عکسبرداري ازفيلمهاباويندوزمدياپليرايکس پي!!!

bagher2

Member
همانطورکه مي دانيدظاهراهيچ گزينه ياکليدي براي عکس گرفتن ازفيلمهادراين برنامه وجودندارد.امامن يک کليدمخفي توي اون پيداکردم که به کمک اون مي تونيدازفيلمهابادوفرمت
Bitmap و JPG عکس بگيريد.
براي عکس گرفتن ازفيلمها کافيست درهنگام پخش فيلم کليدهاي ترکيبي Ctrl+I روباهم فشاربدين وحالشوببرين .

کوچيک همتون
باقر

mossi

Member
آقا اينو قبلا هم يكي از دوستان گفته بود . من با مديا پلير 9 و 10 امتخان كردم ، با هيچكدام نميشه از فيلم عكس گرفت .
هركي يه همچين برنامه اي لازم داره با INTER VIDEO WIN DVD ميتونه از فيلم عكس بگيره . تو نوار بالاي پنجره اش يك سيمبول دوربين است كه روش كليك كني فورا يك پنجره جديد باز ميشه و عكس را توش نشون ميده . با power DVD هم فكر كنم ميشه . من پاكش كردم . امتحان نكردم .

AliReza26

Active Member
mossi گفت:
آقا اينو قبلا هم يكي از دوستان گفته بود . من با مديا پلير 9 و 10 امتخان كردم ، با هيچكدام نميشه از فيلم عكس گرفت .
هركي يه همچين برنامه اي لازم داره با INTER VIDEO WIN DVD ميتونه از فيلم عكس بگيره . تو نوار بالاي پنجره اش يك سيمبول دوربين است كه روش كليك كني فورا يك پنجره جديد باز ميشه و عكس را توش نشون ميده . با power DVD هم فكر كنم ميشه . من پاكش كردم . امتحان نكردم .

اشتباه مي كني :wink:

mossi

Member
alireza26 گفت:
mossi گفت:

خوب ثابت كن.
با عكس نشون بده .

[EHSAN]

Well-Known Member
فقط در ويندوز ايكس پي امكان عكس گرفتن وجود دارد دوست عزيز

taher007

Member
دوستان...
كسي برنامه اي ميشناسه كه خودكار يه فيلمي رو به چندين عكس تبديل كنه؟؟!! يعني دستي نياز به save نباشه... شاخه اي تعيين كني و همه عكس ها رو اونجا بريزه...
يا قابليتي داشته باشه كه مثلا از هر 1 دقيقه فيلم يك عكس در بياره... (مثلا 10 دقيقه فيلم بشه ده تا عكس كه مربوط به دقايق 1و2 ...باشن)

ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد...

fooladi

Member
اول در مورد media player بگم تمام ورزنهاي اون از 8 به بالا كار عكس مي گيرن اما فقط از فايلاي dat و mpg من با wmv امتحان كردم عكس نگرفت avi هم امتحان نكردم

يه برنامه هست به اسم snagit كه اگه ورودي اون رو روي directx بزاري و خروجي اون رو روي فايل (نه پنجره پيشنمايش عكس) كه خود اين قسمت هم تنظيماتي داره مثلا تعيين ميكني خروجي هميشه با چه فرمتي و چه كيفيتي باشه كجا ذخيره بشه و اتوماتيك خودش اسم بده يا نه.

ميتوني تنظيم كني هر وقت كه scroll lock رو زدي عكس بگيره و خودش خودكار اسم بده و بزاره مثلا تو desktop . يا مي توني تايمر اون رو فعال كني كه مثلا هر 1 دقيقه يك عكس خودكار بگيره بدون اينكه مزاحمتي حين ديدن فيلم ايجاد كنه
کد:
http://wcarchive.cdrom.com/pub/bws/bws_48/snagit.exe
http://vnx.sytes.net/vanix.net/06/Techsmith.SnagIt.v7.1-ROR.rar
حجم برنامه 8.99 مگ
لينكا رو امتحان نكردم چون برنامه رو از قبل داشتم :wink:

mossi

Member
EMX گفت:
فقط در ويندوز ايكس پي امكان عكس گرفتن وجود دارد دوست عزيز

اين دورو زمونه همه ايكس پي دارند ديگه عزيزم ولي من كه هركاري ميكنم نميشه . البته با فيلم هاي امپك .

اگر فرمت فيلم آ وي باشه لابد ميگيره ؟ آره؟

من كيبورد را هم از آلماني روي آنگليسي ميزارم بازم عكسي نميده .

در جواب دوست ديگرمان كه برنامه براي تبديل فيلم به عكس ميخواد

با fanme ميتوني فيلم را به عكس تبديل كني ، همونجوري كه تو ميخواي

taher007

Member
دوستان خوبم fooladi و mossi عزيز...
از لطفتون سپاسگزارم...

هر دوي برنامه ها رو دانلود كردم...
اگر مشكلي با كار با برنامه داشتم باز مزاحمتون خواهم شد...

با تشكر دوباره (كارم رو راه انداختيد)

AliReza26

Active Member
mossi گفت:
alireza26 گفت:
mossi گفت:

خوب ثابت كن.
با عكس نشون بده .

بفرما اين عكس را با استفاده همان Ctr + I تو مديا پلير 9.1 گرفتم.

فيلم ماتريكس 2 است. :wink:

mossi

Member
عليرضا ، بابا اين چيه گذاشتي .
مثل عكس بالايي كه من گذاشتم و غكس هاي گرفته شده از فيلم را كنارش نشون ميده .
مثل عكس وين دي وي دي. از كل صفحه win media player
با پنجره كنارش كه ميگي عكس ها رو نشون ميده يك عكس بزار

mossi

Member
آقا ولش كن .
بلاخره انقدر مارو كنجكاو كرديد تونستم يك عكس از روي فيلمي با اين فرمت بگيرم Typ: video clip

از فيلم هاي امپك عكس نميشه گرفت .

avi هم نداشتم امتخان كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا