عکسهای تور بوژان...

ehsan_sr

New Member
احسان توهم عکساتو بذار . ( البته مال تو بیشتر ژانر طبیعته :green: )
عکسای منم مثل عکسای بچه هاس.چیز جدیدی ندارم.:paint:بر هر حال تو فیس بوک گذاشتم:cool:.اونچا میتونی ببینی.:nokte:فقط بچه ها رنگای عکساتون طبیعی نشده.فکر کنم تنظیم نشده بود دوربیناتون.دوربین tayeb هم که همون اول کار تنظیم شد در حد تیم ملی.:lol::there::evil:

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
به به... چه عكسايي...
چقدر فولو بود بعضي هاش!!!:green:

خيـــــــــــــــــــلي ممنونات پتاسيم:rose:

Erfan

Active Member
خوبه دیگه !!

آقا جان بچه هاتون هر کاری میکنید، فقط عکس و فیلم های توی هتل رو نذارید !!
ما آبرو داریم :دی

به نظرم دیگه به حد کافی برای عموم تابلو شدیم رفت !!!

AmiR_mM

Member
مهدی جان دستت درد نکنه عکسایی که گذاشته بودی خیلی قشنگ بود .

اون اول که دوربینت افتاد رو سیمان قیریچ صدا کرد من بیشتر از تو دلم سوخت :there:

دست همه واسه عکسا درد نکنه:rose:

AmiR_mM

Member
با اجازه ی علی خان اون عکسی رو که گذاشته بودی بچه ها رو معرفی کرده بودی رو یکم دست کاری کردم .شرمنده ها یه موقع نگی چه بچه فضولی !؟؟؟!!! :snap:

آخه دو تا Unknown داشت گفتم شاید بشه اصلاحشون کرد . البته متاسفانه یکیشونو چون صد درصد مطمهن نبودم گفتم همون Unknown بمونه بهتره ( البته می دونستم ، ولی چون کاملا مطمئن نبودم بی خیالش شدم ) حالا یک نفر هم غنیمته .

AmiR_mM

Member
سلام . یه چند تا عکس از فیس بوک احسان دزدیدم !! البته خیلی کوچیکه دیگه به بزرگی خودتون ببخشین ولی دسته جمعی کم داشت :mad: بیشتر از طبیعته ! حالا از هیچی بهتره . نیس ؟؟

این یکی فکر کنم تکراری باشه :

alionline1366

Active Member
با اجازه ی علی خان اون عکسی رو که گذاشته بودی بچه ها رو معرفی کرده بودی رو یکم دست کاری کردم .شرمنده ها یه موقع نگی چه بچه فضولی !؟؟؟!!! :snap:

آخه دو تا unknown داشت گفتم شاید بشه اصلاحشون کرد . البته متاسفانه یکیشونو چون صد درصد مطمهن نبودم گفتم همون unknown بمونه بهتره ( البته می دونستم ، ولی چون کاملا مطمئن نبودم بی خیالش شدم ) حالا یک نفر هم غنیمته .

امیر جان ما چاکریم این چه حرفیه منم خودم نمیدونستم حقیقا وگرنه درستشون میکردم

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
آقا دوستان عزيز عكس از من ئه بنده خدا داره؟؟ چيزي كه تو سايت نباشه!!!

به دست بنده برسونه ممنون ميشو بسي بسيار...:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا