غيرفعال كردنى prnt scrn

ali guard

Member
دوستان راى هست براى غير فعال كردنى برين سكرين ويا در حالى اجراى اوتورن اگر كاربر دوكمةى برينت سكرين زديك سكريبت اجرا بشة بةجاى عكس گرفتن صفحة

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
مثال

این مثال، یکی از مثالهای بسته ی پلاگین SysMetrics هست که من برای شناسایی کلید Print Screen، براتون تغییرش دادم.

پیوست ها

• Print Screen Key State.rar
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 58

ali guard

Member
سلام دوستا مةن نمونة و بلاگين شومارو تيست كردم ولى هنوز جواب نميد هيج كودميش
ولى من برنامةى snaglt نصب كردم وقتى برنت سكرين ميزرم باهمكارى سناگلت عكسرو ميطيرة يانى

nevercom

ويا در حالى اجراى اوتورن اگر كاربر دوكمةى برينت سكرين زديك سكريبت اجرا بشة بةجاى عكس گرفتن صفحة
من این قسمت از جمله ی شما رو اینجوری تعبیر کردم:
و یا اگر در حال اجرای اتوران، کاربر دکمه پرینت اسکرین رو زد یه اسکریپت اجرا بشه، بجای عکس گرفتن از صفحه""
خب تو این مثال هر وقت دکمه ی Print Screen فشرده بشه، برنامه تشخیص میده و یه متن رو نشون میده، خب شما میتونید کاری کنید که وقتی دکمه فشرده شد، محتویات Clipboard خالی بشه، چون عکس گرفته شده تو کلیپ بورد کپی میشه، برای خالی کردن کلیپ بورد هم فکر کنم یه پلاگین بود که اسمش رو الان بخاطر ندارم.

ali guard

Member
د، محتویات Clipboard خالی بشه، چون عکس گرفته شده تو کلیپ بورد کپی میشه، برای خالی کردن کلیپ بورد هم فکر کنم یه پلاگین بود که اسمش رو الان بخاطر ندارم.[/quote]

بايد ج جور كليب بورد باك كنم اطر يك ميسال بزريد ممنوم

nevercom

جالبه...!
من چون فکر میکردم متن ها و تصاویر در کلیپ بورد جداگانه ذخیره میشن، رفتم از پلاگین استفاده کردم ! حتی امتحان هم نکردم
ولی الان که پست سامان رو خوندم، یه لحظه امتحان کردم دیدم حق با سامانه !
بهرحال، من تو این مثال توسط پلاگین PlugX اول کلیپ بورد رو خالی کردم و یه بار دیگه برای اطمینان، یه عکس دیگه به کلیپ بورد ارسال کردم تا اگه مشکلی تو پاک کردن کلیپ بورد پیش اومد، عکسی که ما به کلیپ بورد ارسال میکنیم جای عکس گرفته شده رو بگیره. ولی روش سامان خیلی راحت تره، من داشتم لقمه رو دور سرم میچرخوندم !!!

پیوست ها

• Disable Printscreen.rar
    41.2 کیلوبایت · بازدیدها: 69

ali guard

Member
Nevercom عزيز جزى شوما رو تيست كردم ولى جواب نداد وقى دكمة زدم سناگلت راهت عكس گرفت
اقا سامان اگر بتوانيد يك نمونة از اين روش خودت برام دروست كنيد ممنونم (( بهش ارسال کنید.)) نفهميدم يانى جى
يك نمونة بزريد ممنونم

فارسى من دستو پاشكست است البتة ببخشن با اين زبونم شومارو عزيت ميكنم

nevercom

Nevercom عزيز جزى شوما رو تيست كردم ولى جواب نداد وقى دكمة زدم سناگلت راهت عكس گرفت
احتمالاً منظور شما برنامه ی SnagIt هست،
ببین علی جان، تمام این بحث ها برای غیر فعال کردن عکسبرداری توسط کلید Print Screen استاندارد ویندوز هست، برنامه هایی مثل SnagIt از روش های دیگه ای برای عکس برداری استفاده میکنن، و طبعاً این روشها برای برنامه هایی مثل SnagIt جواب نخواهد داد.

برای تست کردن روش سامان و اینکه متوجه بشید منظور سامان چی هست، در همون مثال کدهای زیر رو جایگزین کدهای قبلی کنید:
کد:
  [color=#009000]/*[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("ClipBoard","Clean") 
  PathToImage$=[color=#800000]'<Embedded>\Not Allowed.bmp'[/color] 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("ClipBoard","PathToImage$") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("ClipBoard","SendImage")*/[/color] 

Empty$=[color=#800000]''[/color] 
  [color=#000090][b]Clipboard[/b][/color]("SEND","Empty$")

آخرین ویرایش:

ali guard

Member
احتمالاً منظور شما برنامه ی SnagIt هست،
ببین علی جان، تمام این بحث ها برای غیر فعال کردن عکسبرداری توسط کلید Print Screen استاندارد ویندوز هست، برنامه هایی مثل SnagIt از روش های دیگه ای برای عکس برداری استفاده میکنن، و طبعاً این روشها برای برنامه هایی مثل SnagIt جواب نخواهد داد

عزيزم منظورم سناگلن نيست

اين ميسالى شوما تيست كردم برينت اسكرين راحت عكس ميكير

اگر سناگلت از تاسكبار كنارة ساعت اجرابشة بابرنامةى سناگلت عكس باز ميكنة اگر نا ميتوانيد عكس گرفتة شود توى PAINT بيست كنيد

با هر حال برنت اسكرين كار خودش انجام ميدة:sad:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوستان آیا این پلاگینی که ازش استفاده کردین و برای علی آقا مثال ساختید کلید های زده شده رو هوک میکنه یا نه فقط زمانی که فرم برنامه در حالت انتخاب باشه کار میکنه ؟ آخه خیلی وقته با MMB کار نکردم یادم نیست .

اگر ه.ک نمیکنه پس نباید درست کار کنه ، علی آقا شما تا فردا عصر صبر کن برات یه برنامه مینویسم تا به پروژت اضافه کنی و مشکلت حل شه ، و در ضمن کلیپبرد در ویندوز برای Text و Bitmap جدا در نظر گرفته میشه .

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
بله این پلاگین رو میشه برای برنامه هایی مثله KeyLogger استفاده کرد.
در مورد جدا بودن کلیپ بورد. خیر اینطوری که شما میگید ، نیست.
کافیه شما یه پرینت اسکرین بگیرین بعدش یه متن رو کپی کنید. برید توی برنامه Paint میبینید که گزینه Paste غیر فعاله.

ali guard

Member
[saman];750749 گفت:
بله این پلاگین رو میشه برای برنامه هایی مثله keylogger استفاده کرد.
در مورد جدا بودن کلیپ بورد. خیر اینطوری که شما میگید ، نیست.
کافیه شما یه پرینت اسکرین بگیرین بعدش یه متن رو کپی کنید. برید توی برنامه paint میبینید که گزینه paste غیر فعاله.

اقا سامان من يك متن با كلب بورد ايرسال كردم در حال زدن دگمةى برنت اسكرين اين متن كپى ميكنة دروست هست
ولى اگر دكمة رو نگهداشتى راحت عكس ميگيرد

اين نمونش كة تغير دادم

پیوست ها

• Disable Printscreen.rar
    41.3 کیلوبایت · بازدیدها: 43

Saman

الان مثالی رو گذاشتید تست کردم.
مشکلی نمی بینم ، وقتی پرینت اسکرین میزنم ali guard به Clipboard میره.
حتی اگه هم نگرش دارم .. همینه.

ali guard

Member
اقا سامان دروست است ali guard به Clipboard میره ولى اگر سه سانيه برنت سكرين رو نگهداشتى عكس ميگير
اين بار تيست كنيد ببين دروست ميگم:cry:

Saman

بازم تست کردم ... ali guard رو به کلیپ بورد میبره.
دوستان لطفا تست کنن.

Saman

بازم تست کردم ... ali guard رو به کلیپ بورد میبره.
دوستان لطفا تست کنن.

ali guard

Member
ali guard رو به كليپ بورد مي بره و PrintScrn رو غير فعال مي كنه ...

اگر يك بار و دوو بار بزنيد غير فعال ميكند ولى اگر سريع سريع بزنيد عكسش ميگير

لطفا با اين جور تيست كنن

دگمةي printscrn بزنيد دستت بار نداريد تا 3سة سانية باد بريد توى pain دگمةى crtrl + v بزنيد ميبينى عكس گرفتاست

ويا جند بار سريع دكمة بفشاريد

دوستان تيست كنن

جدیدترین ارسال ها

بالا