غیرفعال کردن اسکریپت اشیا

icefall

Member
با سلام
میخوام یک کلید در پروژه داشته باشم که با کلیک روی اون یه عکس نمایش داده بشه. عکس نمایش داده میشه اما کلیدها و دیگر اشیایی که زیر عکس قرار می گیرن همچنان فعالن یعنی وقتی با ماوس در محدوده ی اون کلید و اشیا قرار بگیرم و کلیک کنم روش، کدهای مربوط به اون کلید ها و اشیا اجرا میشن.
چطور می تونم کلید ها و اشیایی که زیر عکس قرار می گیرن رو در هنگام نمایش عکس غیر فعال کنم؟
مرسی.

• Like
Reactions: pcj

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام
میخوام یک کلید در پروژه داشته باشم که با کلیک روی اون یه عکس نمایش داده بشه. عکس نمایش داده میشه اما کلیدها و دیگر اشیایی که زیر عکس قرار می گیرن همچنان فعالن یعنی وقتی با ماوس در محدوده ی اون کلید و اشیا قرار بگیرم و کلیک کنم روش، کدهای مربوط به اون کلید ها و اشیا اجرا میشن.
چطور می تونم کلید ها و اشیایی که زیر عکس قرار می گیرن رو در هنگام نمایش عکس غیر فعال کنم؟
مرسی.

دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم زيرعكستون و درست به اندازه‌اي كه تمام عناصر داخل محدوده موردنظر رو دربر بگيره يك شي HotSpot ايجاد كنيد. اين HotSpot رو مخفي كنيد و همزمان با نمايش عكس اون رو هم با دستور Show نمايش بديد.

دراينصورت اشيايي كه زير شي HotSpot هستن غير فعال خواهند شد.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
[SaMaN];1021938 گفت:
فقط کافیه ، تیک Enable Actions رو برای عکس مورد نظر بزنید.

با احترام
من فکر میکردم منظورشون تمام کلیدها و عناصری هست که به شکلی در محدوده عکس هستن. مثلا ممکنه یک کلید نصفش تو محدوده عکس باشه که خب طبیعتا عکس که روش نمایش داده میشه بخشی از کلید رو میپوشونه ولی نصف دیگه کلید بیرون از محدوده عکس هست و همچنان قابل استفاده !

روش شما برای کلیدهایی موثر هست که کاملا زیر عکس پنهان بشن.

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا