غير فعال كردن كنترل

سلام
من چندتا راديو باتن دارم كه مي خوام نسبت به انتخابي كه از اين ها شد يكسري ديگه از كنترل ها فعال يا غير فعال بشه

مهم: نمي خوام visible دست بزنم يعني كاربر كنترل ببين اما دسترسي نداشته باشه

من با #C و ASP.Net كار مي كنم

منظورت از بقیه کنترل ها چیه؟نوع اون چیز هایی رو که می خوای غیر فعال بشن رو بزار.مثلاً textbox یا button یا checkbox یا ....راستی:اگه با visiblity بخوای کار کنی غیر فعال نمیشن بلکه ناپدید میشن و از صفحه حذف میشن.

ادامه و تكميل سوال ؟

منظورت از بقیه کنترل ها چیه؟نوع اون چیز هایی رو که می خوای غیر فعال بشن رو بزار.مثلاً textbox یا button یا checkbox یا ....راستی:اگه با visiblity بخوای کار کنی غیر فعال نمیشن بلکه ناپدید میشن و از صفحه حذف میشن.

منون :rose:
من يك فرم ساده دارم كه مثل هر فرمي توش textbox و button و RadioButton و checkbox داره
من مي خوام هر چهار نوع اين ها در حالت هاي مختلف انتخاب بوسيله يكسري از همين كنترل هاي موجود در فرم فعال يا غبر فعال شه
كاري كه در فرم معمولاً انجام مي شه

در ضمن من مي دونم Visisble عدم نمايش داره واسه همين نمي خوام
مي دونم بايد به خواصيت Enabled دسترسي پيدا كنم اما چطوري ؟

از این استفاده کردی؟
HTML:
document.getElementById("control_id").enabled=true OR false
که البته به اون کنترل هم باید یه id بدی که بتونی ازش تو این عبارت استفاده کنی.
اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم!

اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم!

باز هم ممنون
آره از اين كد استفاده كردم در واقع اگر كنترل ها HTML باشه با ID كه مي ديم از تو تابع جاوا راحت با اين كد شما بهشون دسترسي دارم قضيه حل.

اما همونطور كه قبلاً اشاره كردم من با ASP.Net و #C مي نويسم و با اين كد و ID يا name هر چي ديگه نتونستم به اون كنترلها دسترسي داشته باشم :cry:
چي كار كنم ؟ راه حل چيه ؟ ( آيا غير جاوا راه ديگه اي هم داره ؟ )

باز هم پيشاپيش از كمكتون ممنون

شرمنده من php کارم و تا همینجاش خوندم!
نمیدونم سیستم شما تو asp.net یه ریختیه.

جدیدترین ارسال ها

بالا