سلام به همه دوستان مطلب و بخشی رو در این سایت ندیدم در مورد عکسهای پانورامای 360در 180 درجه و نرم افزاار های مربوط به اون ولی اتفاقی ااومدم توی ایم تایپیک و دیدم شما در مورد
ساخت تصاویر پانوراما صحبت کردید گفتم بهتر که سوالم رو اینجا مطرح کنم
سلام به همه دوستان
من میخام که شروع به ساخت تورهای مجازی کنم و در این زمینه هم خیلی تحقیق کردم
نرم افزاری که برای این کار انتخاب کردم نرم افزار Panoweaver 8 Professional Edition هست که لازمه استفاده درست از این نرم افزار و درست جواب دادن
این نرم افزار داشتن
دوربین Nikon D70, D100 D7000 and
Canon 10D, 20D and 300D 500D 600D
دوربین خودم 60D هست و لنز فیش ای هم ندارم چون لنزهایی که این نرم افزار سفارش کرده
Sigma 8mm F4 EX DG Circular Fisheye lens is recommended
البته این لنز کاملا 180 درجه هست و بهتری گزینه برای این نرم افزار اهست و گزینه های دیگه هم هست که درجات کمتری رو از زاویه دید دارند
لنز خودم هم 55/18 هست
ولی من شنیدم با لنزهای نرمال هم میشه تصاویر 360در 180 درجه رو خلق کرد و با نرم افزار تور مجازی ساخت ولی نمی دونم چطوری
سوال من هم همینه چطوری با این دوربین و باا این لنز و چه نرم افزار یک توز مجازی سه بعدی ساخت مثل نمونه کارهای که از امااکن مذهبی مثل مکه ساختن
ممنون از پاسختون
سلام
از پاسخت ممنون ولی من نمیخام پانورامای 360 درجه بسازم و من منظورم پانورامای 360در 180 درجه هست مثل پاناروماهایی که برای مکه ساخته شده این پانوراما ها در سایت www.mekanlar.com که سایت سازنده هست رو میتونید مشاهده کنید
من پانوراما هایی که از کف زمین تا آسمان مشخصه و اطراف هم 360 درجه میشه مشاهده کرد رو میخاام بسازم و تنها راهشم دوربین هایی هست که لنز فیش ای می خورن
و خیلی برام جالبه بدونم شما چطوری بدون نیاز به ین لنز و دوربین معمولی پانوامایی 360 در 180 درجه می سازید چون هزینه پایینتر میاد و کار هم راحت تر میشه
البته کار شما عکسهای کروی هست نه پانوراما البته به روش پانورمای 360 درجه باید عمل کرد و تو فتوشاپ زیر مجموعه فیلترهای دیستورت با فرمان پلار کوردینیت به این شکل درمیاد و روشه خوب و خلاقانه ای هست
رفتم توسایتت و عکسی رو که به عنوان دمو اول صفحه سایتت گذاشتی رو دیدم همون عکسی که چند نفر هم نشستن
آیا این عکس رو هم با یک لنز نرمال به صورت 360درجه در 180 درجه در آوردی یا لنزت لنز فیش ای بوده
اگه با یک لنز نرمال 50 میلیمتری هست چطوری 360 درجه در 180 درجه شده من با یک لنز 55/18 نتونستم البته 30تا عکس 20تا عکس 12 عکس از همه جهات گرفتم و بردم توی فتوشاپ در عرض مثلا دو ر تا دور حودم درست جواب میده آما وقتی قسمت های بالاتر مثلا اگه ارتفاع اتاق 1 متر باشه از 30تا هفتاد سانت که یک دور کامل زدم خوب میشه 360 درجش کرد اما بالاتر از اون که دور دوم هست و از 70 سانتی متر تا صد سانتی متر رو عکس میگیرم و پانورامای دوم رو هم میسازم وقتتی این دوتا پانوراما در طول میخام به هم بچسبونم نمیشه چون زوایا کلا فرق داره
ولی من روش شما رو نمی دونم لطفا توضیح بیششتری در این مورد بدید این که من خودم این مسئله رو امتحان کردم اگه بگم 5 شبانه وروز به انواع تست ها و ترفند ها دست زدم دروغ تگفتم
رستورانی رو که پانوراما 360 درجه ساخت بودی رو دیدم ولی یه مشکل کوچیک داشت اون هم این که خطهای روی دیوار روی هم نیفتاده و یه خورده پرسپکتیوش یه کم زیاد ه ایا به خاطر همین لنز نرمال که باهاش عکس گرفتی بود ولی اگه بایه لنز معمولی که واید نیست این کار رو ساختی فوقالعاده که هیچی خارقالعاده هست و دوست دارم بدونم چطوری این کا رو کردی
راستی من نرم افزار هایی که تو نت سرچ زدم متاسفانه همشون تحت وب هست یا فقط توی کامپیوتر جواب میدن
میخاستم بدونم آیا نرم افزاری هم هست که باهاش بشه برای موبایل تور مجاز ی ساخت
سلام دوست گرامیم
سایت و همچنین اغلب عکسهای پانورامای شما را دیدم، عکسهای بسیار زیبایی تهیه کرده اید.از شما تشکر میکنم که این بحث را در انجمن راه انداخته اید.
کمی عکسهایتان از لحاظ عکاسی زیر سه پایه و دوربین مشکل دارند مخصوصا در عکس آخر که سایه سه پایه در تصویر است. با استفاده از برنامه Pano2QTVRGui به راحتی میتوانید این مشکلات را حل نمایید.
اما عکسهایتان زیبا و قابل تحسین هستند. ممنون از شما که در انجمن آموزش میدهید.![]()
سلام دوست گلم
نحوه عکاسی شما به صورت تجربی است،من معمولا برای اینکه تعداد دور کمتری حول محور گردش کنم، عکسها را با کادر عمودی میگیرم.
شما با تجربه متوجه میشوید چه تعداد عکس باید گرفت. برای مثال 3dmekanlar میتواند با توجه به لنز فیش آی که استفاده میکند، با 8 عکس کار را تمام کند، اما این سایت برای اینکه عکسهای بدون عیب و نقص تولید کند از هر زاویه 3 عکس به صورت (تاریک، نرمال و روشن) تهیه میکند یعنی در مجموع در هر مکان 27 عکس ثبت میکند، با این کار تسلط کاملی برروی از بین بردن عوامل مخل (تغییر طول سایه ها، حرکت انسانها و ماشینها و یا وزش باد و حتی تاریک روشن شدن عکسها در اثر حرکت ابرها و همچنین امواج دریا) دارد. پس تا میتوانید با دوربینتان انس بگیرید و با تجربه پی ببرید که چگونه و چه تعداد میتواند بهترین عکسها را برای شما به ارمغان بیاورد.
در حالت عادی عکسها باید حداقل 10 درصد و حداکثر 25 درصد همپوشانی داشته باشند، دوربینتان را برروی مود دستی قرار دهید تا در هنگام عکاسی روشنایی و تاریکی بی مورد عکسها را خراب نکند، قبل از شروع عکاسی مکان را به خوبی نگاه کنید، تاریکترین مکان و روشنترین مکان را در نظر داشته باشید و تنظیمات میانه این دو را برروی دوربینتان اعمال کنید. اگر دوری و نزدیکی در مکان زیاد است، بهتر است دیافراگم را ببندید و فوکوس را به صورت دستی در میانه فواصل تنظیم کنید. تا نقاط دوردست و یا نقاط نزدیک محو نشوند.
به صورت معمول بیشترین عیبهایی که برای عکسهای پانوراما پیش میآید مربوط به عکاسی از زیر سه پایه و عکاسی از بالای سر است.
موفق باشید.![]()
سلام
ممنون از پاسخت اما این روشی رو که شما گفتید برای لنزهای حرفه ای فیش ای هسن من میخام بدونم چطوری با لنز معمولی این عکس 360 در 180 درج ه رو بگیرم
من خودم اول از وسط شروع میکنم یه دور 360 در جه میزنم و دوربین رو با سه پایه به سمت بالا تلیت میکنم و یه دور دریگه و به ه سمت پاییی تیلیت و و در نهایت سقف و کف ولی هیچیش جرور در نمیاد حتی به جای تیلت کردن خود سطح دوربین رو بالا و پایین بردم و نشد
سلام دوست گرامیم
سایت و همچنین اغلب عکسهای پانورامای شما را دیدم، عکسهای بسیار زیبایی تهیه کرده اید.از شما تشکر میکنم که این بحث را در انجمن راه انداخته اید.
کمی عکسهایتان از لحاظ عکاسی زیر سه پایه و دوربین مشکل دارند مخصوصا در عکس آخر که سایه سه پایه در تصویر است. با استفاده از برنامه Pano2QTVRGui به راحتی میتوانید این مشکلات را حل نمایید.
اما عکسهایتان زیبا و قابل تحسین هستند. ممنون از شما که در انجمن آموزش میدهید.![]()