غیر فعال شدن ram

soroushcompany

New Member
با سلام به دوستان گرامی
چند وقتیه که بعد از بالا آمدن ویندوزم پس از یکی دو دقیقه ram لپتاپم غیر فعال میشه و دیگه نمی تونم از نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ... استفاده کنم.
من موندم که مشکل از کجاست . اگه رم سوخته باشه پس چرا دو دقیقه اول نشون داده میشه اگه سالمه چرا غیر فعال میشه.
ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر
مشخصات سیستم:
لپ تاپ سونی
ویندوز اورجینال 8 - 64 بیت
رم 4 گیگ

attachment.php

پیوست ها

• ram.jpg
    ram.jpg
    124.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام به دوستان گرامی
چند وقتیه که بعد از بالا آمدن ویندوزم پس از یکی دو دقیقه ram لپتاپم غیر فعال میشه و دیگه نمی تونم از نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ... استفاده کنم.
من موندم که مشکل از کجاست . اگه رم سوخته باشه پس چرا دو دقیقه اول نشون داده میشه اگه سالمه چرا غیر فعال میشه.
ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر
مشخصات سیستم:
لپ تاپ سونی
ویندوز اورجینال 8 - 64 بیت
رم 4 گیگ

خود RAM سیستم تون ایرادی نداره، حتی اگه یه لحظه به مشکل بر می خورد کلا سیستم از کار می افتاد. ویندوز یک سرویسی داره به نام Windows Management Instrumentation یا WMI.
این سرویس ئه که اطلاعات سخت افزاری سیستم رو به نرم افزار ها اعلام می کنه. اگه این سرویس از کار بیافته نرم افزار ها نمی توانند اطلاعاتی مثل شماره سریال دیسک، مدل مادربورد، ظرفیت حافظه و ... رو بدونند.
این سرویس روی سیستم شما به دلیلی در حال اجرا نیست یا به دلیلی خطایی اجراش متوقف میشه، برنامه هایی که کاری با WMI ندارند با مشکل مواجه نمیشن ولی نرم افزار هایی
مثل فتوشاپ که می خواهند ظرفیت حافظه سیستم رو بدونند بخاطر از کار افتادن WMI به مشکل بر می خورند.

ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار دهید (
WinR.gif
) تا پنجره Run باز بشه، عبارت services.msc را بنویسید و OK کنید.
پنجره Services باز خواهد شد. سرویس ای با Name ئه Windows Management Instrumentation رو در لیست پیدا کنید و رویش دوبار کلیک کنید. در وضعیت عادی ویندوز این سرویس باید در حال اجرا باشه.
اگه در حال اجرا باشه دکمه Stop فعاله و اگه از کار افتاده باشه دکمه Stop غیر فعاله. وضعیت Startup type رو روی Automatic تنظیم کنید و اگه دکمه Start فعال بود آنرا فشار دهید و نهایتا OK کنید.

اگر به دلیلی Start نمیشه یا مجددا از کار می افته باید تشخیص داد دلیل از کار افتادنش چیه، نباید کار خیلی راحتی باشه، اما میشه از چک کردن فایل های سیستمی شروع کرد.
ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار دهید (
WinR.gif
) تا پنجره Run باز بشه، عبارت cmd را بنویسید و OK کنید.
پنجره Command Prompt باز خواهد شد. چشمکزن منتظر وارد کردن فرمان شما است، اونجا فرمان sfc /scannow را تایپ کنید و کلبد Enter رو فشار دهید. شروع به چک کردن فایل های
سیستمی می کنه، پنجره رو تا زمانی که اجراش تموم نشد و مجددا یک سطر فرمان چشمکزن نوشته نشده نبندید.

soroushcompany

New Member
دوست عزیز Windows Management Instrumentation برای من فعاله و حتی sfc /scannow هم انجام دادم ولی باز مشکل رفع نشده. هم اکنون باز چند دقیقه اول رم را میشناسد بعد غیر فعال می شود

جدیدترین ارسال ها

بالا