عکس های این تاپیک قدیمی لود نمی شه !

Milo

Active Member
سلام به همگی دوستان :
اول یک تشکر بابت تغییر نامم از آقای مجید داشتم که نام کاربریه من رو از Narcis_22 به Milo تغییر داند . مرسی ..
بعد یک سوال داشتم البته سوال نه درخواست مربوط به این آموزش هست در مورد نحوه ایجاد کاغذ قدیمی من نمی تونم عکس ها شو لود کنم ! البته تاپیکش قدیمیه. کسی عکس های مربوط به این آموزش رو داره ؟ یا مثلا یک آموزشی شبیه به این که تصویر هاش سالم باشه ؟ :D
ممنون می شم کمک کنید ، لازم دارم ... تشکر :wink:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
در اين آموزش ياد خواهيم گرفت كه چگونه يك كاغذ قديمي و تاريخي درست كنيم.

اول يك صفحه به ابعاد 700×700 باز كنيد.
صفحه را با رنگ سياه (000000#) پر كنيد.
يك لايه‌ي جديد درست كنيد و در آن يك مستطيل رسم كنيد و آن را با رنگ (CDBDA7) پر كنيد.
step1.gif

حالا از مسير Filters > Noise > Add noise فيلتر Add Noise رو انتخاب كنيد و در آن گزينه‌هاي Gaussian و Monochromatic را انتخاب كنيد و مقدار amount رو برابر 2.5 قرار بدين.
step2.gif

حالا يك قلمو از نوع Hard و كوچك انتخاب كنيد و شروع كنيد به پاك كردن و شكل دادن به لبه‌هاي كاغذ.

step3.gif

بعد از اين كار ابزار burn tool رو انتخاب كنيد و با يك قلمو نرم و كوچك لبه‌هاي كاغذ رو پر رنگ كنيد تا يك حالت سوخته بگيرد، بعد از اين كار ميتونيد با انتخاب يك قلم بزرگتر و مقدار شفافيت كمتر كمي وسط كاغذ و لبه‌هاي كاغذ را پر رنگ كنيد.

step4.gif

تا اينجا كار شما تموم شده، شما ميتونيد با استفاده از قلمو‌هاي متفاوت حالت پارگي و بريدگي رو بيشتر به كاغذ نسبت بدين.
Final.jpg

منبع
http://theme.parsiblog.com

جدیدترین ارسال ها

بالا