عیدتون مبارک!!

hamid ir

Well-Known Member
سلام
سال نو رو به همه شما دوستان مجید آنلاینی تبریک میگم و امیدوارم سالی سر شار از موفقیتهای فراوان همراه با سلامتی داشته باشید .
حالا که عیدو تبریک گفتیم یادی هم ازبچه های قدیم این انجمن بکنیم که الان در بین ما نیستند. مثل آبتین -سایان-ایمان-مصطفی(Gate Keeper) - مهرداد--علیرضا (alireza_metal) و تازگی ها شهرام!!
شرمنده مخم تا اینجا کشید و بقیه اسمها به ذهنم نمیرشه.اگه به ذهنتون رسیدحتماً بگید.
مخلصتون
حمید ایرانشاد

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
منم به نوبه‌ي خودم سال جديد و به همه تبريك مي‌گم اميدوارم كه هميشه موفق و مويد باشيد.

Ocarina

Member
منم سال نو رو به همه دوستان مجید آنلاینی تبریک میگم
سال 84 واسه من خوب بود امیدوارم سال 85 هم اینطور باشه
با آرزوی موفقیت برای همه......
علی مرادی (20 دقیقه پس از سال 85)

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام ، منم این سال نو رو به همه ی دوستان تبریک می گم و امییدوارم هر جا که هستید موفق و پیروز باشید.

zfarhad2003

Member
سال نویه همتون مبارک باشه

امیدوارم سال پراز عشق و محبت داشته باشین/

NaviD.R.R

Member
امیدوارم که سال پر باری براتون باشه و روز به روز در هر زمینه ای که فعالیت می کنید پیشرفت کنید و لبخند همیشه رو لباتون باشه.

راورا

Member
سلام
منم به نوبه خودم این سال جدید رو به همگی تبریک میگم و
امیدوارم که سال خوبی رو پیش رو داشته باشین
و ارزو میکنم که همیشه موفق باشید ....

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم سال 85 رو به همگی تبریک میگم. حمید راست میگه ها !!! تازگیا شهرام خیلی کم پیدا شده!!

انشالا سال 85 بهتر از سال 84 برای همگی باشه و سایت هم موفقیتای سال 84 رو بهتر و بیشتر تکرار کنه.

S4DEGH

Well-Known Member
منم به نوبه خودم .. سال نو را بر همه دوستان و آشنايان تبريك ميگويم !
انشالله در پناه ايزد منان سالي خوش و پربركت در پيش داشته باشيد !

حمید راست میگه ها !!! تازگیا شهرام خیلی کم پیدا شده!!
شهرام بدليل بعضي از مشكلات سياسي .. اجتماعي .. فرهنگي .. خصوصا محيط زيست !! نمي تونه بياد /!

mostafa_az

Well-Known Member
منم سال جديد رو به همتون تبريك ميگم . اميدوارم سالي پر از بركت و موفقتر از سال پيش رو پشت سر بزارين .

مخلصيم
مصطفي

hamid ir

Well-Known Member
sadeghkhafan گفت:
منم به نوبه خودم .. سال نو را بر همه دوستان و آشنايان تبريك ميگويم !
انشالله در پناه ايزد منان سالي خوش و پربركت در پيش داشته باشيد !

شهرام بدليل بعضي از مشكلات سياسي .. اجتماعي .. فرهنگي .. خصوصا محيط زيست !! نمي تونه بياد /!
جداً صادق تو میدونی برای چی نمیاد
همه یکی یکی دارن میرن !!!!!!!!!!

d@nial

Well-Known Member
من هم سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم، امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید!

fuladi

Member
منم فرارسيدن سال نو را به همه عزیزان تبریک می گم.اميدوارم سال خوبي پيش رو داشته باشيد

fuladi

Member
اااا پيام تبريک من عين تبريک دانيال شد!!!در حالي که در يک لحطه send کرديم!

mostafa_az

Well-Known Member
آف تاپيك :
شهرام هميشه هستش . ميتونين احساسش كنين . هميشه و همه جا در كنار شماست . ( همين الان يه فيلم هندي ديدم
286.gif
285.gif
)

نه . جدني شهرام هستش . تقريبا هر روز هم به انجمن ها يه سري ميزنه ، ولي چون مشغله كاري داره نميتونه زياد فعاليتي داشته باشه .

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا