Fa غیر فعال کردن دکمه Print Screen

ali.2

Active Member
سلام. من یک پروژه چند صفحه ای با مولتی مدیا بیلدر ساختم. حالا میخام وقتی این فایل اجرایی تو هر کامپیوتری اجرا بشه خاصیت عکس گرفتن از صفحه نمایش تا زمانی که این فایل در حال اجرا شدنه، غیر فعال باشه. یعنی هم دکمه Print Screen غیرفعال باشه و هم تمام اون نرم افزارهایی که از صفحه عکس میگیرن.
برنامه ای هست که من با پروژه خودم ادغام کنم وقتی پروژه اجرا میشه اونم به صورت مخفیانه اجرا بشه و جلوی عکس گرفتن از صفحه رو بگیره. وقتی هم که پروژه بسته شد اونم بسته بشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر اشتباه نکنم، با زدن دکمه ی Print Screen، ویندوز یک عکس از صفحه میگیره و اون رو در حافظه ی کلیپ بورد ذخیره میکنه.
حالا شما میتونید با پلاگین SysMetrics چک کنید وقتی که این دکمه فشرده شد، اطلاعات کلیپ بورد رو تغییر بدید تا اون عکس پاک بشه (گمان میکنم با ارسال یک متن توسط MMB همه ی محتوای کلیپ بورد جایگزین میشد، تست کنید، اگر نشد به نحوی نیاز هست که محتوای تصویری رو تغییر بدید)

booyebaran

Well-Known Member
سلام دوست عزیز برنامه VMware Workstation همه چی از دستش میاد و اگه از دستش نیاد با پاهاش انجام میده.
از فکر سد شدن در برابر عکس و فیلم گرفتن از صفحه دسکتاپ به کل بیا بیرون.چون تخیله....

ali.2

Active Member
تو مولتی مدیا بیلدر کدوم دستور یک فایل تصویری رو در حافظه موقت ذخیره میکنه؟

nevercom

دستوری برای ارسال یک تصویر وجود نداره، اما خاطرم هست که با ارسال یک متن در حافظه ی کلیپ بورد، حافظه ی تصویری هم پاک میشد

من الان MMB در دسترسم نیست، اما بین فایل هام دوتا فایل با نام Print Screen موجود بود که براتون پیوستش کردم، اما نمیدونم دقیقا به دردتون میخورن یا نه

پیوست ها

• Print Screen.zip
    11.7 کیلوبایت · بازدیدها: 25

ali.2

Active Member
این پلاگین کارش چطوریه. هر موقع کلیدی فشار داده بشه اسم اون کلید رو تو یه متغیر متنی میریزه. حالا من باید یک دستور شرطی بنویسم که اگه اسم اون کلید Print Screen بود، یک متن رو تو حافظه موقت بریزم؟ با استفاده از دستور ("$Clipboard("SEND","MyText

nevercom

یکی از قابلیت های این پلاگین این هست که تشخیص بده چه کلیدی فشرده شده.
معمولا کلیدها با یک شناسه مشخص میشن

این مبحث رو ببینید، دقیقا سوال شما هست: غيرفعال كردنى prnt scrn
پیشنهاد میکنم همیشه قبل از ایجاد مبحث جستجو کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا