف تون قرار بدین و خاصیت باتتن مود رو براش ترو کنید تا کاربر فکر کنه دکمه است.

2:وقتی مووس روی تی ال اف رفت با رویداد موس آور ، ویژگی ویزیبلش رو فلس کنید و (اگر بخواهید باز همان متن نمایش داده بشه دکمه زیر باید به صورت مووی کلیپ باشه که یه نمونه از همون تکست رویی، داخل این مووی کلیپ قرار می دین و ویزیبلش رو فلس قرار می دین . هر وقت تکست رویی مخفی شد و ویزیبلش فلس شد حالا این تکست داخل مووی کلیپ رو نمایش می دین و ویزیبلش رو ترو می کنید. در این صورت حالت دکمه بودن مووی کلیپ هم فعاله)

ممنونم من هم از همچین راههای استفاده می کردم تا حالا. ولی دنبال راه اصولی و راحتتر می گردم چون مقدار زیادی کدنویسی را بیشتر می کنه و ایرادات بعدی پیش خواهد اومد. چرا برای تکست بفیلد کلاسیک درست عمل می کنه ولی برای تی ال اف نه!؟

سلام معذرت میخام خواستم بگم چرا به پست بالایی یعنی شماره 9 کسی جواب نداده!

جدیدترین ارسال ها

بالا