عکس گرفتن از شی کریستال

سلام

چطوری میتونم از یک شی کریستال عکس بگیرم که رفلکس نداشته باشه!

مثلا : لیوان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظورت دقيقا از رفلكس چيه؟ رفلكس نور يا رفلكس خود عكاس داخل شيء؟

Marzban

Well-Known Member
از چادر عکاسی باید استفاده بشه که همه رفلکس ها رو بر روی اشیاء داخلش از بین میبره.

امیر خان کاملا درست فرمودید.
اگر اجازه بدید جسارتا یه توضیحی در مورد چادر عکاسی بدهم.
چادر عکاسی محفظه ای غالبا استوانه ای شکل و به صورت سر بسته از جنس پارچه ای خاص و به رنگ سفید می باشد.كه بسيار مناسب براي عكاسي از مصنوعات سیقلی و شفاف می باشد.
شی دورن این محفظه قرار میگیرد و توسط سوارخی که در جداره چادر نصب شده دوربین وارد شده و عکاسی انجام می شود.
جنس این نوع پارچه بسیار مناسب است برای نور پردازی و فلاش لایت از خارج.و در واقع سبب می شود که خروجی ما عکاسی یک دست باشد.
عکاسی از سایر اشیاء نیز با این روش خروچی بسیار خوبی را می دهد.

پیوست ها

• 0.jpg
    0.jpg
    51.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 0 (1).jpg
    0 (1).jpg
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 0 (2).gif
    0 (2).gif
    32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 0 (3).jpg
    0 (3).jpg
    174.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 0 (4).jpg
    0 (4).jpg
    176.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون مهدي جان توضيح واقعا جالبي بود.
66tru6d_th

هميشه برام اين سوال بود كه بعضي از عكسا كه زمينه و دور و بر عكس كاملا سفيده چجوري گرفته ميشه.
dunnosmiley.gif
اولش فكر ميكردم كه تو استاديوهاي مخصوص كه تمام در و ديوار سفيد رنگه عكاسي انجام ميشه ولي با اين توضيح جالبي كه دادي متوجه شدم قضيه از چه قراره.
128fs318181.gif

mahyar_k3

Member
اگه اشتباه متوجه سوال نشده باشم، این دوستمون میتونه از فیلتر پولارایز هم کمک بگیره که کار کردن باهاش راحت تره.

pythoN

Active Member
منم به این مشکل بر خوردم اما هیچ کدوم از شیوه ها راحت نیست .(فکر نکنید تنبلم ها اما راه حل ها یه کم سخته :D )
در زمن مشکل من با reflex خودم روی شیع هست
مرسی

Marzban

Well-Known Member
اگه اشتباه متوجه سوال نشده باشم، این دوستمون میتونه از فیلتر پولارایز هم کمک بگیره که کار کردن باهاش راحت تره.
دوست عزيز فيلتر پلايرزه هم مي تونه موثر باشه
ولي يك نكته اي را بايد در نظر گرفت
تا اونجائي كه بنده اطلاع دارمفيلتر پلاريزه در جاهائي ميتونه خوب عمل كند كه جهت رفلكس در يك سو باشد ولي زماني كه از چندين جهت مختلف رفلكس داريد نمي تونيم از اين فيلتر استفاده كنيم.

Marzban

Well-Known Member
در زمن مشکل من با reflex خودم روی شیع هست
مرسی
دوست عزيز اگر به تصاوير خوب دقت كنيد متوجه مي شويد كه نمونه اي از چادر هاي عكاسي هستند كه باعث حذف اين رفلكس مد نظر شما نيز مي شود.
بستگي به محت قرار گرفتن دهانه عكاسي دارد

sadi

New Member
رفلكس نور

لازم به توضيحست كه مي توان از يك نوع اسپري ضد رفلكس جهت عكاسي استفاده كرد .
بلفرض مثال اگر به خواهيد از يك پوستر كه روكش Uv خورده باشد حتما ميبايست اسپري ضد رفلكس استفاده نمود و درچادرسفيد اين امكان وجود ندارد.
در واقع اين اسپري به شي شما خاصيت مات مي دهد. كه نور ..... نشود

پیوست ها

• Sadi-photo.jpg
    Sadi-photo.jpg
    27.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Marzban

Well-Known Member
دوست گرامي همامطور كه خودتان اطلاع داريد چادر عكاسي طراحي شده است براي عكاس از اشيائ حجمي
و مسلما امكان عكاسي از پوستر در ان وجود ندارد

جدیدترین ارسال ها

بالا