سلام عكس غروب چند روز پيش روستا.هنوز تازه ست...عجب نقاشي i1180853750 موفقيت
Webber Well-Known Member Jun 9, 2009 #1 سلام عكس غروب چند روز پيش روستا.هنوز تازه ست...عجب نقاشي [miuc]i1180853750[/miuc] موفقيت
saeedesign Member Jun 15, 2009 #3 سلام...عکس خیلی قشنگ و خوبی شده..کادربندی اش هم تقریبا عالیه.. فقط در مورد دورببین و مکان توضیح بدید..ممنون موفق باشید
سلام...عکس خیلی قشنگ و خوبی شده..کادربندی اش هم تقریبا عالیه.. فقط در مورد دورببین و مکان توضیح بدید..ممنون موفق باشید
nevercom کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر Jun 16, 2009 #4 عکس قشنگی شده، کادر بندیش هم خوبه فقط بنظرم نویزش یه کمی زیاد شده (که البته شاید بخاطر دوربین باشه)، با کمی روتوش و دستکاری عکس خیلی قشنگی خواهد شد.
عکس قشنگی شده، کادر بندیش هم خوبه فقط بنظرم نویزش یه کمی زیاد شده (که البته شاید بخاطر دوربین باشه)، با کمی روتوش و دستکاری عکس خیلی قشنگی خواهد شد.
Webber Well-Known Member Jun 18, 2009 #5 سلام در مورد دورببین و مکان کلیک کنید تا باز شود... دوربين موبايل هست.حدود 2.0 مگاپيكسل. شبستر-روستاي امـــيرزكريا خوشحال ميشم دوستاني كه مايل هستند اين رو كمي ويرايش كنند شايد كمي كيفيتش بهتر بشه. ممنونم دوستان موفق باشيد
سلام در مورد دورببین و مکان کلیک کنید تا باز شود... دوربين موبايل هست.حدود 2.0 مگاپيكسل. شبستر-روستاي امـــيرزكريا خوشحال ميشم دوستاني كه مايل هستند اين رو كمي ويرايش كنند شايد كمي كيفيتش بهتر بشه. ممنونم دوستان موفق باشيد
sohiel_tanha Member Jun 19, 2009 #6 من اين پرتو هارو خيلي دوست دارم يكي از زيبا ترين نورهايه خداداديه :دي با اين كه موبايل ولي بازم خوبه موفق باشي و خسته نباشي
من اين پرتو هارو خيلي دوست دارم يكي از زيبا ترين نورهايه خداداديه :دي با اين كه موبايل ولي بازم خوبه موفق باشي و خسته نباشي
saeedesign Member Jun 20, 2009 #7 این پرتوها ، ابر ، بعی اوقات غبار و ... از تغذیه های عکاسی هست همیشه عکس رو قشنگ می کنه !
Justin.Fraider Member Jul 4, 2009 #9 webber گفت: خوشحال ميشم دوستاني كه مايل هستند اين رو كمي ويرايش كنند شايد كمي كيفيتش بهتر بشه. کلیک کنید تا باز شود... عکس به این قشنگی دیگه ویرایش نمی خواد ولی شاید یه کم صاف بشه دلچسب تر بشه من که این کار میکنم و لذتش میبرم
webber گفت: خوشحال ميشم دوستاني كه مايل هستند اين رو كمي ويرايش كنند شايد كمي كيفيتش بهتر بشه. کلیک کنید تا باز شود... عکس به این قشنگی دیگه ویرایش نمی خواد ولی شاید یه کم صاف بشه دلچسب تر بشه من که این کار میکنم و لذتش میبرم