عکسهای من (پس از باران)

alireza-metal

Active Member
سلام

این عکسها رو در یک روز پس از باران گرفتم --- میخوام اهل فن نظر بدن و بگن این عکسها خوبن یا نه و کدوماشون از همه بهترن -- مرسی دوستان ----- البته کمی سایزشون بزرگ شد -- بای

آخرین ویرایش:

205

Member
سلام

من اهل فن نیستم!!

قشنگ شدن!!
کجا اینارو گرفتی؟؟
بیشتر شبیه ابر های تو نقاشی ها شده!!!

تا بعد

Pooriya_Online

Active Member
من اصلا نميتونم نظري بدم چون سايز عكسها بالا هستش و اين دو مشكل ايجاد ميكنه 1.با سرعت كلنگي بنده شايد يه قرن طول بكشه تا باز شه 2.زيباي عكس در سايز بزرگ خوب نيست چون صفحه اسكرول ميشه و آدم نميتونه به صورت كامل عكس رو ببينه پس بهتره سايز عكسها حداكثر طولش 800 پيكسل باشه و حجمشونم كم...
ممنون...

H-assan

Well-Known Member
ممنون از شما ولی اگه به صحبت های پوریا جان توجه کنی بهتر می شه نظر داد

موفق باشید

alireza-metal

Active Member
مرسی دوستان -- ممنونم از نظراتتون --- من عاشق اینجور عکسهام --- ابرهای عجیب غریب ---- باشه ایندفه کوچیکترش میکنم ---بای

alireza-metal

Active Member
راستی پوریا جان --- میگه مانیتورت چند در چنده که اسکرول میخوره !!!!!!!!!!!!

Pooriya_Online

Active Member
alireza-metal گفت:
خوب مال منم 1024 * 768 ولی اسکرول نمیخوره ---- شاید روش zoom کردی !!! آره ؟؟؟
والله برازر من امكان زوم كردن نداره و خودش به صورت اتومات اندازه اصلي رو نشون ميده ولي هيچ وقت عكسي رو در حالت زوم اوت نبين چون كيفيت بدي پيدا ميكنه و هميشه زومش كن تا اندازه اصليش رو پيدا كنه...

arasoft

New Member
خوب دوستان نکات خوبی و اشاره کردند ... هیچ وقت عکساتو با ابعاد بیشتر از 800 نفرست . ÷یکسلهاش از دست میره ... . . یه سرس نکات برای تایید عکس مهمه .. مثل سرعت شاتر و نور سنجی ... که تو عکس شما نیست .. اما از نظر من بهتریین عکس تصویر وسطه .

فک کنم یه نگاه به اینجا بندازی بد نباشه .. موفق باشی
http://www.foto.ir/Gallery/Photos.aspx?ID=146

جدیدترین ارسال ها

بالا