saeedesign
Member
سلام به همه...
چه میتینگ خوبی بود..جای تمام کسایی که نیامدن واقعا خالی بود..بگذریم که یه ذره برنامه بی نظم شروع شد..
در این پست قصد دارم یه گزارش خوب برای کسانی که نیامدن بدم که زیادم دلشون نسوزه..البته عکس ها زیاده ولی سعی می کنم بیشتر عکس های جانبی رو بزارم تا مرتضی عکس های اصلی که گرفت رو بزاره..
نکته : امیدوارم عکس ها کسی رو ناراحت نکنه..چون می دونم همه بچه ها و مدیر جنبشون بالاست ! سوت
* اول فکر می کردم اولین نفر رسیدم..فکر کنم ساعت 2:35..هم همین طور بود تا اینکه فهمیدم عرفان خیلی زودتر اومده
*از بیکاریه دیگه ...
*حدود ساعت 3 یه روزنه امیدی دیده شد..سامان(pc graphic) اومد..
بعد از 1 ساعت و نیم بالاخره همه ، همدیگرو پیدا کردنو میتینگ شروع شد...
*ناکوت خان در حال هماهنگ کردن کسایی که هنوز نیامده بودن
*بچه های شاداب مجیدآنلاین
*میتینگ در چمن های زیبا !
*کلا این مرتضی زیاد تو فکرمی ره..نمرش 20 ..خیلی بچه باحالیه...
*بحث های خوبی که بین بچه ها ردو بدل شد..
*این عرفان به من می گه عکس نگیر بعد خودش می گیره..بد تازه قایمم می شه ...
*بزنید به تخته..این ناکوت ماشاءالله چند متره ؟
*مجید جان ... امیدوارم منو ببخشی..ولی هیچ عکسی ازت نداشتم..اگه خواستی بگو بنم کنن ولی خیلی دوست
دارم

------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم عکس های خوبی بوده باشه..عکس ها بیشتره اگه شد یه روز می زارم..
بازم امیدوارم همگی خوب خوش باشید...
باتشکر - سعیددیزاین
چه میتینگ خوبی بود..جای تمام کسایی که نیامدن واقعا خالی بود..بگذریم که یه ذره برنامه بی نظم شروع شد..
در این پست قصد دارم یه گزارش خوب برای کسانی که نیامدن بدم که زیادم دلشون نسوزه..البته عکس ها زیاده ولی سعی می کنم بیشتر عکس های جانبی رو بزارم تا مرتضی عکس های اصلی که گرفت رو بزاره..
نکته : امیدوارم عکس ها کسی رو ناراحت نکنه..چون می دونم همه بچه ها و مدیر جنبشون بالاست ! سوت
* اول فکر می کردم اولین نفر رسیدم..فکر کنم ساعت 2:35..هم همین طور بود تا اینکه فهمیدم عرفان خیلی زودتر اومده
*از بیکاریه دیگه ...
*حدود ساعت 3 یه روزنه امیدی دیده شد..سامان(pc graphic) اومد..
بعد از 1 ساعت و نیم بالاخره همه ، همدیگرو پیدا کردنو میتینگ شروع شد...
*ناکوت خان در حال هماهنگ کردن کسایی که هنوز نیامده بودن
*بچه های شاداب مجیدآنلاین
*میتینگ در چمن های زیبا !

*کلا این مرتضی زیاد تو فکرمی ره..نمرش 20 ..خیلی بچه باحالیه...

*بحث های خوبی که بین بچه ها ردو بدل شد..

*این عرفان به من می گه عکس نگیر بعد خودش می گیره..بد تازه قایمم می شه ...

*بزنید به تخته..این ناکوت ماشاءالله چند متره ؟

*مجید جان ... امیدوارم منو ببخشی..ولی هیچ عکسی ازت نداشتم..اگه خواستی بگو بنم کنن ولی خیلی دوست
دارم

------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم عکس های خوبی بوده باشه..عکس ها بیشتره اگه شد یه روز می زارم..
بازم امیدوارم همگی خوب خوش باشید...
باتشکر - سعیددیزاین

پیوست ها
آخرین ویرایش: