عکسهای من --- 10 تا 30 کیلومتری مشهد

Pooriya_Online

Active Member
عكسها اكثرش يك جور هستن و مفهوم خاصي ندارن و درضمن چرا اينقدر كيفيت پايينه؟ با موبال گرفتين؟ يا از زوم ديجيتال استفاده كرديد؟

alireza-metal

Active Member
با موبایل گرفتم ---nokia 6600 - در ضمن اونهایی که با زوم دیجیتال گرفته بودم اینجا نزاشتم ---- من فقط میخوام بدونم از نظر کادر بندی - موقعیت و .... خوبن یا نه

یعنی امیدی باید به خودم داشته باشم !!!!!

Pooriya_Online

Active Member
با كمي تمرين و يه دوربين عكاسي واقعي شايد بتونيد عكاس خوبي بشيد اگه ستعداد و علاقه داشته باشيد..

والله از نظر كادربندي و عكاسي مفهوم خاصي رو ايجاد نميكنه چون جادش بي آب و علف هستش و همه عكسها يكي هستن و عكسهاي آسمانم فهيم نيست نميدونم اگه توضيح بديد شايد متوجه بشم...

alireza-metal

Active Member
چون همه عکسها در حین سرعت بوده و ماشین ثابت نبوده و ماشین در حال حرکت بوده ---- برای همینه که شاید زیاد خوب نشده باشه--- ولی در کل میخوام بدونم خوب شده یا نه ---- چون من دوربین کانون دارم و با اون عکس میگیرم بیشتر ولی اگه اون نباشه از این استفاده میکنم --- فقط میخواستم بدونم میتونم عکاس خوبی بشم یا نه ؟؟؟ البته چند تا عکسه دیگه هم میزارم تا شاید بهتر شما قضاوت کنید --- موفق باشی

alireza-metal

Active Member

khatoon

Member
سلام.

به نظر من شما بايد ديدتان را نسبت به عكاسي وسيع تر و نگاهتان را ريزبينانه تر كنيد تا بتوانيد يك عكاس

خوب باشيد.

من اين عكس ها را نه از لحاظ كادربندي قوي مي بينم و نه از لحاظ موضوع .

البته٬ با ديدن اين چند تا عكس نمي شود گفت شما عكاس خوبي خواهيد شد يا نه .

موفق باشيد .

M.s.

New Member
با سلام به همه ي دوستان
عكسهاي شما به عنوان اولين قدمهاي عكاسي بسيار خوب است البته از نظر تركيب بندي .به نظر من عكس 111و113تركيب خوبي دارد و 106 مشهد يك عكس تقريبا خبري مي تواند باشد.

Pooriya_Online

Active Member
منم با نظر خاتون موافقم و نميشه با اين چنتا عكس قضاوت درستي كرد...
مدل دوربين كنونتونم بنويسيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا