عکسهای مورد علاقه ام

mohammad.az

Member
ممنون.
آره میگن هر کسی رو بهر کاری ساختتن .این کندوانیا رو بهر لواشک ساختن ؛ ساختن:lol:

با اجازتون من یه دست به این عکستون گذاشتم . شدت کنتراستش یکم بیشتر شد .
خواهش میکنم .( عکس خودتونه :دی) .آره اینطوری بهتره
ممنون از توجهت:rose:

mohammad.az

Member
سلام به دوستان خوب
چند تا عکس دیگه از مناظر روستای زیبای قاضی جهان گذاشتم :paint:
منتظر نظرات خوبتون هستم:) 

پیوست ها

• ghazijahan-019.gif
    ghazijahan-019.gif
    160.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • ghazijahan-027.gif
    ghazijahan-027.gif
    142 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • ghazijahan-025.gif
    ghazijahan-025.gif
    137.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Like
Reactions: SPD

SPD

Member
عکسهای جالبی گرفتی . اما یه مسئله دوست من عکسهات باید بیانگر یه سوژه خاص باشه .. طوری که طرف با دیدن اون عکس محو سوژه بشه ..

این عکسی که از چهارچوب درب گرفتید انگار ساده وایسادید و یه عکس معمولی گرفتید عکسی که خیلی ها بلد هستن ...

اگه از زاویه ای میگرفتید که نمای داخلی باغ به زیبایی معلوم بود و کمی هم محو بود و سوژه رو درب یا برعکس فوکوس بود مطمئنن عکس زیبایی میشد .

از گل آفتابگردون هم میتونستی زیباتر عکس بگیری ...

موفق باشی :rose:

mohammad.az

Member
ممنون دوست عزیز
البته عکس همیشه نشانگر یه هدف خاصی نیست میتونه معرفی یه جای خاص باشه و نشون دهنده زیباییهای اطرافمون .
از نظر خوب و متمایزت ممنون :)

mohammad.az

Member
سلام به دوستای عزیز
تو سفر اخیری که به جلفا و جمهوری خود مختار نخجوان داشتم چند تا عکس گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد . جاهای بسیار زیبایی داره
این جا نرسیده به مرند . کاروانسرای شاه عباس هستش

پیوست ها

• jolfa-024.jpg
    jolfa-024.jpg
    108.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-016.jpg
    jolfa-016.jpg
    56.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-012.jpg
    jolfa-012.jpg
    53.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • jolfa-011.jpg
    jolfa-011.jpg
    90.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-008.jpg
    jolfa-008.jpg
    91.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

mohammad.az

Member
اینجا کلیسای سنت استپانوس نهمین اثر جهانی ایرانه . استپانوس اولین شهید مسیحیت ست .
فوق العاده زیباست . و خیلی خیلی عجیبه که همچین چیزی تو ایرانه .
منتظر نظراتتون هستم

پیوست ها

• jolfa-067.jpg
    jolfa-067.jpg
    27.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-035.jpg
    jolfa-035.jpg
    32.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-031.jpg
    jolfa-031.jpg
    52.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-030.jpg
    jolfa-030.jpg
    115.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • jolfa-027.jpg
    jolfa-027.jpg
    98.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mohammad.az

Member
خوب اینم از جمهوری خود مختار نخجوان
انتظار مناظر خیلی زیبایی داشتم ولی باورتون شاید نشه یه پارک درست و حسابی برای نشستن نداشت کله ام داغ کرد از گرماش:green:
وقتی رفتی اونور مرز با تاکسی های خودشون 2/5 مانات ( هر مانات 1300 تومان) تا مرکز شهر که بازار 57 باشه میبرن . اگه ترکی بلد باشی هیچ مشکلی ندارید. همونجا یه مسجد قدیمی داره که عکسهاشو گذاشتم .ما دیگه چیزی ندیدیم تو راه برگشت به مرز یه فرعی میخوره برای غار اصحاب کهف .خودشون خیلی اعتقاد دارن همینطور که میری بالا مرتب بهت میگن الله قبول السیز ( خدا قبول کنه) البته اینا شیعه نبودن. یه خانم دیدیم که داشت از یه شکاف رد میشد ازش که پرسیدیم جریان چیه میگفت من پارسال اینجا نذرم قبول شده دوباره نذر کردم از این شکاف ردشم:lol:
خانمها وقتی بالا نزدیک غار میرسیدن یه روسری میزدن که اینم برام جالب بود .
ارمنستان و جمهوری نخجوان نیازی به ویزا نداره با پرداخت 10000تومن برای هر نفر خیلی ساده میتونید برید اونور مرز.
یه نکته قابل توجه اینه که ارزش پولشون از دلار برای ما بیشتره:sad:
امیدوارم خوشتون بیاد . نظر یادتون نرهه:) 

پیوست ها

• jolfa-090.jpg
    jolfa-090.jpg
    77.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • jolfa-078.jpg
    jolfa-078.jpg
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • jolfa-075.gif
    jolfa-075.gif
    101.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • jolfa-074.gif
    jolfa-074.gif
    100.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • jolfa-092.jpg
    jolfa-092.jpg
    70.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

عکس های جالبی شده

بابا عکس های شهر خودت رو بزار ( شوشتر یعنی خوبتر )

موفق باشید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

عکس های زیبایی بود،
ضمن اینکه توضیحاتت خیلی خوب و جالب بود، بقول معروف آموزنده بود :دی
من موندم با این ساختمون سازی که اونجا کردن و آدمایی که از اونجا رد میشن اصحاب کهف چطوری خوابشون برده ! :چشمک:

mohammad.az

Member
سلام

عکس های زیبایی بود،
ضمن اینکه توضیحاتت خیلی خوب و جالب بود، بقول معروف آموزنده بود :دی
من موندم با این ساختمون سازی که اونجا کردن و آدمایی که از اونجا رد میشن اصحاب کهف چطوری خوابشون برده ! :چشمک:

:rose:
:lol:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اینا همش معماری ایرانی ولی عرضه نگهداری را نداشتن :cry:

mojtaba_2006

Well-Known Member
انتظار مناظر خیلی زیبایی داشتم ولی باورتون شاید نشه یه پارک درست و حسابی برای نشستن نداشت کله ام داغ کرد از گرماش:green:
وقتی رفتی اونور مرز با تاکسی های خودشون 2/5 مانات ( هر مانات 1300 تومان) تا مرکز شهر که بازار 57 باشه میبرن . اگه ترکی بلد باشی هیچ مشکلی ندارید. همونجا یه مسجد قدیمی داره که عکسهاشو گذاشتم .ما دیگه چیزی ندیدیم تو راه برگشت به مرز یه فرعی میخوره برای غار اصحاب کهف .خودشون خیلی اعتقاد دارن همینطور که میری بالا مرتب بهت میگن الله قبول السیز ( خدا قبول کنه) البته اینا شیعه نبودن. یه خانم دیدیم که داشت از یه شکاف رد میشد ازش که پرسیدیم جریان چیه میگفت من پارسال اینجا نذرم قبول شده دوباره نذر کردم از این شکاف ردشم:lol:
ارمنستان و جمهوری نخجوان نیازی به ویزا نداره با پرداخت 10000تومن برای هر نفر خیلی ساده میتونید برید اونور مرز.

سلام دوست عزیز ، خسته نباشید:rose:
عکسهای خوبی شده.
میخواستم بپرسم از این مکانها عکس پانوراما تهیه نکردی ؟

mohammad.az

Member
در مورد کاروانسرای شاه عباس موافقم
ولی کلیسا اصلا با معماری ایرانی که ما سراغ داریم سازگاری نداره . من که تا حالا نمونشو هیچ جای ایران ندیدم
کلیسا 20 کیلومتر از شهر مرزی جلفا فاصله داره در امتداد رود زیبای ارس که مرز ایران و نخجوان محسوب میشه حرکت میکنی و در نهایت بعد از رد کردن پیچهای تند و شیب زیاد جاده میتونی این اثر به یاد موندنی رو ببینی
ولی من متوجه نشدم که اولین شهید مسیحیت تو جلفا چی کار میکنه . شایدم به افتخار اون درست شده و سالها بعد.
من توصیه میکنم حتما حتما برای اونجا وقت بزارید
بازم از نظرت ممنون دوست خوبم

mohammad.az

Member
سلام دوست عزیز ، خسته نباشید:rose:
عکسهای خوبی شده.
میخواستم بپرسم از این مکانها عکس پانوراما تهیه نکردی ؟

سلام دوست خوبم
ممنون از لطفت:rose: :rose:
نه متاسفانه چون اونور مرز نمیشد ماشینو ببرم دیگه تنبلی کردم پایه دوربینو نبردم(آخه بچه دستم بود:green:)

آخرین ویرایش:

mohammad.az

Member
خوب روز آخری که جلفا بودیم به سمت مرز ارمنستان (نوردوز) حرکت کردیم 40 کیلومتر مونده به نوردوز یه فرعی میخوره برای آسیاب خرابه.
اولش که رفتم پشیمون شدم که این همه راه اومدم (اخه جاده خطرناکی هم داره . ماشینای نخجوانی وارمنی که کم کم بنزه خیلی اونجا رفت و آمد داره . ما هم که با پراید...:lol:)
یه جایی بود چند تا درخت انجیر با یه آب که به صورت آبشار پایین میومد از اونجایی که من آبشارهای خروشان و فوق العاده زیبای شوشتر رو دیدم برام جذابیتی نداشت. بعد از صبحانه پایین جایی که نشسته بودیم یه دره بود رفتم اونجا .
تابلو نقاشی شده بود.:)
عکس واقعا نمیتونه طبیعت زیبای اونجارو نشون بده

پیوست ها

• jolfa-113.gif
    jolfa-113.gif
    162.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • jolfa-122.gif
    jolfa-122.gif
    192.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • jolfa-123.gif
    jolfa-123.gif
    146.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

rahayi

Member
سلام من خیلی تو عکاسی سر رشته ندارم. تنظیمات رنگ و کادر و ... فقط در حد یه معمار. ولی دیدهای قشنگی رو انتخاب کردین. به آدم حس حضور میدن.
متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا