غیرت php داری بیا تو !! قضیه ناموسیه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

foranyone

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز :

امروز سر کلاس هرکاری کردم و از php دفاع کردم استادمون همش می گفت ASP.net بهتره که بهتره !!

میگفتن تو سایت های بزرگ و پروژه های بزرگ از php استفاده نمیکنن و php پیش ASP.net مثل یه بچه 2 ماهه میمونه!

میگفتن چون php زبان تفسیری محسوب میشه سرعت اجراش ازَُ ASP.net پائینتره !!

آخرشم گفت اول مطالعه کن بعد یه چیزی رو بگو منم دیگه بحث رو ادامه ندادم !

استادمون ASP.net رو از نظر قدرت به تریلی و php رو به پراید تشبیه کردن !!

خواهشی که از هواداران php دارم :

[*]چندتا سایت خیلی بزرگ معرفی کنید که با php نوشته شده !

[*]چه منابع معتبری دارین که بشه بهش استناد کرد و ثابت کرد که php قوی تره !

با تشکر :rose:

MDP

Well-Known Member
این بحث کهنه شده دیگه شما و استلدتون باید اول حد اقل بیشتر درباره asp.net بدونید.

کسی که بگه php رقیب asp.net هست کاملا معلوم میشه که هیچی از برنامه نویسی وب که نمی دونه هیچ داره چرت و پرت هم میگه.

/

دوست عزیز به من سر این موضوع همین که php قوی تره یا .net از دانشگاه اخراج شدم.از هر 100 تا استاد برنامه نویسی و برنامه سازی توی دانشگاه ها 10 تا عاقل پیدا میکنی.پس الکی داغ نکن.

/

برای اطلاعت هم بگم که asp.net زبان برنامه نویسی وب نیست.:rose:
/

و کلام آخر هیچ منبعی برای اثبات این موضوع پیدا نمی کنی .ولی طبق آمار سرعت لود شدن صفحات دات نت در بار دوم لود شدن و نهایت بهینگی 3 برابر سریع تر از php هست.ولی php قدرت های قوی تری ازجمله url rewriting داره که البته توی نسخه 3.5 دات نت کاملا مرتفع شده.

هنوز کسی جرات مقایسه .net 3.5 رو با php نکرده.چون فوق الاده قوی شده ، قابلیت هایی از جمله : LINQ,MVC,Dynamic Datat,Ajax 3.5,.... .طرفداران php منتظر نسخه جدید هستند برای مقایسه.

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت دوستان عزیز :

امروز سر کلاس هرکاری کردم و از php دفاع کردم استادمون همش می گفت ASP.net بهتره که بهتره !!

میگفتن تو سایت های بزرگ و پروژه های بزرگ از php استفاده نمیکنن و php پیش ASP.net مثل یه بچه 2 ماهه میمونه!

میگفتن چون php زبان تفسیری محسوب میشه سرعت اجراش ازَُ ASP.net پائینتره !!

آخرشم گفت اول مطالعه کن بعد یه چیزی رو بگو منم دیگه بحث رو ادامه ندادم !

استادمون ASP.net رو از نظر قدرت به تریلی و php رو به پراید تشبیه کردن !!

خواهشی که از هواداران php دارم :

[*]چندتا سایت خیلی بزرگ معرفی کنید که با php نوشته شده !

[*]چه منابع معتبری دارین که بشه بهش استناد کرد و ثابت کرد که php قوی تره !

با تشکر :rose:
چیزی برای دفاع کردن وجود نداره، بی خودی وقت تون رو برای دفاع تلف نکنید. استاد شما نهایتا یک متخصص برنامه نویسی
تحت وب است که به نظرش قدرت ASP.net در مقایسه با php مثل مقایسه تریلی با پراید است. اینکه استاد شما چطور
فکر می کند نه تغییری در قدرت و موقعیت ایندو زبان دارد و نه بازار کار شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

مقایسه قدرت دو زبان برنامه نویسی اساسا کار اشتباهی است، زبان برنامه نویسی مثل قلمو یک ابزار طراحی است،
قدرت اش را استعداد و مهارت برنامه نویس اش تعیین می کند نه خود ابزار. برای برنامه نویسی که به زبان انتخابی اش
مسلط باشد، هیچ حد و مرزی وجود ندارد جز توانایی شخصی.

شما هم می توانید با قاشق غذا بخورید و هم با چنگال، هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که برای یک موارد خاص
ایده آل اند ولی برای مواردی نامناسب اند. با وجود اینکه قابلیت هایشان متفاوت است، اینکه قاشق قوی تر است یا چنگال
مفهوم مشخصی ندارد.

X7337X

Member
خوب هر کسی از علمی که داره دفاع میکنه

من php رو به aps.net بهتر میدونم شاید بخاطر اینکه بلدم باهاش کار کنم

php چون opensource هست یه سری افراد سمتش نمیرن در صورتی که اشتباه میکنن

استاد شما هم به خاطر کار و تخصصی که داره مجبوره همچین حرفی بزنه

ارزش نداره بابا بیخیال

فقط بهش بگو سایت هایی که با asp.net نوشته میشن همه تو کاراییشون تقریبا یکی هستن ولی ظاهر زیبایی دارن
ولی سایت های php علاوه بر (شاید ظاهر زیبا) به بهترین کارایی ها و بالاترین قدرت تشکیل شدن

این asp کارا نمیدونن که فروم هایی که استفاده میکنن php هست

به هر حال ما که دعوا نداریم

به امید روزی که php با کاربرد بالاتر و قدرت بیشتری ظاهر بشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:

yakoza

Well-Known Member
خيلي درباره اين موضوع بحث شده و هركي با زبوني كه كار ميكنه ميگه بهتره و آخرش به دعوا كشيده شده و چنتا مجروح داده :mad:

بنا به فتواي جمعي از علماي وب مقايسه اين دو كار درستي نيست و مكروهه

بي خيال بابا چي كار داري كدوم بهتره كارتو بكن

Sub.Zero

Member
دوست عزیز به همچین نتیجه ای نمیرسی !
یادمه چند سال پیش اینجا یه بحثی در همین مورد شده بود !
Oxygennews و آقا امید !
خالی از لطف نیست به اینجا هم سر بزنید ! ببینید کی این بحث شروع شده و کی تمام شده !
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=6510
یعنی اینکه این 2 زبان رو نمیشه با هم مقایسه کرد !

آخرین ویرایش:

amirepsilon

Active Member
سایت های بزرگی با php نشوته شدن
yahoo - google
حتما که نباید توی آدرس بار نوشته شده باشه .php یا .asp !!!

ooghry

Member
سلام به همه ، منم نمیخوام مساله رو کش بدم
ولی وقتی میخواین تو webmessenger.yahoo.com لوگین کنین به یه صفحه ریدایرکت میشین به نام
http://webmessenger.yahoo.com/close.php?r
شاید این صفحه آنچنان مهم نباشه ولی حداقل با php نه با asp.
واسه ماها که همه چیمون مجانیه (کرک شدست) مثل سیستم عامل و وب سرور، ادیتور و حتی ویدئو های آموزشی یا کتابایی که میخونیم با قیمت پایین از بازار تهیه میشن یا مجانی از اینترنت دانلود میشن  ، ارزش open source بودنو لمس نمیکنم.

3dsmax

Member
بچه‌ها راست میگن

معلومه مثلا بیشتر سایت‌هایی که روزانه باشون سرکار داریم پسوندشون php هست
بجز اونا که سرشون کرم میریزنو پسوندشونو html میکنن :D

پس معلومه که طرفداراش بیشتره و معروف تره و خیلی هم کامله :wink:

بابا asp همچیش آمادست، برا تلنداست :lol:

آخرین ویرایش:

justpersian

Member
سایت های بزرگی با php نشوته شدن
yahoo - google
حتما که نباید توی آدرس بار نوشته شده باشه .php یا .asp !!!
این دو تا سایت صرفا فقط از PHP استفاده نمی کنند ! از زبانی هایی مثل جاوا یا C هم بهره می برند !
اما خب اینکه سایت های بزرگی با php «وشته شدن توش شکی نیست !
wordpress , blogger , facebook , friendfeed و اکثر شبکه های اجتماعی که این روزها بازارش داغه
اما نمیشه گفت سایتی رو که با php میش نوشت با asp.net نمیشه نوشت و یا برعکسش !
ولی خب از این نکته که php نقاط قوتی نسبت به asp.net داره نمیشه چشم پوشی کرد !
من خودم هم با asp کار کردم هم با php اما به نظر من asp.net رو راحت میشه یاد گرفت اما php رو ترجیح میدم !
اما در مورد استاد دانشگاه باید بگم خودشو ناراحت نکن :D اگه چیزی می فهمید کل کل نمی کرد :wink:

Patris Net

Member
دوست عزيز هر كاربري با اون زباني كه خودش براش مقبول تره كار مي كنه و تصور ميكنه قوي تره و اين هنر اون كد نويس هست كه قدرت اون زبان رو نشون بده!

خود من اينقدر كه واسه پي اچ پي راغبم هيچ تمايلي به asp.net ندارم .

Masoud1365

مدیر انجمن
دوست عزیز به من سر این موضوع همین که php قوی تره یا .net از دانشگاه اخراج شدم.از هر 100 تا استاد برنامه نویسی و برنامه سازی توی دانشگاه ها 10 تا عاقل پیدا میکنی.پس الکی داغ نکن.

.

واقعا بحث بسیار جالبی هست !
چون من هم به خاطر همین موضوع و بحث با اساتید از دانشگاه اخراج شدم .

amirepsilon

Active Member
آخه مگه میشه یه نفر برای مخالفت با یه موضوع علمی از یه جا اخراج بشه !

Masoud1365

مدیر انجمن
آخه مگه میشه یه نفر برای مخالفت با یه موضوع علمی از یه جا اخراج بشه !
آره ! به راحتی !!!
بعد از کلی کل کل کردن با استاد چند بار بهم تذکر دادند . منم توجهی نکردم و در نهایت بهم گفتن اگر ادامه بدی اخراج میشی منم گفتم چیزی که استاد اشتباه میگه رو باید بگم و برام مهم نیست که اخراج بشم یا نه ( البته زیاد مهم نبود :d ) و در نهایت اخراج شدم :-?

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا