عکسهای اين مدلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Norik

Active Member
ميخواستم بدونم عکسهای اين مدلی چطور درست ميشن :oops:
من از Filter > artistic >cutout استفاده کردم ولی عکسا اين مدلی نشد
اگه کسی آموزشی چيزی سراغ داره :wink:

Brandy2.gif

اينم يكي ديگه

Nodesha.jpg

Babak Sateli

Active Member
این تصاویر را ابتدا با دست می کشند. سپس با استفاده از برنامه هایی مانند Photoshop آنها را رنگ آمیزی می کنند. هیچ فیلتری نمی تواند یک چنین عکسی تولید کند. رنگ آمیزی این تصاویر تنها با کامپیوتر است. وگرنه طرح Draft آنها تماماً توسط دست انجام می شود.

black-die

Active Member
همونطور كه اقا بابك گفتن اينا عكس نيستن بلكه نقاشيه كه با Photoshop و برنامه هاي امثال اون رنگ ميكنن...

آقا هركي دلش مي خواد و بيكاره هي گيرميده به اين ماني جان بابا يه كاري مي كنيد ديگه نمي يادا1234567891011121314151617181920

Babak Sateli

Active Member
رنگ کردن این نوع تصاویر نیز توسط ابزاری با نام Tablet انجام مي شود. اين ابزار در شكل پايين نشان داده شده است :

Wacom2.gif

توسط اين ابزار مي توانيد همانند يك مداد نقاشي بر روي صفحه برنامه فتوشاپ رنگ آميزي كنيد. جالب است بدانيد كه برنامه فتوشاپ مي تواند فشار دست شما بر روي برخي از اين Tablet ها مانند مدل ساخت شركت ®Wacom را نيز تشخيص بدهد !!! يعني هر جا شما فشار بيشتري با قلم بدهيد رنگ بيشتري به كار گرفته مي شود.

اين ابزار يك ابزار هوشمند جهت طراحي و نقاشي است كه رابطه بسيار مستقيمي هم با برنامه هاي گرافيكي مانند فتوشاپ دارد. من مطمين هستم مي توانيد اين ابزار را در بازارهاي ايران پيدا نماييد.

به هر حال داشتن اين ابزار ، به كار بردن خلاقيت و استعداد و صد البته تنظيم كردن ابزار Brush در فتوشاپ باعث مي شود چنين تصاويري خلق شوند.

Wacom1.gif

Babak Sateli

Active Member
ironmaiden گفت:
البته بعضي plug ins ها قابليت اين چنيني با كاراييهاي مختلفي دارند

دوست من ، این کار دست است و رنگ آمیزی توسط کامپیوتر. هیچ Plug-In نمینونه چنین تصویری خلق کنه ... ممکن است پلاگینهایی وجود داشته باشند که تصویر واقعی را به این نوع تصاویر شبیه سازی کنند اما نه به این ظرافت ... اینها کار دست هستند.

Pooriya_Online

Active Member
saeedonline گفت:
آقا هركي دلش مي خواد و بيكاره هي گيرميده به اين ماني جان بابا يه كاري مي كنيد ديگه نمي يادا1234567891011121314151617181920

آقا چرا ميزني؟ يه شوخي كوچيك كردم :wink:

ديدي خودشم رفت كوچيكش كرد :lol:

Pooriya_Online

Active Member
Babak Sateli گفت:
رنگ کردن این نوع تصاویر نیز توسط ابزاری با نام Tablet انجام مي شود. اين ابزار در شكل پايين نشان داده شده است :

جالب بود

mandana_971 گفت:
به به مرسي آقا بابك تذكر بجايي بود ممنون از طرفداري سعيد آقا ولي عادت كرديم در ضمن آقا/خانم نوريك ميشه بپرسم شما اينا رو از كجا آوردي؟از سايت گرفتي يا برات فرستادن؟

چرا دلخور ميشي شوخي كردم. درضمن نوريك پسر عكس اون پايين هست مگه نميبين :wink: :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا